DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce se-ntampla cu preturile la Solenza/ DSN, cu cat ati auzit ca se mai vind pe real?

darius
post 15 Jul 2006, 17:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: arad

QUOTE(argon @ 11 Jul 2006, 08:28)
Legea e buna din unele puncte de vedere, Loganul nu consuma mai mult in oras, e intradevar un mit.
Cat despre SLZ 1,9 D, preturile chiar ating nesimtirea crasa, motorul de 1,4 MPI e mai bun din absolut toate punctele de vedere(inclusiv consum) decat 1,9 D-ul aspirat care are o arhitectura si o tehnologie care se folosesc inca din anul 1940.
*

argoane pastreaza parerile astea umile pentru tine,si numai comenta daca nu cunosti,detin o masina cu motorul asta si in 60.000 cam stiu ce poate si nu m-am putut abtine..........ramai tu cu berlina ta combi cu tehnologie ultra moderna si lasa-ne pe noi astia cu tehnologi de prin 40' in pace.

--------------------
Seat Cordoba 6L - xx-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vlad
post 15 Jul 2006, 17:54
Post #32

Membru incepator

From: Iasi

QUOTE(Vlad @ 13 Jul 2006, 01:36)
Un prieten de-al meu a cumparat acum o luna o slz confort din 2003 cu 35 000 km la bord, culoare nemetalizata, 4500 eur.
Eu vad aceasta supraevaluare a slz nu numai din perspectiva consunului ci si a intretinerii.
Intamplator am observat ca o oglinda ext pt slz costa de 4 (patru) ori mai putin decat acelasi reper al loganului.Iar lista continua(spoilere, faruri,tarif pt manopera in service).
Nu mai vorbesc de asigurarea casco.
*

QUOTE(mao @ 14 Jul 2006, 19:40)
Ei, uite ca te contrazic:
- o oglinda de SLZ este 80 RON; la LGN este imposibil sa coste 20 RON;
- manopera la SLZ este 20,5 RON/h, la LGN este 24,8 RON/h;
- la alelalte, scuze dar o sa ma documentez;
- casco la SLZ este 700-900 RON/an; LGN diesel (de asta stiu eu) - 1200-1300 RON/an;
Chestia asta seamana a "dat cu parerea" ...

Surpriza mea a fost la ITP ! Dupa 2 ierni si 26k km, problemele la masina sunt urmatoarele :
- ultima toba e "varza", dar inca nu avea pierderi pe nicaieri asa ca i-au putut face gazele cum trebuie;
- bucsele de la bara stabilizatoare si de la bratele inferioare au cauciucul inmuiat si in curand vor trebui schimbate (ce-i drept am mai schimbat o data buscele de la bara stabilizatoare la 20k).

Mentionez ca am schimbat un pivot inferior la 12k km (pe garantie) si atat; restul, reviziile din carte si ... benzina + talpa.

Eram hotarat sa imi schimb masina dar ... promit ca imi voi reformula parerea despre masina asta !!! Deocamdata merita investitia !!!

LE: SLZ este o masina mai ieftina de intretinut decat LGN !!! Asta e masina !!!
*

1.Oglinda de logan nu costa 20 ron ci 320 ron asa cum am si spus(80X4).
2.Tariful la manopera poate fi si cel care l-ai spus tu dar asta am zis si eu - ca e mai mare.
3.Eu platesc in 2006, pentru slz din 2003 mai putin de 400 ron asigurare CASCO.
4.La celelalte(faruri, spoilere)raportul de pret de la oglinzi se cam pastreaza. Apropo, intereseaza-te cat costa acum proiectoarele de SLZ!!
5.Problemele enumerate de tine dupa 26mii km confirma ca masina este fiabila(mai putin prbl cu pivotul dar cred ca si stilul de condus sau/si gropile isi spun cuvantul- eu am schimbat pivotii la 55 mii km si doar unul avea joc).

--------------------
opel, toyota Astra H, Corolla Enjoy-plus-2007, SOL 2006
+
flatview
post 19 Jul 2006, 13:30
Post #33

Membru incepator

Haideti sa nu o dam in polemica despre care masina e mai buna; ideea din topic este chiar foarte interesanta, si utila pentru noi toti. Pe site-urile de vanzari auto si in anunturile din ziare apar preturi destul de mari la masini. E bine de stiut pana unde se poate negocia la pret pentru o masina, indiferent daca ai de gand sa o vinzi sau sa o cumperi. Am un cunoscut care pe o supernova rapsodie (e drept, ceva mai obosita ca aspect dar in rest fara probleme, nu a fost taxi etc) cerea 110 mil, si a dat-o pana la urma cu 80 mil. unui samsar. Eu zic ca a luat pe ea mult sub pretul pietii

--------------------
DSN Europa 2001 - BR
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 16:26
Forum Renault