janta indoita si cauciuc cu galme, x2
![]() ![]() ![]() |
janta indoita si cauciuc cu galme, x2
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.452 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Pai jantele sunt mai ieftine decat anvelopele. Oricum o sa cumperi anvelope asa ca jantele nu mai conteaza... vreun milion si ceva in plus.
In alta ordine de idei, opreste-te si tu dupa 2 metri, nu dupa 50 m de mers frecat de bordura. Nu ti-ai dat seama? |
--------------------
.
.
.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Vezi poate verifici si geometria...nu stiu, zic si eu...totusi, 50 de metri? erai la intrecere cu autobuzul? macar daca te urcai cu roata pe bordura...nu pe langa...
|
--------------------
dacia
slz
- Numar inmatriculare
$K@|@_04 Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.863 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa razi, dar soferii de autrobuz sunt dintre cei mai atenti in traficul din oras. In plus, daca recunosti ca te-ai bagat aiurea, ce mai vrei? Prioritate de smecher, ca in Africa?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.452 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cand m-am bagat, ala mergea drept. Apoi a venit calare pe mine, cred ca a depasit un biciclist pe partea lui, probabil ca se uita numai in oglinda de pe dreapta, ca sa nu-l darame pe ala.
Presupun si eu, oricum am ramas masca !!! Dupa aia am realizat ca daca stateam, mai bine eram ! Asta e ! De aia am zis ca m-am bagat aiurea This post has been edited by axabrt: 28 Feb 2008, 19:08 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.863 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Traducerea ar fi ca aveai loc sa intri la inceput, dar nu prea aveai si o distanta de siguranta intre voi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai sa nu fim rai, sa zicem ca a luat o decizie de moment neinspirata care il costa doar bani, se putea intimpla si mai rau.
This post has been edited by bobo77: 28 Feb 2008, 19:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Axabrt, daca nu mai insel tu ai o Astra... eu am comandat jante de 14' pentru Corsa si a fost 110 RON/buc la reprezentanta, deci scapi ieftin in ce priveste jantele (probabil ca ai de 15', tabla, din moment ce le-ai indreptat cu ciocanul). Jantele vechi se pot reconditiona (eu am reconditionat-o pe cea lovita la un atelier specializat, just in case, si a fost vreo 30 de lei). Mai scumpe or sa fie cauciucurile. Bafta multa!
This post has been edited by BlaueCorsa: 28 Feb 2008, 21:44 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:39 |