distributie, schimb
![]() ![]() ![]() |
distributie, schimb
alex man. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă găsești o bordură mai înaltă e suficient.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nu trebuie neaparat bordura mai inalta, macar cricul sa ridice partea dreapta... si klaxcar e destul de bun din ce stiu, tot klaxcar am si eu distributia...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Las-o dracu de treabă... Dacă nici o componentă critică precum distribuția nu îți permiți s-o schimbi unde trebuie, adică în service, poate e cazul să vinzi mașina, pentru că nu ți-o permiți.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă inițiatorul crede că poate face în fața blocului (cu toate că am rezerve în a promova astfel de soluții) ceea ce scrie aici, e ok. Altfel...
Mai las deschis topicul doar pentru a sancționa eventualele off-topic-uri. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Poate initiatorul topicului nu are de gand sa schimbe el insusi, ci doar si-a gasit mai ieftin kitul de distributie... acum eu dau cu ghici, fiindca doar i-am raspuns la intrebare, insa practic si eu am schimbat kitul de distributie intr-o curte... dar ghici ce, mecanicul + tatal dansului, tot mecanici aveau iun garaj un atelier mai bine dotat decat multe service-uri de pe la noi...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu in fata blocului am schimbat o maxim 4 ore ma rog fara sa depun efort . Daca nu aveti scule adica chei tubulare nu va apucati plus trebuie si intarita cureaua vedeti ca se face o cheie speciala pentru rola ca sa strangi cureaua.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cum trebuie ?
Se poate face bine - merci si cu un cleste gen spitz cu varfurile indoite la 90 de grade, nu cu o "cheie speciala" facuta dintr-o bucata de otel pe care sunt sudate doua suruburi. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Bun, sa inteleg ca la 90 lei e doar cureaua si rola? Pompa de apa nu o schimbi? Intreb ca si eu sunt in aceeasi masura, doar ca eu am depasit cu 12000 km schimbul de distributie. Cine a schimbat la 120000 km distributia si nu a schimbat pompa de apa sa ne zica si noua daca a avut probleme cu ea.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
alex man. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
se potriveste distributia de logan pe supernova clima???in magazin mi au spus k nu e nici o problema
|
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Numai daca e de 1.4 si 1.6 8v.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@alex. Versiunea masinii nu are legatura cu distributia. Motorul este acelasi, fie ca este europa, rapsodie, confort sau clima. Si cum a spus si cristi, numai daca este pentru 1.4 sau 1.6 8v.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:21 |