Probleme frane Dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
Probleme frane Dacia 1300
AdrianP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 June 06 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|||
Merlucius |
![]()
|
![]() membru care incepe si nu mai termina odata Group: Members Posts: 105 Joined: 21 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea: tine apasat mult de tot pana incepe sa curga pe undeva lichidul bun/prost cum ar fi el. Un lucru e clar: nu se evapora ci curge pe undeva deci sigur il vei vedea sub forma de pata
![]() This post has been edited by Merlucius: 30 Jun 2006, 09:17 |
--------------------
Dacia 1300 '80;
Solenza Scala 2004/
2006 ombelico del mondo
|
|
AdrianP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 June 06 From: Resita ![]() |
O sa incerc si asta, dar eu nu am remarcat sa-mi scada nivelul lichidului de frana in pahar. Cum pot sa vad daca pompa centrala este buna (fara sa o inlocuiesc, pentru ca nu am alta si nu as vrea sa cumpar una de pomana)?
|
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pune pe cineva sa apese frana si uita-te daca se fac bule in borcan.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Daca unul din consumatori pierdea lichid, la cite pedale ai facut trebuia sa ramii fara lichid in vas.
Si cum tu nu ai specificat ca ai ramas fara lichid in vas , defectul este la gharniturile din pompa, acestea permit lichidului sa treacape linga ele ajungind inapoi in vas. posibil sa fi inlocuit garniturile cu unele noi, dar la montare ai ciupit , rupt una din garnituri sau lichidul prost a atacat garnitura sau materialul prost din garnituri a fost atacat de catre lichid. |
-------------------- Kox
|
|
AdrianP |
![]()
|
Am facut asta si nu am vazut bule decat atunci cand eliberez pedala, ceea ce cred ca este normal pentru ca vine presiune din sisten, nu?
Dar cand apas pedala nu apare lichid sau bule. Ce licid sa cumpar, sau mai bine zis care este diferenta intre DOT3 si DOT4? |
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e normal sa apara bule nicicand.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AdrianP |
![]()
|
Am gresit, nu apar bule ci lichid.
|
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|
argon |
![]()
|
Stai ca nu inteleg, cum vezi ca apare lichid in borcan?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AdrianP |
![]()
|
Se formeaza in centrul suprafetei de lichid din borcan un fel de cupola semisferica de lichid. Ceva asemanator cu eruptiile vulcanilor de noroi.
|
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gt_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
mai mult ca sigur garniturile de la pompa e de vina! daca zici ca nu pierde lichid!! cel mai bine iei un chit de reparatie pompa cu tot!
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
decit sa te tot chinuii sa schimbi atitea garniturii, mai bine cupara o pompa dublu circuit pe 3 conducte ( noua de preferat) si ai scapat de probleme. daca o montezi la un service mai ai si garantie si te-ai scos.
multa bafta |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
AdrianP |
![]()
|
Baieti, am izolat pompa de frana cu dopuri si pedala beton.
Leg doar roata fata stanga, pedala beton. Leg si roata fata dreapta, pedala pana la podea. Dar nu curge nimic pe la roata dreapta. O sa schimb din nou garniturile. Cum poate sa piarda presiunea daca nu curge lichid de frana? |
--------------------
DACIA
1300
berlina 1982
- xxxxxxx
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
pompa mea o mare zgarietura pe interior si scapa lichid pe langa garnituri... dar se manifesta un pic altfel:
La inceput tine... daca apasam mai tare se inmuia pedala pana la un moment dat si apoi tinea iar |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
1.vezi in interiorul pompei(corpul pompei) sa nu aiba urme de uzura, zgarieturi ca altfel degeaba pui garmit. noi...daca da , ia-ti alta pompa
2.daca nu ai probl. cu ce am zis mai sus ia-ti un set de garnit noi, nu de alea ieftine... 3.ai grija cum le montezi(sensul lor ,ai grija nu le ciupi) 4.aerisire....ar trebui sa ai frana... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(AdrianP @ 7 Jul 2006, 20:41) Baieti, am izolat pompa de frana cu dopuri si pedala beton. Leg doar roata fata stanga, pedala beton. Leg si roata fata dreapta, pedala pana la podea. Dar nu curge nimic pe la roata dreapta. O sa schimb din nou garniturile. Cum poate sa piarda presiunea daca nu curge lichid de frana? Ai aer mult pe circuitul dr. Aerul se comprima mai mult decit lichidul si astfel iti trebuie mai muklta cursa si lichid ptr a ajunge la presiune. Fa aerisire mai buna si la dr. |
-------------------- Kox
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:11 |