DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] 160Km/h cu dacia 1310

lucian_v
post 6 Aug 2006, 12:06
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(adip @ 5 Aug 2006, 00:53)
Pentru linistea mea si buna ta informare tin sa-ti atrag atentia ca idiotii astia mergeau cu viteza f. mare pe un drum public. Cum adica era drumul gol? Il inchisesera cumva, cu ajutorul autoritatilor, ca sa-si poata filma isprava umeziti intre picioare si la subsuori? Ce se intampla daca din sens opus veneai tu cu familia in masina, si aparea din lateral o caruta fara sa se asigure? Nici macar nu socotesc calitatea masinii (directie, stabilitate, frane), ma leg exclusiv de microcefalii aia care cred ca masina e cea mai misto extensie de penis cu care-si pot rezolva frustrarile de sclaveti de zi cu zi.
Eu inteleg ca, vorba unui instructor, in orice situatie de trafic, indiferent de regulile ce se aplica la un moment dat, nebunii au prioritate, dar chiar nu am nici un chef sa dau coltul, eu, cineva din familie sau dintre cunoscuti, doar fiindca niste retardati confunda strazile si masinile infecte din tara asta cu consola de nfs sau carmageddon.
F*^k them, mai bine sa se infiga dracului intr-un stalp si sa crape cu spume la gura, filmati de zeroteve, decat sa ma intalnesc cu ei pe strazi. (Stiu, cred ca am capatat un ban suficient de lung, dar macar postul nu vreau sa-mi fie sters, cel mult cosmetizat un pic)

Bafta, aveti nevoie pe strazile rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrromanesti populate de scursur^H^H^H^H^romanasi cu putze de hamsteri in calduri.
Adi
*

Perfect de acord... BRAVO Adip !!!

pacat ca majoritatea de aici comenteaza posibile turatii sau viteze.....

--------------------
--- --- --- - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fan3
post 6 Aug 2006, 13:49
Post #32

Membru autentic

am o rugaminte....daca tot s-au postat filmulete cu viteze imense...sa se posteze si niste pove/filme cu rezultatele acestor viteze....
ca poate ii mai convingem pe unii sa mai faca inca odata biggrin.gif

--------------------
* * * - *
+
cristidb
post 6 Aug 2006, 16:29
Post #33

Membru

Cine are viteza in sange nu o sa renunte. Cred ca exagerati cu atitudinea asta "mai bine sa se infiga dracului intr-un stalp si sa crape cu spume la gura".
Nu va mai agitati asa ca riscati vreun infarct. Intre cel care a mers cu 150 pe si cel cu atitudinea asta mie mi se pare mai sanator psihic soferul daciei. Ce-i asa terifiant sa mergi cu 150 pe o sosea libera cu 2 benzi pe sens? Nu toti cei de la volan se kk pe ei cand trec de 100.

--------------------
CBR 600 F4i ; Astra GTC Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach. - .
+
lucian_v
post 6 Aug 2006, 16:32
Post #34

Membru autentic

QUOTE(cristidb @ 6 Aug 2006, 19:29)
Nu toti cei de la volan se kk pe ei cand trec de 100.
*

Cati oameni viteji si plini de curaj.... bravo ! Ce tari sunteti.... radmasa.gif

This post has been edited by lucian_vlaicu: 6 Aug 2006, 16:33

--------------------
--- --- --- - ---
+
cristidb
post 6 Aug 2006, 16:41
Post #35

Membru

N-are nici o treaba cu vitejia. Orice om normal si-a incercat macar de cateva ori dacia pana la viteza maxima. Ce e asa extraordinar in asta incat sa-i urezi omului sa moara in stalp? Eu n-am vazut nici o manevra riscanta. Mergea pe camp, pe o sosea cu 2 benzi pe sens si suficient de libera. Si eu as fi mers cel putin la fel de tare acolo.

--------------------
+
lucian_v
post 6 Aug 2006, 17:13
Post #36

Membru autentic

Nu mai zic nimic ca se degenereaza....
p.s. cati ani ai?

