[VIDEO] Cum se fabrica un BMW E46, De la un rulou de tabla la o masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Cum se fabrica un BMW E46, De la un rulou de tabla la o masina
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
QUOTE(parpanel @ 16 Aug 2006, 18:02) De unde a plecat discutia si unde s-a ajuns... Totusi se vede ca nu e chiar totul automatizat; inca sunt procese pe care numai omul le poate face. Parerea mea (de inginer ![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
cabledrex14 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 October 07 ![]() |
dupa 7 ani de facut cablaje pt.masini nemtesti la timisoara de la e46 la e87 si e90,e92,e93 va pot spune ca sincer nu as cumpara un bmw
se lucreaza vai si amar conditii sant dar hei rupu si mai ales batjocura si umilinta la care esti supus mai ales la departamentul productie si nu de catre nemti ci de catre trepadusii nostri romani gen sefi grupa, maistri etc si nu se tine cont de ce stii si cat de destept esti ci dupa culoarea ochilor dupa simpatii [toate maistrele sant femei]si mai ales dupa cat taci din gura si nu zici nimic sa nu contrazici maistra indiferent ce enormitate spune la origine fabrica era numai din femei formata numai mecanicii si logistica erau barbatiacuma in benzi lucreaza si barbati .numai exista personal se angajeaza cu sutele si se pleaca cu sutele cum asa pleaca si problema e ca se cere aceiasi norma indiferent cu cati oameni se lucreaza .da am rezistat 7 ani printre picaturi dar acuma ma duc mai bine sa spal masini decat la draxlmaier timisoara si apropo fabrica e pe duca din cauza greselilor pe HKB ajunge cablajul la bmw se pune pe masina si atunci ba nu are contactorii asigurati ba nu are toate carcasele ba sant rupte fire etc.chiar nu ma credeti angajativa la lisa timisoara la productie si o sa vedeti |
--------------------
nu am
nu am
nu am
- nu am
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
este foarte adevarat ca BMW are mare problema cu cablajele,am facut multa practica la reprezentanta si cele dupa 2000-2001 au probleme cu cablajele.in special la senzorii de ABS si de ocupare a scaunelor si cateva cablaje din bord,chiar sie eu am patit-o cu masina prietenei mele
15 Oct 2007, 21:40: QUOTE Repet: CUI NU-I CONVINE, POATE PLECA! NU CRED CA SALARIATELE SUNT LEGATE DE CALORIFER SI FORTATE SA MUNCEASCA. Tare as vrea sa te vad in locul lor femeie,fara calificare,sa vad cine te-ar angaja sa faci si tu un ban sa-ti hranesti copii. Nu e nimic personal dar sper sa nu ajungi vreodat sef. This post has been edited by Bogdy: 15 Oct 2007, 19:40 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
marius_pit |
![]() ![]()
|
![]() membru ingineros Group: Members Posts: 9 Joined: 23 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(baiatubun1300 @ 9 Jul 2006, 00:20) Poti sa vezi cum se asambleaza un logan daca intri aici: dacia uzina virtuala si click pe '' Vizitează Uzina Virtuală Dacia'' |
--------------------
DNS
Confort
2002
- VL.21.UBY
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE Uitati-va bine la film la momentul montarii cablajului electric pe masina. Stiti unde e facut ? Va spun eu. In Romania 100%. Intii la Pitesti si apoi la Timisoara. Iar volanul si bordul la Codlea asa e, am avut ocazia sa merg la fabrica din codlea, tot acolo se fac piese si pentru mercedes |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Bogdy @ 15 Oct 2007, 20:35) este foarte adevarat ca BMW are mare problema cu cablajele,am facut multa practica la reprezentanta si cele dupa 2000-2001 au probleme cu cablajele.in special la senzorii de ABS si de ocupare a scaunelor si cateva cablaje din bord,chiar sie eu am patit-o cu masina prietenei mele la nemtii aia de la BMW nu exista QA? Sau ala e facut tot de romani? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 14:16 |