DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] Cum se fabrica un BMW E46, De la un rulou de tabla la o masina

Marty
post 18 Aug 2006, 11:49
Post #31

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

QUOTE(argon @ 15 Aug 2006, 13:42)
Daca 4-5 milioane spui ca e un salar bun in Romania, te intreb, cat castigi pe luna? blink.gif

Despre conditii..9 ore de stat in picioare(cu 30 minute pauza- in 9 ore !), munca la banda,  daca pierde un cablaj se taie din salar, sunt o gramada de supraveghetori care urla la angajate.
Aici la Sews Deva au avut o tentativa de asi face un sindicat..tentativa esuata, nu i-a lasat, de asemenea la 3 zile de concediu medical pe luna, angajatii sunt dati afara. Au fost probleme cu aerul conditionat, au facut angajatii o ciuperca la caile respiratorii..problema musamalizata de conducere. Asa se fabrica componentele de la BMW si multe alte marci.

Cine nu crede este invitat aici sa discute cu ce angajata la banda doreste el.
*

Repet: CUI NU-I CONVINE, POATE PLECA! NU CRED CA SALARIATELE SUNT LEGATE DE CALORIFER SI FORTATE SA MUNCEASCA.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
depecharu
post 18 Aug 2006, 13:05
Post #32

Membru cu trapa la cap

From: MS

QUOTE(parpanel @ 16 Aug 2006, 18:02)
De unde a plecat discutia si unde s-a ajuns...
Totusi se vede ca nu e chiar totul automatizat; inca sunt procese pe care numai omul le poate face.
*

Parerea mea (de inginer smile.gif ) e ca automatizare apare acolo unde munca manuala nu e indeajuns de eficienta. Mi se pare absurd sa mai construiesti n roboti care sa puna doar siglele pe care le poate pune un om pe toate liniile de productie.

--------------------
Pegas bicicleta 1987 - MS
+
cabledrex14
post 13 Oct 2007, 18:27
Post #33

Membru incepator

dupa 7 ani de facut cablaje pt.masini nemtesti la timisoara de la e46 la e87 si e90,e92,e93 va pot spune ca sincer nu as cumpara un bmw
se lucreaza vai si amar conditii sant dar hei rupu si mai ales batjocura si umilinta la care esti supus mai ales la departamentul productie si nu de catre nemti ci de catre trepadusii nostri romani gen sefi grupa, maistri etc si nu se tine cont de ce stii si cat de destept esti ci dupa culoarea ochilor dupa simpatii [toate maistrele sant femei]si mai ales dupa cat taci din gura si nu zici nimic sa nu contrazici maistra indiferent ce enormitate spune
la origine fabrica era numai din femei formata numai mecanicii si logistica erau barbatiacuma in benzi lucreaza si barbati .numai exista personal se angajeaza cu sutele si se pleaca cu sutele cum asa pleaca si problema e ca se cere aceiasi norma indiferent cu cati oameni se lucreaza .da am rezistat 7 ani printre picaturi dar acuma ma duc mai bine sa spal masini decat la draxlmaier timisoara si apropo fabrica e pe duca din cauza greselilor pe HKB ajunge cablajul la bmw se pune pe masina si atunci ba nu are contactorii asigurati ba nu are toate carcasele ba sant rupte fire etc.chiar nu ma credeti angajativa la lisa timisoara la productie si o sa vedeti

--------------------
nu am nu am nu am - nu am
+
Bogdy
post 15 Oct 2007, 19:35
Post #34

Membru

From: Cluj N

este foarte adevarat ca BMW are mare problema cu cablajele,am facut multa practica la reprezentanta si cele dupa 2000-2001 au probleme cu cablajele.in special la senzorii de ABS si de ocupare a scaunelor si cateva cablaje din bord,chiar sie eu am patit-o cu masina prietenei mele

15 Oct 2007, 21:40:
Repet: CUI NU-I CONVINE, POATE PLECA! NU CRED CA SALARIATELE SUNT LEGATE DE CALORIFER SI FORTATE SA MUNCEASCA.

Tare as vrea sa te vad in locul lor femeie,fara calificare,sa vad cine te-ar angaja sa faci si tu un ban sa-ti hranesti copii.
Nu e nimic personal dar sper sa nu ajungi vreodat sef.

This post has been edited by Bogdy: 15 Oct 2007, 19:40

--------------------
Dacia 1410 /Opel Vectra B2 1998/2002
astept comentarii
+
marius_pit
post 9 Nov 2007, 08:45
Post #35

membru ingineros

From: Pitesti

QUOTE(baiatubun1300 @ 9 Jul 2006, 00:20)
as vrea sa vad cum se ansambleaza o Dacia Logan !
*

Poti sa vezi cum se asambleaza un logan daca intri aici: dacia uzina virtuala si click pe '' Vizitează Uzina Virtuală Dacia''

--------------------
DNS Confort 2002 - VL.21.UBY
+
touche
post 16 Nov 2007, 11:33
Post #36

Membru autentic

From: Constanta

Uitati-va bine la film la momentul montarii cablajului electric pe masina. Stiti unde e facut ? Va spun eu. In Romania 100%. Intii la Pitesti si apoi la Timisoara. Iar volanul si bordul la Codlea

asa e, am avut ocazia sa merg la fabrica din codlea, tot acolo se fac piese si pentru mercedes

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
nh1980ro
post 16 Nov 2007, 16:51
Post #37

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(Bogdy @ 15 Oct 2007, 20:35)
este foarte adevarat ca BMW are mare problema cu cablajele,am facut multa practica la reprezentanta si cele dupa 2000-2001 au probleme cu cablajele.in special la senzorii de ABS si de ocupare a scaunelor si cateva cablaje din bord,chiar sie eu am patit-o cu masina prietenei mele

la nemtii aia de la BMW nu exista QA? Sau ala e facut tot de romani?

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 14:16
Forum Renault