--------------------
--- --- --- - ---
+
cristidb
post 6 Aug 2006, 17:59
Post #37

Membru

28. Si permis de 10.

--------------------
+
yO_
post 6 Aug 2006, 18:32
Post #38

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

Da, dar asta nu inseamna ca riscul nu exista, loganu meu a vazut de doua ori viteza maxima, iar a doua oara era sa ma fac franjuri. Rulam pe un drum european drept cu doua benzi si linie dubla continua de demarcaj, si cum soseaua era lata si libera pe directia mea am calcat-o la podea, iar dupa un timp am ajuns in varful unei coline unde m-am pomenit din fata cu un berbec care depasea vitejeste ditamai coloana de tiruri si masini mici fix pe banda mea, la o viteza de nu mi-am putut da seama ce masina era. Noroc ca banda din dreapta era libera, ca imi scazuse viteza in panta pana la vreo 155 la ora si ca ala din fata avea xenoanele aprinse. Mea culpa, am zis ca alta data nu mai fac, ca o sa ma cumintesc, insa corect, de viteza din sange nu se scapa prea usor...

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
EUROPE_
post 8 Aug 2006, 14:08
Post #39

membru reactiv

From: Craiova

Corect! Eu unu sunt de acord cu fortarea limitelor masini pe care o detii, dar nu prea sunt de acord pe sosele. Eu, daca vreau, sa ii vad limitele, ma duc pe aeroportul Craiova, unde-i poti da talpa cat te tine buzunarul.

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
cristidb
post 8 Aug 2006, 14:17
Post #40

Membru

Nu stiu cum e pe aeroportul din Craiova, dar nu prea cred ca ma pot duce la Otopeni sau Baneasa sa alerg pe pista de cate ori am chef.

--------------------
+
EUROPE_
post 8 Aug 2006, 14:21
Post #41

membru reactiv

From: Craiova

Asa am auzit.
Nu pe aeroportul unde sunt avioane. Ma e o pista, care nu e folosita, tot acolo se fac si concursurile. Acum nu stiu ce iti va face politia daca te prinde... blush.gif .

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
argon
post 8 Aug 2006, 14:29
Post #42

Mesaj semiautomat

QUOTE(big2003 @ 4 Aug 2006, 22:15)
Aia nu au 160 de acum intr-o suta de ani , nu de alta dar in ritmul asta incep sa-i cred pe aia care mergeau cu Solenza la 195 .
*

Pe drept e imposibil mai mult de 145 km/h(reali nu dupa kilometraje), la vale merge cu 160, dar prefer bunge jumping biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
cristidb
post 8 Aug 2006, 14:33
Post #43

Membru

Daca are motor de 1,6 nu e deloc imposibil 160. Dupa turometru eu cred ca au 150-155.

--------------------
+
AlexV
post 9 Aug 2006, 01:41
Post #44

Admin?

Group: Admin

QUOTE(Fan3 @ 6 Aug 2006, 14:49)
am o rugaminte....daca tot s-au postat filmulete cu viteze imense...sa se posteze si niste pove/filme cu rezultatele acestor viteze....
ca poate ii mai convingem pe unii sa mai faca inca odata biggrin.gif
*

uite aici reclame care spun totul. numai cei incuiati la mine pot sa creada ca sunt doar niste reclame si in realitate pe ei nu ii atinge nimic.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=49987

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
AMW
post 9 Aug 2006, 03:27
Post #45

Membru autentic

si ma rog care din reclamele alea e produsa la vreun high speed? daca e sa mori, mori si la 50 la ora daca asa iti este dat sa ti-se intample

am mai vazut eu soferi de genul celor care au postat pe aici, mai demult cand pe dn1 unu mergea cu 80 in afara localitatii si ala a trecut cu vreo 120 maxim pe langa el ca maicamea avea vreo 100 si la cateva minute i-a schimbat unul banda in fata si el a intrat pe contrasens si direct in pom s-a oprit si sa-l fi vazut pe ala care s-a oprit si a inceput sa zica ca asa ii trebuie ca mai bine murea etc..s-au luat la bataie pana la urma desi ala avea mana stanga rupta.

Sa ii doresti moartea unui om doar pentru ca a mers cu 160 cu o dacie pe un drum cu doua benzi liber, mi-se pare un caz clar de nebunie. Da probabil ca a tunat si v-a adunat..ma intreb alora care merg cu 250 pe A2 ce le mai doriti? Fiecare face ce vrea cu viata lui, cu masina lui si daca va asumati "riscul" de a va urca la volan trebuie sa fiti pregatiti sa suportati si consecintele, sau unii au impresia ca daca le doresc moartea unora sau daca ii injura pe unii pe un forum o sa rezolve ceva? o sa le schimbe mentalitatea...sa le scoata viteza din sange?? Nici vorba...testul ala psihologic nu e obligatoriu degeaba..dar se pare ca uni ar trebuii sa il mai faca din cand in cand.

Si pe multi ii aud si acum...ca cum sa faci un drum lung cu o dacie nu ti-e frica sau cum sa mergi cu 150 cu o dacie nu se dezmembreaza?? sa fim seriosi...ia intrebati-va parintii cat le-au dat in gura la dacii inainte de `89 sau acum daca suntem intoxicati cu nu stiu cate stele la ncap si cu structuri deformabile cu reclame cu cate o stire in fiecare seara care arata cate un accident grav, trebuie sa spunem ca cei care fac asta sunt nebuni de legat si mai bine ar sfarsii in stalp??...da am uitat domne...acum ne putem cumpara alte masinii mult mai puternice...mai bune...cu o falsa impresie de siguranta la viteze mari etc degeaba..mentalitatea aceiasi o sa ramana...mai zic si eu de cate unul care chiar sare calul rau de tot ca nu o sa moara in patul lui...dar de aici pana la ce fac unii e cale lunga.

Aa, si am uitat sa zic...se pare ca in general pe acest forum se canta intr-un fel..si daca mai rasare cate unul sa cante altceva este aspru criticat, rugat sa nu mai posteze, injurat etc. cred ca ar trebuii sa se numeasca altfel acest forum www.daciaclub-familisti-90<pe-autostrada-n-am-bagat-in-viata-mea-a5a.ro

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
ovidiusoft
post 9 Aug 2006, 12:13
Post #46

Membru de sub patura

Stii ce AMW, eu cand am citit ultima data regulamentul rutier am intalnit niste viteze MAXIME LEGALE. Adica eu cu mintea mea proasta inteleg ca statul IMI GARANTEAZA ca tampitul din fata nu vine cu 350 la ora, ci cu 90-100. Cand o scrie ca se poate sa se mearga si cu 200, o sa accept asta si o sa-mi asum riscul (sau nu, si o sa renunt la masina). Simplu.

For the record, merg cu viteza maxima legala in general, in nici un caz cu 90 pe autostrada, dar nici cu 100 in localitate.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
AlexV
post 9 Aug 2006, 14:16
Post #47

Admin?

Group: Admin

AMW, chiar eram curios cand o sa apara un post ca al tau.
nu inteleg ce ai cu reclamele alea. NU se refera la o anumita categorie de conducatori care conduc o anumita masina, ci la absolut toti, chiar si la aia cu Dacia 1300, Logan...;A4,6,8;BMW,Porsche si Ferrari. Nu se adreseaza expre condusului cu viteza ci imprudentei la volan in general sau consecintele pe care le poate avea deplasarea cu 10Km/h peste limita legala de ex.

te simti lezat ca cineva de aici nu e de acord cu stilul de condus pe care inteleg ca il imbratisezi? daca cineva isi spune parerea care e diferita de a ta, gata acuzam forumul ca nu ne lasa sa mergem cu viteza?

in rest postul tau este de neinteles.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
AMW
post 9 Aug 2006, 17:07
Post #48

Membru autentic

ovidiusoft: statul nu iti garanteaza nimic...aa iti stabileste limita maxima admisa pe o categorie de drum..asta e altceva..o incalci platesti...ramai fara permis etc..deci tot risc se cheama. Si ma rog unde scrie ca nu poate sa mearga cu 200 ca eu nu am vazut?? Aa, ca nu are voie sa mearga...pai asta e cu totul altceva sa sti...si sincer daca mergi pe premiza asta e clar...

