Vreu sa-mi iau Solentza
![]() ![]() ![]() |
Vreu sa-mi iau Solentza
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Uita-te foarte atent la masina. Pe stanga, pe dreapta si mai ales in spate. Daca scrie acolo DACIA xxx cauta alta masina !
![]() Daca tot te-ai hotarat sa o iei, citeste pe forum sectiunea de SLZ si iti dai seama care sunt problemele uzuale. Numai bine! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
daciaclub-shobo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 April 04 ![]() |
te stii norocos din fire?
atunci sa te bucuri de ea. daca nu...ia-ti gandul mai bine ca la orice te-ai uita si ai constata ca e in regula ... masina e plina de surprize, o sa-ti taie rapid toata placerea achizitiei unei masini noi. vrei date de la un om care n-a castigat la aceasta loterie? 09.04.2004 -achizitie , euforie, plimbari si constatarea ca e o masina putin mai moderna decat berlina. ![]() 16.04.2004 -de la aceasta data masina sta in service...cutia de viteze are un defect de fabricatie, si nu ma ajuta cu absolut nimik afirmatia ca se intampla si la case mai mari ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca scrie acolo DACIA xxx cauta alta masina ! Ce inseamna asta? Citisem pe undeva pe forum ca cineva ar fi dat o spaga dealer-ului si a primit o masina buna insemnata cu ceva ulei pe parbriz .... E adevarata chestia? P.S. Multumesc pt. raspunsuri. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007
|
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
Nu-i chiar asa negru dracu. Uite, eu am 32000km cu SLZ mea si in afara de ulei si benzina nu am bagat nimic in ea (pardon, am schimbat parbrizul, dar acolo eu am fost de vina). Merge excelent, e drept ca se mai aude cite un zgomot de pe la usi (eu sint destul de circotas de felul meu), dar pe drumurile noastre si tancurile bat. Din cite am citit pe forum, se pare ca e o chestie de noroc. Unele masini sunt chiar OK, iar altele au probleme permanent (vezi Marty). Asa ca inainte de a o lua, du-te si da citeva acatiste la biserica. Poate ajuta.
![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE inainte de a o lua, du-te si da citeva acatiste la biserica Asta cu siguranta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE QUOTE Daca scrie acolo DACIA xxx cauta alta masina ! Ce inseamna asta? Citisem pe undeva pe forum ca cineva ar fi dat o spaga dealer-ului si a primit o masina buna insemnata cu ceva ulei pe parbriz .... E adevarata chestia? P.S. Multumesc pt. raspunsuri. Unii se pare ca nu pricepe! ![]() Ma refeream sa cauti o masina pe care scrie VW, Renault, Mercedes, Audi sau orice altceva decat DACIA. ![]() Chestia cu spaga pt o masina buna e o abureala. In momentul in care platesti avansul se face comanda la uzina. Nu stiu daca mai sunt dealeri cu masini pe stoc. Deci cand faci comanda sa nu fie luni, ca inca nu s-au trezit muncitorii din w/e si nici vineri, ca e in preajma w/e-ului si nu au chef de lucru. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Citisem pe undeva pe forum ca cineva ar fi dat o spaga dealer-ului si a primit o masina buna insemnata cu ceva ulei pe parbriz .... E adevarata chestia? Asta imi aminteste de perioada cand si-a cumparat taica-miu berlina (1986). Un nene insista pentru o masina care a ajuns la altcineva. In focul discutiilor, individul a tras un picior in portiera masinii in disputa, infundand-o. Urmarea: a fost prins cu catuse de manerul portierei ![]() Fiindca suntem in Romania, cred ca orice e posibil. Dar mi se pare neverosimil. Dacia e acum tarlaua lui Renault, si astfel de deprinderi nu pot fi sanctionate de catre orice manager decat prin concediere. Dar la ce citesc pe forumul asta, nu m-ar mai mira nimic. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Chiar nu a nimerit nimeni una buna?
Care e procentul? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze pentru off-topic, nu pot sa ma abtin
![]() boiolu, avem la tine o mare rugaminte: fa-ti o poza acum si dupa ce iti cumperi solenza. Ne intereseaza the before / after effect ![]() |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
boiolu, a mea e foarte buna. mi s-au stricat doar actuatoarele in rest e ok, nu am luat apa la muce.....nimic.....in rest mici carcoteli de-ale mele dar sunt multumit de ea.
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
a mea e ok pana in acest moment. usile se inchid usor, nu intra apa, nu scartzaie mai mult decat in limitele normale ale oricarei masini cat de cat "spalate". Merge frumos si consuma 9%. foarte functionala comparativ cu un matiz pe care l-am condus de asemenea o bucata buna de timp.
singura problema (daca pot sa ii spun problema) este ca mi s-a ars becul de la bricheta... ![]() e drept, nu am deccat 1000 km ![]() si am luat-o pe aia din vitrina de la meridian....i-am pus sa o scoata din showroom si sa mi-o dea (cred ca mi-a placut ca era mai spalata si mai curatata decat alea din parcul auto de afara). |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
daciaclub-shobo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 April 04 ![]() |
QUOTE Imi cer scuze pentru off-topic, nu pot sa ma abtin ![]() boiolu, avem la tine o mare rugaminte: fa-ti o poza acum si dupa ce iti cumperi solenza. Ne intereseaza the before / after effect ![]() nu mi se pare off topic...pacat ca nu mi-am facut poza inainte... ![]() |
-------------------- |
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE fa-ti o poza acum si dupa ce iti cumperi solenza. Ne intereseaza the before / after effect ![]() He he ... e buna! Multumesc tuturor si mai astept eventuale sugestii. Apropo, am citit ce ati scris la alarme. Vreo recomandare intre Alcar H22 si Ungo G1100 sau poate Gemini 7643 ... sau Vision? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba ai luat-o tu pe aia din vitrina? Ca eu a trebuit sa fac comanda, iar dupa ce am platit avansul, pe factura proforma scria toate datele masinii, inclusiv codul cass-ului. Deci, chiar daca in momentul in care ma duceam sa o iau de la dealer (tot Meridian) vedeam alta care mi se parea mie mai buna, tot nu puteam sa o iau, ca era rezervata pentru altcineva. Masinile din showroom sunt si ele rezervate ca si restul din curte, insa pana vine sa le ridice le expun.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
QUOTE Cum naiba ai luat-o tu pe aia din vitrina? Ca eu a trebuit sa fac comanda, iar dupa ce am platit avansul, pe factura proforma scria toate datele masinii, inclusiv codul cass-ului. Deci, chiar daca in momentul in care ma duceam sa o iau de la dealer (tot Meridian) vedeam alta care mi se parea mie mai buna, tot nu puteam sa o iau, ca era rezervata pentru altcineva. Masinile din showroom sunt si ele rezervate ca si restul din curte, insa pana vine sa le ridice le expun. Pai procesul a fost foarte simplu si a durat 2 zile (putea dura si una insa am platit cu OP nu cash) 1. m-am dus la meridian si am vorbit cu un baiat de acolo de la vanzari. cautam o masina rosu imperial (nu am vrut metalizata ca am zis ca nu are rost sa mai dau 150 eur in plus). cum nu aveau clima, am zis ca imi iau scala (si bine am facut!). Aveau vreo 3 scale rosii pe acolo si m-am uitat la toate 3 (una avea o imperfectiune a plasticului, ca o bubita pe capacul ala care acopera airbagu si una era parcata bara in bara cu alta si nu am luat-o ca sa nu cumva sa fie zgariata pe spoiler). A ramas asta din vitrina, care arata ok, mergeau toate chestiile, usile se inchideau ok (mai putin portbagaju care a fost reglat ulterior in service), era frumoasa, curata, etc... 2. Dupa ce am ales masina, mi-au notat datele ei pe o hartiutza (gen dispozitie livrare) cu care m-am dus la banca si apoi m-am intors la ei cu OP-ul stampilat. a mai durat o ora pregatirea de vanzare, verificare etanseitatii la apa, reglare portbagaj dupa care am plecat cu ea pe poarta. Cam asa am luat masina din vitrina. S-au cam cenzuratzat ei ca au trebuie sa spele alta si sa o bage in loc. Totusi, sa iei masina din vitrina are un dezavantaj - se suie toti "curiosii" care vin in showroom si incep sa frece manetele, pedalele, etc (eu dupa ce am platit masina le-am gonit clientii din ea, am inchis-o si i-am zis aluia de la vanzari sa nu mai urce nimeni in ea ca e proprietate privata a mea) ![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Si-a luat careva masina din showroom-ul din Floresca?
Probleme ceva? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Ziggy2k1ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE a mai durat o ora pregatirea de vanzare, verificare etanseitatii la apa, reglare portbagaj dupa care am plecat cu ea pe poarta Se face test de genul asta cu etanseitatea la apa sau l-ai cerut tu? Povesteshte-mi cam ce ai verificat, cat timp ti-a luat verificarea cand ai ridicat-o si cat au mormait bajetzii :wink: Anyone, daca mai este careva de si-a luat SLZ de la Rent Car Service (singurul dealer din Constanta), ce parere v-au facut bajetzii? Ca e cel putzin unul care habar nu are ce alarma monteaza pe masini, zice ca e "alarma Solenza" :roll:, habar nu are ca Omniasig-ul are contract cu Dacia, el o tzine pe-a lui cu Asirom, ca mai bine Asitrans - legat strans de credit la BT... da' nu e sigur ca are service-ul lor decontare directa cu Asirom-ul, nu stie daca poate aduce masina pe care o vreau dar sa fac io dosarul :x ca are el grija sa-mi aduca masina dorita pana intr-o luna :cry: Fac eu dosarul, da' ce ma fac, ei nu stiu ce vand... sau se prefac :?: Am cerut o calculatie la un dealer din Buc., nu spun care, si mi-a dat pana ultimul leu ce cheltuieli am. Profesionishtii se vad |
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE zice ca e \"alarma Solenza\" :roll: COOL in acest caz ia alta! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Bogdan_F |
![]()
|
am cerut eu sa se faca verificarea etanseitatii, insa nu au comentat absolut deloc la acest aspect. oricum, tot trebuiau sa spela masina daca imi luam una din parcul de afara, intrucat alea erau mai murdare....
