Etrier De Nova 523
![]() ![]() ![]() |
Etrier De Nova 523
Blu marine |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova 524
- blumarine
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da' nu merg alea de supernova?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa faci un drum la un magazin de piese auto si sa intrebi acolo, nu cred ca piesa asta e atat de greu de gasit. Banuiesc ca poti gasi si in Autovit.
Daca vrei piese de fabrica, da un telefon la CNCD, magazinul de pe Mihai Bravu: 2526952. Fa-le o intrebare si cred ca te vor lamuri si cu disponibilitatea, si cu pretul. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Se poate inclui simplu cu un etrier de DSN.
Unul nou costa 800K, asa ca iti recomand cu caldura dezmembrarile, sau serviceurile autorizate DACIA |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am inlociut etrierii de nova GT (524) , care erau ca aia de 523 cu cei de GTi (SN) ca au pistoanele mai mari si nu mai sunt necesare placute cu arc. Pe aia vechi ii am in stare perfecta. Daca ajugi la Pitesti iti dau 2 etrieri la pret de unul.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
Blu marine |
![]()
|
Etrierele originale au un orificiu (gaura, dreptunghiulara) si se vad arculetele de la placute. Asa ceva nu am vazut in magazine dar mi-au spus la un magazin ca se potrivesc cele de pe DSN doar ca trebuie sa schimb suportul etrierelor.
As vrea pe cat posibil sa pun piesa originala. In cazul in care pun un etrier de DSN care nu are acel orificiu se mai potrivesc placutele cu arculete? Please Help me!!! Chiar nimanui nu ia venit randul sa schimbe unul din etriere. |
--------------------
Dacia
Nova 524
- blumarine
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Ai vazut ce am scris mai sus?
Poti sa schimbi etrierii fara sa mai schimbi altceva (furcile) , dar e bine sa-i schimbi pe amandoi. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ai rezolvat intre timp
cum ti-a spus si antescriitorul meu, poti schimba vechiul etrier (format din 2 bucati: furca de otel si cilindrul de aluminiu) cu un etrier model nou, format in totalitate din aluminiu. placute de frana folosesti din cele de Nova model nou, de berlina sau daca cele vechi cu arculet mai sunt bune, pui mana pe flex si le tai urechea de care este prins arculetul, astfel incat sa nu mai aiba nici o proeminenta. fii fara grija ca merg OK. eu asa am facut cu ale mele, pt ca aveam mai multe placute bune, model vechi. din cauza ca nu schimbi si suportul etrierului, nu vei mai putea monta niste tablite otelite, care au rolul de a fixa placuta, dar merge fara, doar ca uneori vor zdrangani placutele eu m-am chinuit vreo cateva luni bune sa gasesc etrier model vechi, insa n-am reusit. l-am tot carpit pe cel vechi pana m-am plictisit si l-am schimbat (de fapt i-am schimbat pe amandoi, e mai bine) numai bine |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Blu marine |
![]()
|
Mersi, frumos am rezolvat problema asa cum ati descris-o voi aici cu mentiunea ca totusi am lasat putin din urechea arculetelor (asa de un mm poate chiar juma' de mm) si totul e OK nu mai am nevoie de lamelele alea sau cum so' numi.
Mersi inca o data, Numai bine la toti. |
--------------------
Dacia
Nova 524
- blumarine
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Placutele care culiseza pentru fizarea etrierului in furca trebuie schimbate si ele, sau merg alea vechi?
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |