Exista fire pt difurile spate - SLZ Confort 2004
![]() ![]() ![]() |
Exista fire pt difurile spate - SLZ Confort 2004
CataOlar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu se vad daca sunt?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
de vazut nu se vede nimic atarnad, balanganind sau staying loose pe acolo...
dar am presupus ca, din moment ce modelele anterioare aveau optional cass/cd player cu 4 boxe, le-au lasat in eventualitatea.... plus ca pe sub bancheta dun spate trece un somoiog de fire....nu am stat sa le examinez, e adevarat... |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
NU SUNT! S-a discutat acum 2 ani, eu pusesem intrebarea asta!
Eu am avut Confort, iunie 2004! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Nu sunt...crede-ma...si...ca sfat...ia-ti mp3 sau ceva...de 4x50...sau 4x ceva...nu pune pe ala...am pus eu boxe ...dls 1269(ieri le-am luat)...si nu se auzea bine...acum tre` sa imi iau si mp3-ul si le montez pe toate...(cass-ul pe care il am(avem lg 2x15) vreau sa il vand ...1 mil cu tot cu caseta adaptor...:-??...)...sper sa mearga pretu
![]() This post has been edited by dandrei: 7 Dec 2006, 21:36 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu am solenza confort din mai 2003 si parca atarna ceva de acolo ... niste fire pe unde ar trebui sa fie boxele ... da cum boxe nu am pus nu pot sa iti zic prea multe ce e cu ele. Oricum nu stiu daca sunt si cuplate la cass .. care e oricum 2X15 wati. E drept ca s-a mai discutat asta foarte in amanunt dar cum eu am fost multumit cu ce era ... nu m-am agitat sa fac nimic.
LE: Cum ar trebui sa arate firele alea pe acolo ca sa fie pentru boxe ? Eu am doua fire (unul galben si unul mov) ce se termina printr-un conector de plastic negru. Asta sa fie oare ? This post has been edited by minny: 7 Dec 2006, 22:51 |
--------------------
------
------
------
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca sunt pe ambele parti firele cu acei conectori de plastic la capete (in interiorul acelor conectori ar trebui sa se vada papucii mama pentru conectarea difuzoarelor), pot sa te asigur ca acelea sunt firele pentru difuzoarele de pe spate
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
CataOlar |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi, baieti...cum sunt un tip mai comod cred ca nu o sa pierd prea multa vreme cautand prin portbagaj.
Si in ipoteza in care sunt acolo, prefer sa aduc inca 2 in plus de la HU. Dandrei, sigur ca primul lucru pe care il fac e sa zburatacesc actualul locatar si sa il inlocuiesc cu ceva mai de Doamne ajuta...min 4x50, am gasit ceva pe net...mp3, port usb, card slot, remote la un pret rezonabil...cat despre difuri, m-am gandit la niste Mutant-e... Inca o data, multumesc pt sfaturi. |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca as fi in locul tau m-as orienta spre un HU bun, care sa merite cu adevarat (Pioneer, Clarion, Alpine) ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
viomar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 February 06 ![]() |
Degeaba cauti.....cabluri pt boxe in spate NU EXISTA. Trebuie sa-ti tragi tu daca vrei.....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 / Confort
- B XX KMF
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
La mine nu erau. Le-am tras pe sub mocheta si cheredul de la usi fata si spate, pe sub scaunele din spate, o treaba de 10-15 minute. Spor la munca !
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
CataOlar |
![]()
|
Inca o data multumesc pt sfaturi. Am verificat, firele nu exista, asa ca am in plan sambata sa instalez muzicuta cu difurile de rigoare.
Much obliged! |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
|
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:45 |