AlexV: crede-ma ca nu am absolut nimic cu acele reclame..sunt chiar tari si f bine realizate, nu prea m-am facut inteles la postul de mai sus..probabil oboseala era de vina dar sa fiu mai clar si scurt: eu nu imbratisez nici un stil de condus, in general merg cu 10 km peste limita maxima admisa...exact cat sa nu ma prinda radarul...a ca daca se intampla sa ma sune mama din bucuresti si eu sa fiu in iasi sa sa imi spuna ca a alunecat pe gresie si ca si-a rupt piciorul si sa vin repede acasa normal ca nu ma mai intereseaza de nici un radar...dar nici atunci nu depasesc 50 de km peste limita admisa.

te simti lezat ca cineva de aici nu e de acord cu stilul de condus pe care inteleg ca il imbratisezi? daca cineva isi spune parerea care e diferita de a ta, gata acuzam forumul ca nu ne lasa sa mergem cu viteza?

Sincer? Deloc...nu sunt eu cel lezat..ci sunt lezati cei care citesc posturi de genul asta..si scrasnesc din dinti si se roaga sa te infigi in primul stalp, daca eu de exemplu spun o pararere diferita de ceea a majoritatii imi sar toti in cap...aa si btw stilul meu de condus este acela de schimbat la 2200 dieselul si regula bine intiparita in cap de a nu depasi 90 in oras indiferent de motiv, purtat centura de siguranta etc...dar acum daca eu zic ca viteza mea de croaziera pe autostrada e de 140 cu loganul o sa se trezeasca vreunu de pe aici sa imi zica ca-s nebun si mai bine as muri ca el pe autostrada merge cu 100 si nu cu loganul...cu stiu eu..meganul(no offence) sa zicem...figuri dastea daca intelegi ce vreau sa zic.

Problema e ca aceasta tensiune continua este intretinuta si de voi si multi aleg sa nu isi mai spuna parerea contra..desi poate fi una buna, doar pentru simplu motiv da a nu creea vreun flame.

LE: Aa, si am vazut astazi pe magheru un megane albastru cu abtibildul reno.ro...daca vedeai ce slalomuri face printre masini te minunai...tare sunt curios sa vad cine o avea masina aia...sa ii urmaresc un pic posturile...ca poate tot vreun domn corectitudine e. Multi se dau corecti pe aici..ca de domne da bine pe forum si cand ies pe strada nu apuci sa le vezi nici nr de pe spate cand trec pe langa tine...

This post has been edited by AMW: 9 Aug 2006, 17:08

--------------------
+
argon
post 9 Aug 2006, 17:12
Post #49

Mesaj semiautomat

QUOTE(cristidb @ 8 Aug 2006, 15:33)
Daca are motor de 1,6 nu e deloc imposibil 160. Dupa turometru eu cred ca au 150-155.
*

biggrin.gif Ete fleosc, era vorba de 1310, si majoritatea au 1400 cc si 62 de cai, normal ca una de 1600 si 72 de cai e mai ..potenta.

--------------------
+
adip
post 12 Aug 2006, 00:34
Post #50

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(AMW @ 9 Aug 2006, 04:27)
Sa ii doresti moartea unui om doar pentru ca a mers cu 160 cu o dacie pe un drum cu doua benzi liber, mi-se pare un caz clar de nebunie.
Posibil sa ai un pic de dreptate, desi eu as zice ca tine de autoconservare. Daca microcefalii crapa inseamna eu si ai mei nu ne mai intalnim cu ei pe strada, simplu.
ma intreb alora care merg cu 250 pe A2 ce le mai doriti?
Eu le doresc la fel. Sa crape DAR sa nu-i trimita pe alti nevinovati in spital sau pe lumea ailalta.
Fiecare face ce vrea cu viata lui, cu masina lui si daca va asumati "riscul" de a va urca la volan trebuie sa fiti pregatiti sa suportati si consecintele
Mie mi se pare ca tu confunzi sofatul pe drumurile PUBLICE cu nivelele de cantarstraic or smth. Omule, chiar nu e bine sa te joci cu viteza. Indiferent de ce masina conduci, de la o anumita viteza in sus conteaza prea putin abs/esp/lsd/wtf, ci timpul de reactie si experienta soferului conteaza. Revenind la oroarea filmata: daca la volanul Daciei era vreun Titi Aur sau Grigorescu, poate-poate mai intelegeam nebunia, o consideram temporara. Dar aia care au comis-o erau copii, cred ca nu s-a subliniat destul asta. Orice eveniment neprevazut putea sa duca in cazul lor la dezastru.
Aa, si am uitat sa zic...se pare ca in general pe acest forum se canta intr-un fel..si daca mai rasare cate unul sa cante altceva este aspru criticat, rugat sa nu mai posteze, injurat etc. cred ca ar trebuii sa se numeasca altfel acest forum www.daciaclub-familisti-90<pe-autostrada-n-am-bagat-in-viata-mea-a5a.ro
E f.f.f. bine ca pe acest forum se canta imnul familistilor. Daca vrei sa schimbi opinii cu amatori de adrenalina la volan pe riscul celorlalti si pe cheltuiala cu descarcerari a contribuabililor nu ai decat sa cauti alte forumuri. Sau, pentru senzatii extreme, ia-ti motor, dar o sa ai nevoie de mult noroc, la noi motociclistii nu prea sunt feriti de bizonii de la volan sad.gif
In general ar fi bine ca romanul proaspat mutat din cocioaba de paianta in p+4 sa inteleaga ca drumurile, astea amarate, vai de ele, sunt circulate si de altii, nu-s proprietate privata. Sunt unii care chiar nu reusesc sa faca DISTINCTIA intre MASINA pe care o conduc, care e probabil proprietatea lor, si DRUMUL pe care conduc masina, care NU mai e proprietatea lor.
Nici eu nu sunt din cei care nu depasesc viteza maxima admisa, nu-s ipocrit sa zic altfel. Uneori ii dau talpa, dar nu am facut o obisnuinta din asta, si nici nu o fac ca sa-mi impresionez "tovarasii". E o diferenta, si problema apare la cei cu stil de condus agresiv, impulsiv, care uita piciorul la fund pe acceleratie si nadusesc de incantare cand il fac pe cate unul.
A, referitor la examenul psihologic. Pe vremea cand am luat eu permisul nu era obligatoriu (lucky me, probabil il picam wink.gif ), dar astazi, daca circuli de voie prin bucuresti, o sa vezi ca procentul de distrusi care "si-au luat strada" e f. mare si e in crestere continua (parerea mea), iar astia, luati direct din masina la intrebari de un psiholog, ar trebui sa plece mai departe cu ratb-ul.

Bafta si drumuri linistite.

Adi

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
AMW
post 12 Aug 2006, 02:16
Post #51

Membru autentic

1. Motor in nici un caz nu o sa imi iau vreodata...moarte sigura...prefer masinile
2. Nu caut sa schimb impresii cu impatimitii vitezei sau ceva de genul...pur si simplu citesc acest forum ca pe un ziar in fiecare zi..bineinteles ca ma intereseaza si anumite problemele tehnice.
3. Nu mi-se pare o OROARE ce au facut cei din clip...oroare mi-se pare alt filmulet cu o masina nu dau marca, preparata, pe autostrada cu 270+ aia da "oroare"
4. Acest instinct de conservare il avem toti la unii isi pune amprenta mai mult si la altii mai putin...cu cat imbatranesti cu atat devi mai grijului te gandesti mai mult la consecinte inainte sa faci un lucru, cand esti tanar esti naiv nu te gandesti prea mult sau poate deloc la consecinte si daia uneori urmarile pot fi foarte grave
5. Trebuie sa recunoastem ca in ziua de astazi urcatul la volan este un risc pe care cu toti ni-l asumam in momentul in care invartim cheia in contact...prostii sunt si vor fi mereu, degeaba ii doresti moartea la unu..crapa ala da rasare altu la putin timp si tot asa, nimeni nu iti garanteaza (nici macar statul) ca daca te urci la volan si pleci cu masina din parcare, nu o sa vina unu cu viteza sa intre in tine si sa ajungi la 2m sub pamant, conduita preventiva poate salva vieti atat..si mai e o vorba care mi-o zicea mereu instructorul... trebuie sa conduci si pentru ceilalti ca sa fi in siguranta.
6. Nu am nimic cu familistii...ii inteleg..responsabilitatea mai mare, nevasta copilul, da parca s-au adunat toti aici pe cuvant biggrin.gif ma mai uit si pe alte forumuri si parca nu se canta mereu aceiasi melodie...si parca nu esti asa injurat daca o schimbi..dar ma rog
7. Tot nu sunt de acord cu ce ai spus tu...sa crape...si daca crapa...cu ce te incalzeste? dormi mai bine noaptea? nu cred...moare ala, rasare altu and so on

Bafta, si poate incerci sa ii zici mai bine sa ii moara motoru decat el wink.gif

--------------------
+
A l e x
post 13 Aug 2006, 06:00
Post #52

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(adip @ 4 Aug 2006, 22:53)
Pentru linistea mea si buna ta informare tin sa-ti atrag atentia ca idiotii astia mergeau cu viteza f. mare pe un drum public. Cum adica era drumul gol? Il inchisesera cumva, cu ajutorul autoritatilor, ca sa-si poata filma isprava umeziti intre picioare si la subsuori? Ce se intampla daca din sens opus veneai tu cu familia in masina, si aparea din lateral o caruta fara sa se asigure? Nici macar nu socotesc calitatea masinii (directie, stabilitate, frane), ma leg exclusiv de microcefalii aia care cred ca masina e cea mai misto extensie de penis cu care-si pot rezolva frustrarile de sclaveti de zi cu zi.
Eu inteleg ca, vorba unui instructor, in orice situatie de trafic, indiferent de regulile ce se aplica la un moment dat, nebunii au prioritate, dar chiar nu am nici un chef sa dau coltul, eu, cineva din familie sau dintre cunoscuti, doar fiindca niste retardati confunda strazile si masinile infecte din tara asta cu consola de nfs sau carmageddon.
F*^k them, mai bine sa se infiga dracului intr-un stalp si sa crape cu spume la gura, filmati de zeroteve, decat sa ma intalnesc cu ei pe strazi. (Stiu, cred ca am capatat un ban suficient de lung, dar macar postul nu vreau sa-mi fie sters, cel mult cosmetizat un pic)

Bafta, aveti nevoie pe strazile rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrromanesti populate de scursur^H^H^H^H^romanasi cu putze de hamsteri in calduri.
Adi
*

Perfect de-acord.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
nushala
post 13 Aug 2006, 11:36
Post #53

Membru incepator

La Dacia veche ('91) a lui taicamiu se stricase vitezometru si crestea pana la 160km/h (cred ca aveam de fapt vreo 12o km/h).
Culmea crestea destul de ciudat adica pana la 60km/h arata cam ceea ce era real (sau parea) dupa aceea crestea exponential.
Concluzia: testul sa fie facut cu cronometru sparat - nu poti avea incredere in acel vitezometru ( fara suparare).

--------------------
Renault Megane II 1.6 2005 Bicorp
Megane II.1 Bicorp Influence 1.6, 2005
+
argon
post 13 Aug 2006, 22:25
Post #54

Mesaj semiautomat

Daca cunosti raportul ultimei trepte, te poti lua dupa turometru ca sa calculezi viteza. Sunt mai mari sansele sa mearga turometrul corect. E electronic..in schimb vitezometrul berlinei e mecanic si gandit prost..

--------------------
+
adip
post 14 Aug 2006, 22:00
Post #55

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(AMW @ 12 Aug 2006, 03:16)
Nu mi-se pare o OROARE ce au facut cei din clip...oroare mi-se pare alt filmulet cu o masina nu dau marca, preparata, pe autostrada cu 270+ aia da "oroare"
Chiar nu are sens polemica asta, o lungim aiurea. Hai sa mai repet INCA o data ce-am spus: nu ma intereseaza ce fac unii sau altii cu masinile in curtea casei sau in spatii amenajate pt. racing. Dar ma intereseaza cand imi limiteaza MIE libertatea de miscare si siguranta. Intr-un spatiu unde se presupune ca toti avem aceleasi drepturi si obligatii. Punct si nimic altceva. Orori sunt si ce fac eunucii astia cu dacia si ce face cel cu 270+. Nu-s similare, ci asemanatoare.
La noi in tarisoara asta minunata NU sunt drumuri sigure iar riscurile sunt mai mari decat pe la aia cu apa calda. Iar legislatia asta noua, conceputa de niste redusi mintali, ii incurajeaza pe handicapati sa braveze la volan, fiindca n-o sa dea carnetul decat daca fac accident, in rest crucea mare si da-i pe rosu, pe contrasens, depasesc coloana, ca-i feresc ceilalti.
Da' hai sa ma opresc, deja am sarit pe langa. Anyway, mi-e sila de romanii la volan si de gaborii cu pretentii de aparatori ai legii, pt. care succesul in viata inseamna cat mai multe PV-uri, indiferent de ce scrie in ele.
(Dar cel mai ofticat sunt pe mine, fiindca i-am dat prima data carnetul lu' garcea dupa un moment de neatentie)

