placutele de frana, fac galagie la denivelari.
![]() ![]() ![]() |
placutele de frana, fac galagie la denivelari.
dor21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- ab 21 elo
|
|||
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La berlina pateam asa si periodic dadeam placutele jos si le bateam cu ciocanul la capete si ma tineau cam 5000 de km, dupa care repetam operatia cand se auzeau din nou. La Logan ar trebui sa se fi rezolvat problemele astea si placutele sunt mai de calitate oricum cred ca la 16000 cat ai tu o sa-ti zica sa le schimbi, daca te uiti pe topicul de revizii o sa vezi ca multora le-au schimbat placutele la 10000. Du-te la service si tine-ne la curent.
This post has been edited by nickey: 13 Jul 2006, 17:31 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
"batutul placutelor" nu cred ca are vreo legatura cu simptomele prezentate mai sus... cel mult foloseste la eliminarea scartaitului de la franare, deoarece placutele de la berlina au acel sant care se umple cu mizerie si material de la placute...
la Logan, intr-adevar, exista niste arcuri lamelare... mergi la service si vezi daca acestea sunt in stare buna.... zgomotul mai poate insa proveni si din alte surse, manifestandu-se la franare dar poate si in alte situatii...urmareaste acest aspect! si inca ceva... penjtru a oferi informatii corecte!!!... placutele la Logan se schimba, conform indicatiilor producatorului, la 30 000 km.... in functie de modul de folosire al masinii (urban/extraurban preponderent, aglomeratie, regim de viteze etc.) aceste pot rezista si mai mult... la regim preponderent de Bucuresti, cu trasee "grele", eu le-am schimbat la 27 k km insa mai mergeau cam 5000 km... le-am schimbat datorita faptului ca urmeaza sa plec la un drum mai lung... in final, va rog sa nu deviati discutia catre cat de mult/putin rzista placutele de frana!... aici vorbim de problema cu troncaniturile reclamate de dor21. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:52 |