directie
![]() ![]() ![]() |
directie
dadu221 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|||
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
NIMIC ?? :cry: sa merg la echilibrat ?? la reglat de directie?
sa strang surubu` ala nenorocit la bieleta de direstie de pe stg iar daca nu merge atunci s aii bag o saiba?? |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca strangi surubul de la bieleta, nu vei face nimic. Jocul este in pivot..in bila din interior. Daca il poti misca usor cu mana (sa simti joc), atunci ar fi bine sa iti cauti un set nou de bielete daca nu vrei ca rudele tale sa caute sicriu
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dadu221 |
![]()
|
las` ca am luat ieri o groapa in orash la 50 km la ora de am zis ca imi pica roata (exac la roata cu problema ) si acum imi merge mai bine pentru ca nu mai trage atat de mult in stanga si nici nu mai tzopaie
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
verifica omule directia, sa nu se reteze vreun pivot ceva, doamne fereste la urmatoarea gaura!!!
se intampla!!! |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:32 |