motor calat, parasesc "CLT" si ma abonez la "LGN"
![]() ![]() ![]() |
motor calat, parasesc "CLT" si ma abonez la "LGN"
Merlucius |
![]()
|
||
![]() membru care incepe si nu mai termina odata Group: Members Posts: 105 Joined: 21 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 '80;
Solenza Scala 2004/
2006 ombelico del mondo
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandeam asa :poate sa fie si masina ,pardon, dacie de 2-3 ani caci la lonjeroane astea noi sunt valea plangerii, chiar daca arata bine pe dinafara nu sti ce e pe dinauntru fiind second. Noi fiind esti sigur macar ca sunt STAS si macar ai sansa sa le grunduiesti de sa le ia naiba de atata izolare pana sa le lui pe masina. AM vazut la tinichigiul unde mi-am facut eu cate ceva la masina cum dadea jos niste lonjeroane facute praf de rugina de la o berlina care nu avea 5 ani. Misto e ca le-a pus cu motorul pe masina , adica taia unul si ramanea motorul pe cric + cutie + pe celalalt si tot asa.
Sobolan cred ca ai prins o ocazie , nu prea sunt la indemana astea noi si busite din spate si pe urma ca sa ajunga la remat trebuie oarecum sa fie total damage ca doar romanul repara orice mai ales una noua si ar mai fi si ideea ca poate au murit oameni acolo ingheata imaginea. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Spuneti-mi si mie va rog, se poate monta un electroventilator pe dacia 1300? Ma refer fara prea multe modificari, in primul rand am vazut ca nu are loc intre fulia de la pompa de apa si radiator... In rest cu termocupla,releu si altceva ce mai trebuie va intreb mai tarziu,daca mai este cazul
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Da, multumesc, sincer am cautat dar nu am gasit asa ceva
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:12 |