DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RCA Asitrans - Mare teapa

St
post 4 Feb 2009, 01:52
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

@jammix
Daca dauna este sub 2000Ron o sa-ti dea acceptul de plata pe loc, cel putin asa mi-a spus mie agentul de la Euroins din Targoviste.
Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Eu o sa platesc 50% din valoarea reparatiei (face mai mult de 2000 Ron) si apoi o sa astept...
IMi poti spune exact pasajul in care ai gasit ca sunt obligati sa plateasca in 20 zile?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jammix
post 4 Feb 2009, 10:38
Post #32

Membru

chestia asta cu 20 de zile lucratoare o stiu de la inginerul de la Renault si mi`a fost confirmata de inspectoru de la euroins cu adaugarea "eu incerc sa te ajut sa-ti faci masina omeneste si tu ma iei cu deastea."..au urmat certuri explicatii amenintari pana la urma am cedat (sub presiunea nevoii de masina) am ajuns la o intelegere urmand sa`mi fac masina la un service recomandat care "lucreaza meserias"..o sa vedem cat de meserias lucreaza, maine o duc si o iau sambata zi in care o sa am mari emotii..deja ma gandesc la scenarii cu schimbat piese de la masina pe blat..

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2002
+
denisCT
post 4 Feb 2009, 12:32
Post #33

Membru autentic

From: Constanta

Insemneaza piesele, fa proces verbal de predare a masinii, nu lasa nimic altceva in ea..

--------------------
Renault Megane 2007
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 05:51
Forum Renault