chiuloasa schimbata
![]() ![]() ![]() |
chiuloasa schimbata
paul# |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 April 04 From: Suceava ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
paul# |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 April 04 From: Suceava ![]() |
Precizare: Consuma 12 litri in afara si 15 in oras ! :!:
|
-------------------- |
|
GabiS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 February 04 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Probabil e reglata foarte prost!
|
-------------------- |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
paul#, s-ar putea sa fie amestecul prea bogat in benzina. Verifica cuiul poantou.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE paul#, s-ar putea sa fie amestecul prea bogat in benzina. Verifica cuiul poantou. Pai in cazul asta nu ar trebui sa fie afectate toate 4 bujiile? Poate fi o probleme elecrica. Capac delcou, fise. Ca o observatie, de cand am pus aprindere tranzistorizata, toate bujiile au un aspect cafeniu, in ciuda faptului ca trebuie sa schimb si eu capacul de delcou ( prezinta oxidari serioase in bornele de cuplare cu fisele 2 si 3). |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica compresia la cilindri respectivi (parca trebuie sa fie in jur de 10atmosfere).
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
paul# |
![]()
|
Compresia este f buna. Are 10 pe toti 4 cilindrii
|
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Schimba fisele intre ele, si vezi daca se afuma celelalte doua bujii, posibil sa fi intrerupe(asta ca verificare, sa nu dai bani aiurea pe altele).Alta cauza poate fi capacul de delco, schimba-l.Tind sa cred ca doua dintre camele axului de la delco (care corespund bujiilor afumate) sunt uzate, si nu iti mai deschide platina cat trebuie (cea mai probabila cauza).Nefiind arderea buna , asta explica consumul exagerat de benzina. Verifica daca vine benzina pe retur la pompa,daca inchide cuiul poantou, si daca e bine nivelul in camera de nivel constant. Parerea mea e ca e de la aprindere, nu amestecul prea bogat,dar totusi e bine sa verifici ce ti-am spus. Alta cauza nu poate exista,avand chiuloasa noua,verifica ce ti-am scris.Banuiesc ca nu merge prea rotund, si in sarcina trage greu
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
asta cu returu de la pompa am avut-o si eu dar am desc la timp su nu s-a afumat decat putintel 1 si 2
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Poate ca ai blocul motor teminat!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:08 |