Bafta,
Adi

This post has been edited by adip: 14 Aug 2006, 22:37

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
KTC
post 22 Aug 2006, 10:36
Post #56

Membru autentic

From: BUC -IF

Filmuletul mi se pare cat se poate de adevarat.
Eu am dacie din 86, motorul stock si cutie in 4.
Am prins cu ea pe autostrada soarelui 150Km/h, in conditiile in care masina era full de bagaje + 5 persoane.

Daca va uitati mai bine in filmulet se vede clar ca si masina lui era incarcata cu ceva persoane, de unde si o stabilitate mult mai buna pe sosea.

Si sa nu va aud ca sunt nujtu ce criminal in libertate, am fost depasit numai de masini straine care aveau 130-170 si se duceau intr-o veselie. Deja a trecut era Bmw si alti bolizi.
Acum toata poseda Logan sau vreo masina straineza cu care se poate infige oriunde.

Maine postez si filmuletul pe care l-am facut.

--------------------
Dacia 1310 `85 (54cp) - IF 75 KTC
BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
+
lucian_v
post 22 Aug 2006, 11:22
Post #57

Membru autentic

QUOTE(ziemenz @ 22 Aug 2006, 13:36)
Eu am dacie din 86, motorul stock si cutie in 4.
Am prins cu ea pe autostrada soarelui 150Km/h, in conditiile in care masina era full de bagaje + 5 persoane.

Bravo! Esti foarte tare..... tongue.gif

Si sa nu va aud ca sunt nujtu ce criminal in libertate, am fost depasit numai de masini straine care aveau 130-170 si se duceau intr-o veselie. Deja a trecut era Bmw si alti bolizi.

Da, intr-adevar a trecut era BMW, acum este era Daciei... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Acum toata poseda Logan sau vreo masina straineza cu care se poate infige oriunde.
*

Da, chiar si in stalpi... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
Forum Bot
post 22 Aug 2006, 11:25
Post #58

Membru autentic

Group: Bot

ziemenz: Asta e filmuletul care e facut dupa poza. Acul oscila intre 140 si 160

--------------------
+
KTC
post 22 Aug 2006, 11:32
Post #59

Membru autentic

From: BUC -IF

Nu este era daciei.
Am vrut sa subliniez ca in prezent toata lumea are o Mazda, Toyota, Nissan, Jaguar, sau chiar un Logan.
Nu sunt nicidecum adeptul vitezei. 60 in localitate si 100 in afara eu zic ca e suficient.

Poza a fost facuta cand aveam 140. De acolo in sus s-a filmat.

PS: Chiar daca in masina se aud manele nu sunt ascultator de "muzici agramate"

Latteredit: Vad ca toata lumea are ceva de criticat pe aici. Orice spui nu-i bine.
Ascult Atb, Sash Roxette si orice muzica buna. Daca stau cu prietenii si ei asculta o manea sau altceva asta e cu totul alta mancare de peste. Nu-mi plac manele si mai ales pe cei care arunca cu banii la picioarele unui ciori transpirate ca si trenul are mai multe clase, ca deh trebuie sa faca tiganu` burta mare si sa-si ia bmw ca da bine la imagine.

This post has been edited by ziemenz: 22 Aug 2006, 12:01

--------------------
Dacia 1310 `85 (54cp) - IF 75 KTC
BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
+
argon
post 22 Aug 2006, 11:43
Post #60

Mesaj semiautomat

Chiar daca in masina se aud manele nu sunt ascultator de "muzici agramate"

radmasa.gif nu inteleg... blink.gif

Daca imi recomanzi o manea culta , manelist scrie pe mine..imi pun si avatar ca big...

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 19:21
Forum Renault