Preturi apartamente
![]() ![]() ![]() |
Preturi apartamente
ghc |
![]()
|
||
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|||
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Poate facem un top, in care Clujul sigur castiga: eu am dat 32.250 EURO!!!( 32500 euro apartament cu 2 camere? Holly shit! Horatiu, mi-ai stricat ziua... Pai peste 2-3 ani cand ma asteapta si pe mine acelasi bucluc cat o sa fie frate? |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' chiar asa!!! 32.500?!?!? :shock: Io mi-am luat in Bucuresti, in Dr. Taberei, cu 17.000, in oct 2003. Tot cu 2 camere...
|
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Scump sau ieftin, pana la urma este important ca te-ai decis sa-l iei. Daca urmaresti evolutia preturilor imobiliarelor in ultimii 10 ani, o sa ajungi la concluzia ca, pe de o parte este imprevizibil ce o sa se intample maine, dar pe de alta parte mult prea putini dintre cei care au cumparat imobiliare la un moment dat in timp pot spune ca au luat plasa.
Sa-l stapanesti sanatos. QUOTE propice maririi numarului de membrii ai familiei. (stress-ul a fost mare, de aia am si lipsit de la intalniri, sorry :oops: ) Sa intelegem ca a fost asa de mare stresul pentru ca te-ai ocupat de marirea numarului de membri ai familiei?! ![]() |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine iti luai apartament in Budapesta
![]() Sa-l stapanesti sanatos |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
au!!!
scump rau ... io am luat acum 2 ani inainte sa sara preturile cu 8700 USD, l`am facut pestera, l`am refacut complet cu tot ce trebuie mai putin Ac si m`a dus inca f`o 4 000 USD, dina care 2500 termopanili...; nu este ultracentral ca n`am vrut, este destul de sus, 7 ca este mai putin praf si priveliste, zona verde etc.... chiar io nu inteleg de ce la noi cu cat este mai jos(fara parter) este mai scump, fiindca peste tot in lume este invers... poate si din cauza ca nea nicu a facut bloc langa bloc si`ntre ele alt bloc, de te uiti unul la altul in casa... am capatat pe el 23 000 Euro asa cum este amu...dar nu`l dau, inca... oricum 32 500 la Cluj mi se pare scump |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Horatiu, eu iti zic "s-o stapinesti sanatos".
Intr-adevar pretul este mare, dar si in Iasi, preturile la 2 camere sint ridicate. Eu am dat 27500 pe 4 cam, dar nu e central, ci mai spre periferie si la parter. In centru am vindut vechiul apartament (ultracentral e drept) cu 3 cam. cu 35000. Oricum, din zbaterile mele de acu citeva luni, am facut un clasament pe Iasi al preturilor. Diferentele sint in functie de zone, vechimea blocului, suprafata. 1 cam intre 8-13 mii 2 cam intre 15-30 mii 3 cam intre 20-40 mii (chiar si 45 daca e facut occidental) 4 cam intre 25-50 mii (chiar si 60, dar deja aici apare oportunitatea vilei) 5 cam peste 40 mii Pretul caselor e foarte ridicat: minim 25 mii pentru o batrineasca cu 3 camere pina la 150 mii pentru o vila in Bucium sau Copou. (dar deja aici pot aparea si preturi mai mari, ca incep: piscine, teren de golf, herghelie ![]() Later edit: toate preturile de mai sus sint in EURO. In dolari nu se mai vind decit masinile ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Da' chiar asa!!! 32.500?!?!? :shock: Io mi-am luat in Bucuresti, in Dr. Taberei, cu 17.000, in oct 2003. Tot cu 2 camere... Imi cer scuze dar eu nu mi-as cumpara apartament in Dr. Taberei nici sa stiu ca dorm in masina! N-ai de unde stii cit de central si-a luat omul ap. cu 2 cam. pentru 32.500, n-ai de unde sa stii ce suprafata. Ca o comparatie, auzisem de o garsoniera pe linga Rest. Budapesta, 27.000 Euro, un ap. cu 2 cam. in baneasa (blocurile vechi, Ion Ionescu dela Brad-sediul central PSD) 27.500 Euro (si apartamentele alea au vreo 30 mp cu totul, intra in sufrageria mea). Deci nu lua Dr. Taberei ca etalon pentru ca gresesti! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Imi cer scuze dar eu nu mi-as cumpara apartament in Dr. Taberei nici sa stiu ca dorm in masina! N-ai de unde stii cit de central si-a luat omul ap. cu 2 cam. pentru 32.500, n-ai de unde sa stii ce suprafata. Ca o comparatie, auzisem de o garsoniera pe linga Rest. Budapesta, 27.000 Euro, un ap. cu 2 cam. in baneasa (blocurile vechi, Ion Ionescu dela Brad-sediul central PSD) 27.500 Euro (si apartamentele alea au vreo 30 mp cu totul, intra in sufrageria mea). Deci nu lua Dr. Taberei ca etalon pentru ca gresesti! Of, Doamne, de ce nu am si eu apartamentul meu in Drumul Taberei... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
unu' d'ala nasol rau de tot intr-un bloculet amarat de patru etaje, asa pe la etajul 1 sau 2, cu umbra d'aia deasa si nasoala de tei si mesteceni. Si cu un garaj d'ala nasol de tot, in bloc, cu apa/curent/incalzire, ca sa pui muraturile in el. Eventual ca sa mai muti de ici-colo, si o boxa nasoala. Toate astea pe o singura scara amarata cu doar 10 apartamente.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aoleu ce s-a incins discutia. Deci:
