Problema volan solenza
![]() ![]() ![]() |
Problema volan solenza
Jerdea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2008 2.0 tdci
- B-96-RUL
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Urgent la service cu ea; sus pe platforma verifici jocuri la directie, caseta de directie si eventual verifici vaselina in caseta. ei o sa-ti dea cateva cauze posibile cum ar fi
1. schimb caseta-ax volan - la europa te duce la 4-5 bulioane 2. ungem caseta de directie si o mai reglam - te tine vreo 2 saptamani dupa care iar incepe sa rapaie 3. daca ai facut in scaldatoare, poate ai bafta sa fie de la burduful de protectie al axului volan, care se rezolva cel mai simplu 4. daca e de la bielete, pivoti sau capete de bara, e de asemenea o problema ieftina oricum, pt. solutiile 1 si 4 sa nu pleci fara sa faci geometria fiindca peste 1 an iti iei alte gume pe fata! Iti doresc succes si cat mai putine probleme This post has been edited by colombina29: 9 Jul 2006, 19:48 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Jerdea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bieletele sunt noi , schimbate la 60.000 la fel si capetele de bara care sincer sa fiu le-am schimbat din 20 in 20 de mii mereu se duc. Nu stiu de ce dar am impresia ca o sa ma coste mai mult ca rezivizia de 60.000
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2008 2.0 tdci
- B-96-RUL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa nu fie din flansele de amortizor.
This post has been edited by Marty: 10 Jul 2006, 09:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:25 |