CNR, Viteza in Coasta, Competii auto pt amatori !, Competitii din ROMANIA !
![]() ![]() ![]() |
CNR, Viteza in Coasta, Competii auto pt amatori !, Competitii din ROMANIA !
jack |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
|
||
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Participantii...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si nici n-o sa se schimbe vreodata ceva...
Adica televiziunile cer bani ca sa transmita cursele? Asta pt ca n-ar avea audienta??? Paine si circ!!!! A se citi "seminte si fotbal" ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In principiu, unele afirmatii din materialul ala sint adevarate. Ca sa transmiti o cursa de genul asta live presupune o multime de costuri. Altfel ar putea sa dea imagini in jurnale dar acest lucru e conditionat de o organizare eficienta. Ori la capitolul asta sint multe de discutat. Ca sa dau doar un exemplu, cand am fost la Rasnov imediat dupa sarbatorile pascale, nu am vazut nici macar un singur afis care sa anunte care ar avea loc in oras un astfel de eveniment. Nu mai zic de centru de informare pentru media si alte lucruri de astea...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
A murit veteranul Laurentiu Moldovan la primul sau accident din cariera.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare am si eu : Ce cauta la varsta aia la o cursa?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ti-as explica eu, dar...sigur n-o sa intelegi.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
LAURENȚIU MOLDOVAN
Pentru cei care nu l-au văzut la curse, pentru cei care nu l-au cunoscut sau nu au apucat să-l cunoască pe Lențiu, maestru al sportului la automobilism, titlu acordat atât pentru rezultatele sale din competiții, cât și pentru cele de constructor al unui automobil tip formulă, putem spune că transmitea celor cu care vorbea acea pasiune a sa pentru automobilism, care parcă îl înviora și îl făcea să trăiască la maximum, făcându-l să revină în mijlocul competițiilor ori de câte ori avea ocazia. A participat la competiții locale sau naționale cu aceeași tinerețe pe care ți-o dă numai dorința și pasiunea pentru un lucru bine făcut, deși era trecut de 74 de ani. Și Lențiu și-a dedicat 38 de ani pentru automobilism alături de alți sportivi renumiți din panoplia automobilismului sportiv românesc. A fost o legendă vie care va rămâne în memoria celor care iubesc sportul în general și automobilismul sportiv în particular. 3455gk5.jpg -NĂSCUT LA 9 APRILIE 1933 ÎN LOCALITATEA GHERLA (JUD. CLUJ) -CUNOSCUT ÎN SPORTUL AUTO CU NUMELE: LENȚIU -TATĂ A 2 COPII (UN BĂIAT, O FATĂ), ACTUALMENTE ÎN CANADA -PROFESIE: CONDUCTOR ARHITECT -DEBUT ÎN AUTOMOBILISM: 1970 -PILOT COMPLET (PARTICIPĂRI LA TOATE GENURILE DE CURSE: RALIURI, VITEZĂ ÎN COASTĂ, VITEZĂ PE CIRCUIT) -MAESTRU AL SPORTULUI (1981) PERFORMANȚE INTERNAȚIONALE: - VITEZĂ ÎN COASTĂ “FELEAC” 1970, EDIȚIA A XII-A, ETAPĂ ÎN CAMPIONATUL EUROPEAN DE MUNTE, LOCUL III ÎN CLASAMENTUL GENERAL; - RALIUL “DUNĂRII” 1974, EDIȚIA A X-A, ETAPĂ ÎN CAMPIONATUL EUROPEAN DE RALIURI, LOCUL V ÎN CLASAMENTUL GENERAL (ÎN ECHIPAJ CU MIRCEA POPESCU) PERFORMANȚE NAȚIONALE: - 1971 CAMPION NAȚIONAL DE RALIURI LA CLASA A II-A (ÎN ECHIPAJ CU ȘTEFAN HAAS) - 1975 CAMPION NAȚIONAL CU ECHIPA DE RALIURI UNIVERSITATEA BRAȘOV, - 1977 VICECAMPION NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ, CLASA A I-A - 1979 CAMPION NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ LA CLASA A II-A - 1979 CAMPION NAȚIONAL CU ECHIPA DE VITEZĂ ÎN COASTĂ UNIVERSITATEA BRAȘOV, - 1979 VICECAMPION NAȚIONAL DE VITEZĂ PE CIRCUIT, CLASA A II-A - 1981 CAMPION NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ LA CLASA EASTER - 1974 ȘI 1979 A FOST PREZENT DE DOUĂ ORI ÎN TOPUL CELOR MAI BUNI 10 SPORTIVI AI ANULUI; - A FOST COMPONENT AL CLUBURILOR SPORTIVE: MOTOR-IRA CLUJ NAPOCA, POLITEHNICA CLUJ NAPOCA ȘI UNIVERSITATEA BRAȘOV; - A AVUT COECHIPIERI ÎN RALIURI PE: HORIA GHEORGHIU, ADRIAN ONDREJKOVICZ, MIHAI AVRAM, MIRCEA POPESCU, STEFAN HAAS, DACIAN BANCA; - A CREAT DOUĂ AUTOMOBILE DE CURSE: O DACIE 1100 SPORT ȘI UN EASTER (CEA DIN POZĂ). - IN CEI 38 DE ANI DE ACTIVITATE SPORTIVĂ NU A DISTRUS NICI UN AUTOMOBIL ÎN VREUN CONCURS. text luat de pe fras.ro Poze cu masina aici: http://www.rally.ro/?req=poze&id_categ=344 http://picasaweb.google.com/autorallyro/Po...nMasinaAvariata This post has been edited by MihaiD: 8 Jul 2008, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
QUOTE A CREAT DOUĂ AUTOMOBILE DE CURSE: O DACIE 1100 SPORT ȘI UN EASTER (CEA DIN POZĂ). as adauga doar PRIMUL Easter! Asta inseamna pasiune si dedicare! A murit facand ceea ce ii placea mai mult. |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
O filmare onboard de pe o Dallara(A.Precup) la Resita
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
MihaiD |
![]()
|
Accidentul lui Padureanu de la Resita de ieri:
image026oz4.jpg image026oz4.jpg This post has been edited by MihaiD: 13 Oct 2008, 23:02 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
jack |
![]()
|
Pe 13-14 martie avem Tess Rally, la Brasov.
