Vreau niste modificari estetice, la loganul meu
![]() ![]() ![]() |
Vreau niste modificari estetice, la loganul meu
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, ati uitat esentialul, emblema cu BMW si abtipuldul cu 2.5 @ 300 Hp
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Eu cand am luat Bacul nu am primit decat felicitari , nu si masina ....Sunt invidios
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care bac, bre? Punem pariu că trece a 12-a?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daaaaaa? Eu credeam ca e a 5-a
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Noo... Eu cred ca a 6-ea. A 6-ea oara...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e deloc amuzant si totusi mai devreme sau mai tarziu cu totii ne maturizam
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
sinteti pricinosi si inidiosi pe el
![]() |
-------------------- |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.216 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de ce nu se inchide topicul asta? de la inceput pana la sfarsit bascalie !!
Io barem nu l-am luat la misto.Se pare ca asta cauta... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ce pot sa zic...a tunat si ne-a adunat
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io zic sa meri sa il iei pe taticutul tau de ureki... cum si-a permis sa iti ia frigider?? cu asa ceva vrea sa agati gagici? Maimutele din ziua de azi nu se uita la aia cu frigidere, se uita la aia cu decapotabile, cu masini sport tunate... cu frigideru' nu ai nici o sansa la agatat... ba nu gresesc, ia si tu din targ una bucata statie de amplificare si baga in portbagaj 2 boxe unitra de 150 W, trage-ti un telefon bengos - musai sa fie telefon din ala amestecat cu camera web daca se poate , cu dinti albastrii (blutut) - iti tragi o pereche de ochelari din aia de orb (metrix) - scoti tobele de la masina (sa se auda cand treci pe strada) , dai drumu la muzica la magzim, si treci pe strada cu maxim 20 km/h musai cu geamurile date jos, si vorbind la telefon... preferabil din boxe sa guitse gutza sau ACM sau parizeru'....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Rog moderatorii pe aceasta cale sa NU inchida topicul !
![]() Cred ca inca mai sunt colegi de forum care nu si-au exprimat parerea ! Sa mai vedem ceva idei ! Personal mi-a placut asta cu frigiderul ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Ai dreaq ce sunteti ! Lasati pustanul in pace ce aveti cu el daca se uita la filme cu masini tunate si se joaca prea des NFS undercover
![]() Bai DJ-eros daca vrei sa imbunatatesti cat de cat aspectul masinii bag bani in ea dar cu gust dar cel mai bine este sa cauti pe forum ca sunt sute si sute de modificari la logan ! Succes la cautat ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce-aveti ma cu baiatu? Si ce daca i-a luat parintii masina?
Auzi baiatu, daca nu-ti place coloarea io zic sa te duci s-o vopsesti (bagi un violet d'ala misto) si cu ocazia asta ii faci si tiuning: praguri, eleron d'ala de avion (cauta pe forumu frate, reno.ro, ca gasesti un megan cu eleron d'ala de care spusei - are baiatu topic separat numa pentru el, asa cum ai si tu acilea). Audio: daca n-ai banu gros merge un empetrei Roadstar sau Domotec, cu difuzoare da aceiasi marca (sa ai linia audio complecta) da' pui capace da Pioneer pa difuzoare (ca nu stie fraieru ce ai sub capac!) Eftin, frate! Bagi neste leduri albastre la pozitii si circuli tot timpu cu iele aprinse, si pa ploaie, si pa ceata, neoane mov sau verzi sub praguri si capace d'alea meseriase da sa invarte la semafor. Si gata, frate, ai masina da jmeker! This post has been edited by Illusi0n: 11 Jul 2006, 18:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ilujin, esti depasit frate, alea e tiuning pentru fraeri, smekeri d-acu baga un colant cu Cohelio pe capota (ca il citeste Mutu), un Nicu Steinhard pe cupola ca le sfinteste masina, si incheie apoteotic cu un Breban eclectic, ca tot nu-l intelege nimeni
![]() Si pe aripi baga cite un Culianu si Patapievici, ca da bine la gagici ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@paulp: vezi c'ai uitat si posturile de radio ale patriarhiei, asa cum are jiji in preseturi la maibah
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
bai, lasati-l pe jiji ca ala are aristocratia in sange, asa cum a declarat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si e filosof de cand s-a nascut !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:24 |