Ce sunt moldovenii?
![]() ![]() ![]() |
Ce sunt moldovenii?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 21 Oct 2010, 07:17) Ai dreptate, se hranesc bine baietii, isi aduc de acasa "sumcile" (sumka inseamna sacosa din aia mare de rafie) incarcate cu conserve, "tushonci" (carne prajita si conservata), gaste, rate, gaini, curcani prajiti, paine, biscuiti... vin etc... Acum (glumim intre noi) sa nu zici ca nu te-a hranit deloc VANIA, ca nu te cred... Bai nu ma cac pe mine, chiar mereu imi aducea cand venea de acolo cate 2 conserve de lapte condensat (cred ca asa ii zicea. Era un lapte la conserva, f f f bun, imi placea sa il pun in cafea.) El era f ok ca om (de multe ori cand eram mahmur si boram imi facea un ceai de-al lui si imi reveneam) singurele probleme le avea cu socializarea si cu faptul ca se vedea ca nu e prea scos in lume. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(FLP @ 21 Oct 2010, 13:10) Bai nu ma cac pe mine, chiar mereu imi aducea cand venea de acolo cate 2 conserve de lapte condensat (cred ca asa ii zicea. Era un lapte la conserva, f f f bun, imi placea sa il pun in cafea.) El era f ok ca om (de multe ori cand eram mahmur si boram imi facea un ceai de-al lui si imi reveneam) singurele probleme le avea cu socializarea si cu faptul ca se vedea ca nu e prea scos in lume. Zgucionka se numeste laptele condensat, a se pronunta cu ci moldovenesc. ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sper ca nu m-ai uitat cu tigarile alea!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
wooow...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti aduci aminte de ceva, sau acum vezi prima data de-astea?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
le vad prima data....da sunt infioratoare...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ce sunt alea ma... jointuri?
http://blog.bioethics.net/joint.jpg This post has been edited by FLP: 21 Oct 2010, 13:12 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mahorca. Tutun de trei insi ;unu fumeaza doi il tin sa nu cada. Are un pic de otrava in varf si dupa aia un tub de carton prin care se suge zama si fumu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
"Papiroase"
![]() Musai sa stai jos, Marasestiul era pistol cu apa in comparatie cu astea. Nici Gitane nu era atat de tare. PS: vezi ca "belomor" e marea alba. |
--------------------
DACIA
1300
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Papiroase e termenul jeneric la tigarete la slavi. Astea e specific rusesti.Au mai facut albanezii si cubanezii niste copii da palide rau. Mie mi-au trebuit trei zile sa pot fuma 10 dinamite din astea
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie-mi trebuie o saptamina sa fumez un pachet de tigari, deci nu pot spune ca-i mare smecherie.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
Pai diferenta e ca io aveam mahorca la indemana si abia o biruiam pe cand tu acu` in vremuri de restriste ai duhani dar n`ai
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 21 Oct 2010, 17:06) "Papiroase" ![]() Musai sa stai jos, Marasestiul era pistol cu apa in comparatie cu astea. Nici Gitane nu era atat de tare. PS: vezi ca "belomor" e marea alba. Marasesti am prins si eu... se mai gaseau pe la Piata Romana la un chioschc. Dar cand am fumat din ele eram atat de torpilat ca nu mai conta ca nu au filtru. Imi aduc aminte doar ca imi cam intra tutun intre dinti. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cam asa arata forumul la un moment dat... coincidenta sau...?
Attached thumbnail(s) forum.jpg ( Size: 33.33k ) Number of downloads: 543 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Bobule, mult mai scrii!
|
--------------------
0.00
%
|
|
tatabobu |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cum naiba fumeaza asta cu dintii stransi?
Inteleg sa borasca cu dintii stransi, sa nu iasa bucatile mari, dar totusi... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
a fumat filip ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
Pentru occidentalii din Tara Romaneasca instructiva e D-na Ghitulescu de la care se poate afla cum era cu trasu` apei spalatu` vorbitu si alte obiceiuri domestice si publice la valahii cei supracivilizati si astfel comparati cu trogloditii cu limba lata.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ar fi bine să facem o corecție: Moldovenii sunt Români de-ai noștri, dintre Carpați și Prut, oameni deosebiți, cu o inimă mare, care au dat, de-a lungul timpului cei mai mari oameni de cultura și de stat. Deasemenea, au fost cei care au dat cei mai mulți eroi, căzuți pe fronturile războaielor purtate de Români, de cele mai multe ori, din vina altor venetici. Aceiași moldoveni au pus umărul, în număr mare la muncă, în țara asta. Singurul lor neajuns, în viziunea mea, este faptul că sunt prea bisericoși. Acum să trecem de partea cealaltă a Prutului. Aici avem basarabenii, din Basarabia, că așa se chema zona asta, când făcea parte din țara noastră. Basarabia a fost de-a lungul istoriei, "terenul de luptă" pentru multe conflicte. Pe acolo, ne luptam noi cu năvălitorii din Asia, pe acolo mai făceau incursiuni băieții cazaci, teritoriul ăsta era veșnic, când la Moldova, când la Rusia țaristă, când la România, când la Uniunea Sovietică. În consecință, basarabenii s-au adaptat vicisitudinilor istoriei și în prezent sunt prieteni cu oricine le dă...
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(BAB @ 23 Oct 2010, 23:37) au dat, de-a lungul timpului cei mai mari oameni de cultura și de stat. Ba pardon...Base e din Constanta.... |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Si face parte din cultura de Murfatlar.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba pardon, El comandate nu e de loc strain de malurile Prutului.
Originile prezidentiale sunt in satul Podu Hagiului, judetul Iasi. ask ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 12:33 |