QUOTE N-ai de unde stii cit de central si-a luat omul ap. cu 2 cam. pentru 32.500 Nu e deloc central, nici n-as fi vrut asa ceva. E o zona foarte linistita, cu multa verdeata, fara trafic greu. QUOTE Pretul caselor e foarte ridicat: minim 25 mii pentru o batrineasca cu 3 camere Un prieten si-a luat exact asa ceva... 65000 EUR acum 2 ani! QUOTE oricum 32 500 la Cluj mi se pare scump Aia de la care am cumparat, se muta la 4 camere - 52000 EUR (garaj inclus), tot in zona respectiva. QUOTE Sa intelegem ca a fost asa de mare stresul pentru ca te-ai ocupat de marirea numarului de membri ai familiei?! Asta urmeaza! Parca n-ar fi de ajuns rata la banca... Cred ca la noi problema cresterii se explica astfel (pe langa fenomenele de tip Caritas): ce avea pret 15000 DEM, s-a taiat DEM si s-a pus EUR. Oricum nimeni nu reuseste sa dea o explicatie clara a preturilor... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Agentiile imobiliare sunt principalele vinovate de preturile crescute din cluj ale apartamentelor: apartamentele se vand in marea majoritate prin agentii si printr-un ziar de anunturi "piata a-z". Agentiile cumpara ziarul cu o zi inainte sa apara pe piata (la ora 19) sau au oameni la tipografie iar ocaziile se tranzactioneaza pana apare anuntul. Apartamentele cu pret mai mic sunt astfel cumparate de agentii si apoi revandute la preturi mari. Apoi preturile ridicate se datoreaza persoanelor cu bani, celor care lucreaza in strainatate care investesc banii fara riscuri si cu profit elegant in 2-3 ani. Clujul mai este si centru universitar si sunt parinti cu bani care le cumpara odraslelor apartamente pe perioada studentiei, ca apoi sa le vanda mai scump. La explozia euroului, preturile au trecut din dolar in euro.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
I N C R E D I B I L ! Acolo la Cluj va apropiati amenintator de preturile din Lyon...Giezzzz, man! :oops:
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
ghc |
![]()
|
Tudor, nu stiu cate agentii isi permit sa cumpere apartamente, ei in principiu "intermediaza" si te scapa de un 2% (fara TVA
![]() Eu am apelat la Edil, sunt destul de multumit de ce au facut pentru mine (a nu se considera reclama). Au o reclama destul de mica pe prima pagina din Piata care costa 1000 USD / luna. Pe langa asta mai sunt consturile pentru miile (exagerez putin) de anunturi, in concluzie majoritatea agentiilor "de cartier" o sa dispara si atunci poate se linistesc preturile. Dar de scazut nu cred sa scada, eventual poate ne spune cineva despre evolutia preturilor din Budapesta... cred ca o luam pe acelasi drum. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba sa stiti ca isi permit sa cumpere apartamente din astea, de super-oferte si apoi sa le revanda.
Insa, dupa parerea mea, principalul mod in care agentiile mentin preturile sus si chiar le umfla e asa: te duci sa vinzi un apartament. Si le zici: "Vreau 20.000 pe el". Si ei zic: "Aaaa, pai de ce? Va gasim sigur la 2x.000" (x>0 :wink: ). Si atunci ce faci? Le zici "nu, eu vreau doar 20.000"? Ma gandeam si eu... Si asta in principal pentru comision. Care, apropos, la mine a fost 3% si asa era peste tot in Bucuresti. |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
ghc |
![]()
|
Am mai aflat un pret: apartament 3 camere in bloc nou (deci suprafata mai mare, nu maghernita comunista), termopane si centrala termica, in rest ABSOLUT NIMIC (nici WC, nici chiuveta, nici un fel de instalatii) - peretii goi, 56000 euro. Si cica-i gata in octombrie.
Eu i-am zis respectivului ca a luat TZAPA! |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
depinde de suprafata. un coleg de-al meu isi cauta si el apartament de ceva timp si cica asa ceva e pe la 35 k - 40 k euro.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ghc |
![]()
|
In bloc nou?
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
bloc neconstruit inca pe la kartodrom prin zona
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ghc |
![]()
|
Se pare ca se construiesc din ce in ce mai multe blocuri. Asta de care vorbeam eu e in Zorilor, pe Meteor (sau Lunii nu mai stiu exact), unde sunt si o gramada de vile nou-noute.
Stii blocul de la intersectia spre Borhanci (capat 32)? Inca nu e gata, dar cica sunt deja apartamente re-vandute (cumparate de la constructor si date mai departe, evident la pret mai mare). |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Horatiu Galca,
in Borhanci e capatul lui 33. La capatul lui Brancusi e 32 :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ghc |
![]()
|
pardon :oops:
Ba nuuu, am zis "intersectia spre Borhanci" - unde-si face lumea case, eu asa stiu zona aia. Oricum, e capatul lui 32 ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Si eu caut locuinta!
Apartamente cu 4 camere in Cta de la 40 000 Euro in sus. Asa ca acum caut o casa pe la 65000Eu maxim ... si nu gasesc ... Preturile au explodat in toamna 2003. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:18 |