monitorizare, problema
![]() ![]() ![]() |
monitorizare, problema
avathan |
![]()
|
||
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|||
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Pai daca banda unde ai acces la serverul ala de monitorizare e mica, poti sa intri si in Matrix, ca nu merge mai repede.
Ce VPN folosesti intre retele? Sa nu fie gatuit si de aici. Daca ai nu stiu cate criptari si protocoale de securitate, normal ca iti mai ingreuneaza si alea traficul. Softuri de monitorizare, ZSK Monitor de la kiturile de UltraPro, SuperVision 1.4 e cel care il folosesc la Otopeni, etc ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Seb_ @ 17 Jul 2006, 15:54) Pai daca banda unde ai acces la serverul ala de monitorizare e mica, poti sa intri si in Matrix, ca nu merge mai repede. Ce VPN folosesti intre retele? Sa nu fie gatuit si de aici. Daca ai nu stiu cate criptari si protocoale de securitate, normal ca iti mai ingreuneaza si alea traficul. Softuri de monitorizare, ZSK Monitor de la kiturile de UltraPro, SuperVision 1.4 e cel care il folosesc la Otopeni, etc ![]() fac port forwarding cu ssh ideea e macar alb negru si la calitate slaba sa se vada This post has been edited by avathan: 17 Jul 2006, 14:58 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
avathan |
![]()
|
am reusit oarecum pe linux sa-l aduc la liman oarecum
vncviewer -compresslevel 3 -quality 3 -bgr233 -encodings Tight |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:46 |