DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sony sau Panasonic

Jack Daniel's
post 6 Jul 2006, 22:56
Post #31

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Pai nu de pe caseta , cu un mp3 de la Sony !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 6 Jul 2006, 23:00
Post #32

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

mai pui 1 milion si iti iei un Alpine care "mictioneaza" si pe Sony si pe Panasonic.. parerea mea..

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Ci_co
post 7 Jul 2006, 08:25
Post #33

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

e bune bah e bune boxele ! tongue.gif Sincer sunt cat de bunicele dar nu bune, se putea si mai bine dar economia inseamna tot pt Dacia. Ce nu inteleg eu de ce naiba sunt asa de scumpe sau sunt evaluate asa scump ca naiba nu se compara cu un sony sau alpine sau JBL !
Cand voi avea chitaristi imi voi schimba RCd-ul cu un mp3 probabil un pionier sau alpine ! si la boxe am de ales intre JBL si Magnat.

Cu respect dar partidul ma vrea tuns iar ! tongue.gif

Ci_co

This post has been edited by Ci_co: 7 Jul 2006, 08:26

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ - B XX BEB '06 Pref 1,5dci
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
sobolan
post 7 Jul 2006, 13:27
Post #34

membru paros...

From: GL

QUOTE(big2003 @ 6 Jul 2006, 23:30)
Mie mi se par OK difuzoarele puse pe Logan din fabrica .
*

asta pt. ca nu ai mai vazut alte difuzoare...cumpara-ti o pereche de dif. JBL

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
Jack Daniel's
post 8 Jul 2006, 00:14
Post #35

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Cine ti-a zis ca nu am vazut alte difuzoare ? Ia pune mana si vezi ce difuzoare are Loganul in echiparea de serie .

--------------------
. . .
+
Sony
post 8 Jul 2006, 09:20
Post #36

Membru autentic

From: Ban Land

Are niste Blaupunkt mediocre!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Jack Daniel's
post 8 Jul 2006, 10:14
Post #37

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Daca Blaupunkt sunt mediocre atunci nu mai are rost sa discutam . Eu sunt multumit de ele , isi fac datoria la greu .

--------------------
. . .
+
argon
post 8 Jul 2006, 11:07
Post #38

Mesaj semiautomat

QUOTE(big2003 @ 8 Jul 2006, 11:14)
Eu sunt multumit de ele , isi fac datoria la greu .
*

Pe bune fara nici un fel de misto, ce alte genuri muzicale mai asculti? La manele chiar nu conteaza difuzoarele, nu trebuie bas, nu rebuie fidelitate, merg si cele mai ieftine boxe, se aude stalcit cu orice boxa.

DAR daca mai asculti altceva, unde trebuie fidelitate, bas, etc, atuci se simte diferenta. O fi pe Logan Blaupunkt, dar sunt cele mai penale Blaupunkt care exista, cartoane oridinare.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Jack Daniel's
post 8 Jul 2006, 12:37
Post #39

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Tu ai mai ascultat in ultimul timp manele ? De ce sa nu fie nevoie de bas , fidelitate , asa cum spui tu ? Iti zic , ia un album de manele mai nou si mai baga urechea pe la negative sa vezi ca suna chiar foarte bine .

--------------------
. . .
+
dadu221
post 8 Jul 2006, 13:07
Post #40

Membru autentic

From: Ploiesti

desi observ tendinte urofile in exprimarea lui semit (si pe alte topicuri daca nu ma insel) ii dau totusi dreptate. alpine-ul chiar e tatic la auto.

--------------------
DSN rapsodie - - ph-22-unu 2002
Ie doar o amarata de dacie
+
argon
post 8 Jul 2006, 13:23
Post #41

Mesaj semiautomat

QUOTE(big2003 @ 8 Jul 2006, 13:37)
Tu ai mai ascultat in ultimul timp manele ?
*

nu...ar fi trebuit? huh.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Jack Daniel's
post 8 Jul 2006, 14:13
Post #42

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Da , ar fi trebuit ca spuneai ca la manele nu e nevoie de fidelitate si bas .

--------------------
. . .
+
LemonDemon
post 9 Jul 2006, 12:17
Post #43

Membru autentic

La manele ai in primul rand nevoie de inima albastra.... radmasa.gif radmasa.gif

Acuma sincer de ce sa am nevoie de o scula potenta din domeniul audio ca sa ascult manele? Vocea transpirata a tiganului repectiv suna la fel de rau pe orice aparat icon_mrgreen.gif

--------------------
None None N/A
+
Marty
post 9 Jul 2006, 14:22
Post #44

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ultimul nivel in domeniul "pocnitorilor" audio: Sony X-Plod! =)) Pai ce stie taranu' ce e dobermanu'? Zice ca-i o caprioara mai neagra! El vrea sa-i bubuie basu-n freza, sa-i zbirnaie mucii-n nas, altceva nu-l intereseaza. N-a auzit de fidelitate, n-a auzit de frecvente, n-a auzit d emulte chestii. Da' oricum, daca nu-i bubuie basu' lu' Guta, n-am facut nicio afacere! Da-l dracu' cu vocea lui si cu rinjetu' lui de retard, mie tre' sa-mi bubuie basu', sa flambeze tabla, sa se uite lumea dupa mine pe strada, exclamind admirativ: "Ia uite-l si pe taranu' asta coclit!"

Ambele scule au iesire de sub preamplificata, doar una din ele-ti pune la dispozitie bass reglabil pe HU. Oare de ce? Pentru ca unii se gindesc ca sculele lor nu incap pe mina unor tarani cocliti care asculta manele si umbla cu cd-uri in geam si mileuri pe bord, si ca isi vor face un sistem audio auto cit de cit bunicel, adaugind la HU un amplif, un sub-woofer, un condensator, un circuit de deparazitare....

Daca vrei neaparat dintre alea doua: ia Panasonicul si mai pune-i o statie pe un canal si un sub- oofer. Daca vrei scula, ia-ti un Alpine sau ceva in range-ul asta!

P.S.: BiGuță, Blaupunkt-urile care vin in echiparea de serie pe Logan, sunt niste cartoane ordinare, cred ca se vind la kilogram, nu la pereche! Intra tu pe un site al Blaupunkt si baga geana acolo la difuzoare auto!

This post has been edited by Marty: 9 Jul 2006, 14:27

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
NYC
post 10 Jul 2006, 07:26
Post #45

Membru incepator

From: Ploiesti

QUOTE(Octav @ 6 Jul 2006, 13:50)
Eu am ales Panasonic si sunt foarte multumit de el! Contrar ceea ce se zice , eu cred ca are un bas destul de bun( pe boxele originale de la Logan). Nu stiu ce sa cred despre Sony, parerile sunt impartite. Modelul este acesta cu caracteristicile sale:

Sectiunea Audio
Putere mare de iesire: 4 x 50W
Etaj final MOSFET
SQ 3
Mute/Atenuator
SRS TruBass
Reglaje separate: Bass, Treble, Balance, Fader
Iesire dubla pentru preamplificator 2,5V/200 ohm
    Sectiunea Tuner
Posturi presetate: 18FM, 6MW/LW
Sensibilitate AF selectabila
Presetare automata in memorie cu scanare a posturilor radio
Acord prin cautare cu DX/Comutare automata
    Sectiunea CD Player
Redare CD-R/RW, MP3 si WMA
ID3Tag
Afisare nume fisiere
Afisare CD text
“Hologram Pick-up”cu trei fascicole
Scanare, cautare, redare repetata si redare aleatorie
    Sectiunea Control Changer
Control CD Changer
Alte facilitati
Panou frontal motorizat
Afisaj LCD negru
Taste in culori variabile: rosu/verde
Intrare AUX
Intrare pentru comanda de la distanta
Culoare fata detasabila: negru cromat
Telecomanda
Conector ISO
Posibilitate de interconectare cu iPod, Bluetooth si modulul de conectare auxiliare
*

exact de panasonicul asta vorbeam, oricum 10x all,pt sugestii........am fost la o cunostinta din Vitan,ieri, si mi-a adus un Kenwood 4x50, iesire magazie CD-uri,pre-sub, 4X50 mi-a placut mult,...acum pe masina am 2Alpine spate,ovale, da-s cam de 2 ani boxele, si nu-s asa puternice. O sa trebuiasca sa imi achizitionez altele.

--------------------
Dacia SN - PH-XX-XXX 2002 Confort
+
Ci_co
post 10 Jul 2006, 10:11
Post #46

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

QUOTE(big2003 @ 9 Jul 2006, 01:13)
Da , ar fi trebuit ca spuneai ca la manele nu e nevoie de fidelitate si bas .
*

Cum spune si domnul BIG la manele nu e nevoie ! Sefule bv asculti manele esti cool dar nu ne mai stresa cu niste texte aiurea ce vrei sa spui ca boxele de pe logan tin pasul cu o melodie ATB sau Scooter sau mai stiu eu ce hip hop, rap unde bass-ul este in floare !
Pentru tine cred ca sunt bune boxele la ce asculti cu toate ca niste difuzoare ar imbunatatii acel sunet al viorilor burdusite cu bani si urletelor de durere !

Sanatate si numai bine !

Ci_co

PS: Intre un Sony X-Plod si un Panasonic aleg Panasonicul la sony eu zic (parerea mea) ce noi cumparam marca nu produsul, nu mai are aceeasi calitate pacat !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ - B XX BEB '06 Pref 1,5dci
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
deconectat
post 11 Jul 2006, 15:54
Post #47

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Pentru inceput cateva clarificari:

99% din sistemele audio auto au iesire pe MOSFET-uri pentru ca tranzistorasii astia stiu sa comute curenti mari la preturi mici; problema e ca o fac prost, adica cu zgomot...nu cred ca are rost sa intru in detalii...

4*50W e in general puterea de varf (adica nu RMS) si, tot in general, cu THD=10% (distorsiuni...la nivelul asta e zgomot, nu muzica).

Si acum o intrebare:
Vreau si eu sa imi fac un sistem audio pe o DSN care sa sune bine si la un volum decent, doar ca nu as vrea sa bag prea multi bani in asta.

Pe viitor intentionez sa imi fac si un subwoofer cu dif SAL sau PAudio, deci m-ar ajuta un MP3 la care sa pot sa leg 2 iesiri in punte sau sa aiba iesire pt amplificator.

Nu am nevoie de putere foarte mare, ci de calitate la pret cat mai mic.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
MindBlank
post 16 Jul 2006, 22:06
Post #48

Membru incepator

Nici Sony, nici Panasonic. Parerea mea e sa te indrepti catre un Pioneer. Cred ca nu sunt diferente mari de pret intre ele, asta daca sunt.

Si pt big2003 : Blaupunkt sunt mediocrii. Poate doar amplificatoarele sa fie ceva mai rasarite in comparatie cu restul liniei, dar difuzoarele nu sunt nimic iesit din comun, si probabil ca pe Logan, unde pretul a primat, nu s-au orientat catre ceva mai acatarii, nici macar un entry-level mai bun.

valentin.dumitran, nu cred ca vei gasi vreun MP3 care sa aiba posibilitatea de bridge (daca gresesc, rog sa fiu corectat). Parerea mea e sa te orientezi la ceva cu preout. Cumperi un amplificator cu 4 canale. 2 le folosesti in bridge pentru subwoofer, unde apropro, iti recomand sa nu te bagi la SAL-uri - incearca un DSL, ca sunt foarte bune pentru cat costa. (presupun ca te gandesti si la bani, asa ca DSL e o alegere foarte buna) Poate si un JBL - dar cel mai probabil va trebui sa dai mai multi bani pe el ca sa sune cum suna DSL-ul. Eu iti recomand W312B de la DSL (http://www.dls.se/english/speakers/w312b.htm) sau 1202D de la JBL. (http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO1202D/230&cat=SUB&ser=GTO), ori in varianta in care sunt in linkuri, adica 12'', ori de 10''.
Si celelalte 2 iesiri folosestele ca sa amplifici difuzoarele de pe fata. Te poti descurca si cu un amplificator cu doar 2 canale pe care-l folosesti in bridge la amplificarea subwoofer-ului si sa amplifici difuzoare fata/spate cu HU-ul, si cred ca vei obtine ceva de calitate, atat timp cat asculti la volum normal si nu doresti sa fi anuntat in parcare cu 2 minute inainte sa sosesti. Dar sa fie si un HU de calitate, altfel amplificare si pe fata.

--------------------
Ex Renault 19 RN Phase II 1,7 (F3N 741)
+
eXtenSion
post 17 Jul 2006, 10:09
Post #49

Membru autentic

De ce nu cumperi un alpine/pioneer la sh?

Apropo, la un hu daca ii dai sa scoata doar pe rca (are o setare ic) si amplifici astfel spre difuzoare se va auzi mai shmen, asa e ?

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
deconectat
post 17 Jul 2006, 22:16
Post #50

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Multumesc pentru raspuns. M-am hotarat la un MP3 Pioneer; am vazut chiar sub 4 milioane nou, deci ofera un raport calitate/pret excelent. Alpine sunt ceva mai scumpe din pacate. Un subwoofer nu e necesar deocamdata, iar daca va fi ma descurc eu sa fac un amplificator, nu e problema de asta.

Ca difuzoare am sa ma hotarasc dupa ce aud mai multe. Stiu ca JBL ofera calitate la preturi acceptabile, insa mai sunt si altii. Pana la urma conteaza sa se auda bine, nu ce scrie pe difuzoare.

This post has been edited by valentin.dumitran: 17 Jul 2006, 22:17

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:49
Forum Renault