Probe speciale sambata si duminica, scurtate si inghesuite pentru a limita costurile cat mai mult. Primul raliu al anului, multi absenti de marca (criza asta....), super speciala sambata dupa-amiaza in Brasov. Parca imi e dor de mirosul de benzina de curse... ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum este cel mai aproape, o sa fiu si eu prezent.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jack |
![]()
|
Cateva poze de la raliu.
Ca impresie... Vali Porcisteanu a castigat si a meritat din plin, speram sa-l vedem in continuare cat mai sus, Vlad Cosma mers f frumos, asta cred ca e anul lui la cupa logan. A dat clasa unora cu masini mult mai bune. Frumos a mers si Garbacea jr ("l-a batut pe tac'su") si cel mai frumos, clar si de departe, Emmett James. Sa ajungi pe 8 la general cu un clio...asa cum e acel clio... e ceva! Pacat ca masina nu l-a ajutat pana la final. Si nu in ultimul rand - rusine participantilor de la H!! Atatia cai pe Mitsube si sa te tarai pe traseu...jalnic! Attached thumbnail(s) DSC00740.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 902 DSC00763.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 871 DSC00772.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 849 DSC00745.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 817 DSC00736.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 805 |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jack |
![]()
|
In mod normal, as fi batut toba aici cum ca vineri si duminica am avea prima coasta din an, la Campulung.
Dar cum in tara asta mai importante sunt diverse orgolii afiliate ba pe la FRAS ba la ACR...nu stiu ce sa va zic... ![]() Adica....o sa fie ceva in wkd la Campulung, ceva sub egida ACR. Sa-i zicem coasta, da' boicotata de FRAS....ce sa mai... o tampenie dupa parerea mea. Pacat de pilotii care au muncit la masini, la adunat bugete si acum alearga dupa licenta ACR...etc.... Exista pe undeva o lista de inscrisi, mai exact pe site-ul organizatorului. Imi fac "datoria" si va anunt totusi de acest eveniment, eu nu voi ajunge din diverse motive la care trebuie sa recunosc, se adauga si putina scarba de toata situatia creata. ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
jack |
![]()
|
Hai sus cu coasta de la Rasnov - memorialul Ludovic Balint. 8 si 10 mai.
Si chiar vom avea ce sa vedem, Horatiu Ionescu Cristea va aduce un super bolid - Osella PA20S, motorizare BMW. Prima coasta Fras a anului, speram participare cat mai bogata, pana acum ne apropiem de 40 de participanti. Ne vedem! |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
am auzit ceva de ariel atom.... pe la brasov:D
poate facem si o intalnire cu fanii reno |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
hellcat |
![]()
|
Prezent si eu duminica la Rasnov.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
intre e ore se desfasoara competitia? as veni si eu. dar vin tocmai de la Buc si sa vin acolo tocmai cand se termina sau mai stiu eu....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
hellcat |
![]()
|
Uite, am cautat eu si pentru tine...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
jack |
![]()
|
QUOTE poate facem si o intalnire cu fanii reno eu ajung vineri si ma voi invarti pe langa Champion Racing - Dallara. In acest wkd va merge Silviu Dumitrescu, monopostul lui Andrei nefiind inca gata. Daca are vreme buna si tine masina, sigur o sa vedem ceva frumos ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
MihaiD |
![]()
|
A iesit pe 3 Dallara, asta dupa ce sa rasturnat pe ultima urcare... Pe primu Onoriu si pe 2 Horatiu Ionescu Cristea...
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
jack |
![]()
|
Trebuie felicitati toti ocupantii podiumului. Silviu a reusit sa duca masina acolo unde ii este locul. Daca nu avea ghinionul din ultima urcare, clasamentul final ar fi aratat altfel!
Important e ca nimeni nu a patit nimic grav; Silviu e ok iar arbitrul prezinta contuzii minore. Masina se va repara. Se spune ca la curse pana nu sari afara nu mergi suficient de tare. Vreau sa mentionez in mod special locul 4, ocupat de Constantin Rusu. Sa mergi cu un diesel tractiune fata si sa bati toata gasca de mitsube si subaruri (mai putin Ono) spune multe despre nivelul competitiei de la noi. Horatiu si Osella sunt din alt film - ca sa strunesti "bestia" in modul in care a facut-o....trebuie sa ai.... |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
hellcat |
![]()
|
Poze de duminica...
Primele 3 locuri [attachmentid=1627522608] [attachmentid=1627522610] [attachmentid=1627522611] RS-ul a plecat pe ultima urcare intreg [attachmentid=1627522612] si s-a intors asa...[attachmentid=1627522613] [attachmentid=1627522615] [attachmentid=1627522616] [attachmentid=1627522617] [attachmentid=1627522618] [attachmentid=1627522625] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
GTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 09 ![]() |
salutare.cam tarziu dar merge..galeria foto completa o gasiti si la aceasta adresa.
http://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=808 dupa iasi o sa revin si cu fotografii de la Raliul Iasului.merge cineva acolo? |
--------------------
MEGANE
COUPE COACH
1,9 dci 2001
- ph-20-gtm
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Am inteles ca a murit un pilot.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |