cod casetofon laureate, daca se blocheaza?
![]() ![]() ![]() |
cod casetofon laureate, daca se blocheaza?
1,4MPI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1,4 mpi laureate
- bc......
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Il gasesti pe factura. Sau suna la Vocea Clientului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Recomand o ora de liniste. Ora in care se iau cartile si actele care au venit cu masin (avize, facturi, carte garantie, carte intretinere, carte utilizare etc) si SE CITESC.
Multe lucruri interesante se pot afla astfel. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
1,4MPI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 06 ![]() |
din pacate am luat-o la mana a doua si in targ nu am primit acele acte si facturi enumerate de d-nul klaus.
|
--------------------
dacia
1,4 mpi laureate
- bc......
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci suni la Vocea Clientului Dacia (0248 500 000) si intrebi acolo, pe baza seriei de la sasiu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
QUOTE(1 @ 4MPI,7 Jul 2006, 11:58) din pacate am luat-o la mana a doua si in targ nu am primit acele acte si facturi enumerate de d-nul klaus. Si ce daca e la mana a doua ? Normal era sa ceri cartea de garantie si de revizii, cartea de la casetofon etc. Da-le incolo ca Loganul s produce si se comercializeaza de 2 ani sau 2 si un pic, nu cred ca arunca cineva cartea de service si garantia, plus facturi, chiar daca a fost pe firma si are 150 000 km. Asta in cazul in care nu ai cumparat casetofonul de la FURACIOSI si acum .... Cel de la care ai cumparat-o nu folosea casetofonul ? Sau uitase si el codul ? Daca e dealer cu atat mai mult ti-ar fi dat codul. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ok... topicul se inchide....raspunsurile s-au dat
1. codul se afla pe factura...daca exista factura, daca nu...trcem la 2. 2. se vorbeste cu fostul proprietar si se cere codul de pe factura.... daca nu se poate se trece la 3. 3. se suna la Vocea Clientului si se da codul de pe lateralul casetofonului (unde e codul de bare), indicandu-se si datele fostului proprietar... daca nici asta nu se poate sau nu da rezultate... se palica punctul 4. 4. se renunta la obiect.... sau se merge la cei care decodeaza telefoane mobile... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:18 |