Benzina la baza carburatorului
![]() ![]() ![]() |
Benzina la baza carburatorului
GuesWho |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1997
|
|||
tutankmon |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
Aparentele insala.E bine sa schimbi ce garnituri poti cand umbli la el.Mai poate curge pe la ax( sunt 2 inele de teflon) dar asta mai rar.Verifica la pompa de spritz garnitura si strangerea.
Bft |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Poate sa iti curga pe la pompa de sprit,pe la surubul in care sta filtrul ala mic de plastic la intrarea in carburator (unde intra furtunul de tur in carburator),nivel mare in cnc, si mai verifica daca talpa carburatorul este perfect plana.Bafta
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
3llckr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 September 08 ![]() |
Sub CNC e "sarma" aia de actioneaza pompa se sprit.Pe acolo curge. Si eu am patit la fel.
|
--------------------
Baby Benz
W168
Classic
- .
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Si mie imi curge pe acolo.
Deci astept sa ne spui ce-ai gasit... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
verifica cui ponton si plutitor
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:45 |