toata pregatirea pentru vanzare a durat cam 90 de minute astfel: - 30 min - completarea actelor si a asigurarii CASCO - 10 minute - scosul masinii din showroom, din vitrina - 15 minute - montat numere rosii - 20 minute - reglat portbagaj - 10 minute - test apa + sters caroseria de apa (pe afara ![]() - 5-10 minute - diverse fatzaieli... |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Totusi, sa iei masina din vitrina are un dezavantaj - se suie toti \"curiosii\" care vin in showroom si incep sa frece manetele, pedalele, etc Pai asta cam asa e. Dar gandeste-te ca nu aveau cum sa o frece prea mult, iar apasatul diverselor chestii e nesemnificativ. Si tu faci acelasi lucru cand mergi cu ea si mai cred ca drumul din service pana acasa a fost egal ca uzura cu cat au fatait-o "curiosii". |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
QUOTE QUOTE Totusi, sa iei masina din vitrina are un dezavantaj - se suie toti \"curiosii\" care vin in showroom si incep sa frece manetele, pedalele, etc Pai asta cam asa e. Dar gandeste-te ca nu aveau cum sa o frece prea mult, iar apasatul diverselor chestii e nesemnificativ. Si tu faci acelasi lucru cand mergi cu ea si mai cred ca drumul din service pana acasa a fost egal ca uzura cu cat au fatait-o "curiosii". Da si Nu! Am vazut cat am fost prin showromuri de Dacia diversi "domni" care desfaceau capota de la SLZ-urile de acolo si apoi incepeau sa traga de diversele fire si cabluri de la motor avand un dialog de genul: "- asta de la ce-o fi? ....aaaaa, asta e de la injectie dom-le... ---aaa, si asta....ia uite cum au pus capacelu asta... pune mana pe un furtun si il trage de mai sa sara din colier, dupa care zice: -dom-le, asta crapa imediat ...lucru frantuzesc dom'le. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Aici ai dreptate. Si macar daca se pricepeau la ceva, insa toti se dau rotunzi cu "bogatele" lor cunostinte tehnice. Insa cea mai penala faza am patit-o cand eram la dealer si asteptam sa-mi termine de pregatit masina. Si cum nu prea aveam ce face m-am urcat intr-o SLZ de pe-acolo am dat drumul la cass si am citit manualele de utilizare (si al masinii si al cass-ului) de vreo 2 ori. Intre timp vine un domn la masina si, dandu-se rotund in fata nevestei si a unui prieten (cred) deschide capota, scoate joja, se uita pe ea si, cum uleiul cand masina e nou-nouta nu se prea vede pe joja spune cu un aer vadit superior: pai astia nici ulei nu baga in motor... Asta exceptand faze de genul aratatului catre compresorul de A/C spunand ca aia e pompa de servo....
|
--------------------
Dacia
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru cine vrea sa-si ia din cluj-feleac solenza noua din showroom sa verifice starea cricului (prietenii stiu de ce
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si-a luat careva masina din showroom-ul din Floresca? Probleme ceva? Eu am luat masina din floreasca acum 6 luni si sunt destul de mutumit de ea. Nu stiu de ce altii se plang ca le dau murdare, a mea era impecabila, curata si la interior si la exterior, mi-a explicat un nene pe acolo cu beculetu' de la injectie cu alte nimicuri si asta a fost. Magazinul de acolo mi-a furnizat masina a 2 a zi, a sunat la pitesti si erau 2 clime in fabrica, asa cum au dat comanda au incalecat-o pe trailer si cu ea spre Buc. |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
florinc, alarma tot de la ei (ce tip)?
Nu au facut escala in Militari? Cand ai luat-o? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
boiolu,
Si daca inca nu ti-ai revenit....uite un link: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=49...4949&highlight= :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Ok, ok
Daca as putea mi-as lua altceva da' ... asta e! P.S. Stie careva care sunt toate diferentele dintre Solenza si Solenza 1.4 MPI? Din cate stiu eu sunt destul de multe, nu? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Lucian BLK |
![]()
|
Apropo, merita Mundial K9?
Am citit ce s-a scris pe acest subiect dar as dori, daca se poate, ceva pareri de la posesori! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
diferentele : AIRBAG & ranforsari ale caroseriei .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:40 |