Slugi la americani
![]() ![]() ![]() |
Slugi la americani
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Bai femeile sa le ia da sa ne dea aurul inapoi mai. Cu banii buni importam suedeze, chinezoaice sau ceva indience pentru etnia noastra iubita!
Aici e K1 nu forum "de idei"/discutii! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
......Ba io prefer sa ne lase gagicile aici ca-s marfa cea mai buna ..Acu sincer si eu visez la o chinezoiaca din aia misto mica si zvarleaza da' visez ce puii mei am voie ....Si am inca doua manutze !...Super !!!!!....
....K1 zici !?!?....Ei nu mai aia au si ei niste reguli! ![]() |
-------------------- Mente et maleo
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Ashu, o intrebare. Spuneai ca trimiti la americani munca ta online. Lucrezi pe un site de genul rentacoder.com sau e o firma care lucreaza in parteneriat cu freelanceri? Te intreb ca ma intereseaza modul tehnic la care se pot transfera anumite chestii in informatica fara ca sa fie nevoie neaparat de o structura juridica centrala in Romania...Mersi pentru informatie.
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nici una nici alta, firma din state a deschis o firma in Romania, a angajat programatori aici si pe baza unui contract dintre firma "mama" si firma de aici noi trimitem softul si ei ne trimit banii. Cam asta ar fi, nimic senzational!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Si cum mai voi faceti soft-ul si-l trimiteti pe meil!?!?..Pai e safe!?!?
|
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
zalmoxis, mai exista si firme de curierat rapid. :wink:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista si ssh-ul, scp-ul sau un vpn sau un batranel cu sacosa cu dischete plecat cu vaporu
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
SI ASTEA NU COSTA MAI BANI!?!?!
|
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Jesus, eu as zice sa inchideti subiectul, ca altfel fac urat...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
zalmoxis |
![]()
|
DA' de ce mai k eu asa am invatzat pe vremea mea ca din contradictii se naste progresu'......
![]() |
|
|
ashu |
![]()
|
Ce sa coste ma bani????? Netu costa tot atata, indiferent ca trimit ceva pe el sau nu, si indiferent daca trimit in blocu de alaturi sau in papua noua guineee. Deci n-are nici o insemnatate unde pe mapamond este destinataru.
Zamolxe, tu faci misto sau chiar asa esti tu? Ca sunt consternat ca mai exista oameni atat de ignoranti in ziua de azi. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Mai Ashu sunt de acord cu tine ca TOT ATAT ACOSTA DA'....costa sau e gratis ca tu ziceai ceva de transport ca nu are importanta nu-i trecut si traficul ala la keltuieli ce ti-l da cineva gratis ?....DECI COSTA ITI E TEAMA S-O SPUI!?!?....
Si dk da sa-mi zici si mie pe mp ce provider ai ca as avea si eu nevoiede net mok acasa!!!! Si acum la modu serios eu unu'n-as trimte nenica soft pe net (din asta nou adica munict inventat de mine ) NU tata disketa si PERSONAL ....Asa din security reasons...... |
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ashu, vezi ca cel cu care combati e zalmoxis, Zamolxe e un alt user ... asta asa, pentru conformitate ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Si tu ce te bagi flex-ule mai vrei sa ma tai ...Hai sari si tu pe mine ...Las' mai cred ca stie si el catot aia e !!!!!
![]() ![]() |
|
|
ashu |
![]()
|
zolmoxis, sa combat cu tine e de fapt o lupta cu morile de vant. Nu pricepi sau nu vrei sa pricepi sau faci misto, oricum discutia cu tine numai coerenta nu este. Zi-mi te rog unde kilu saftii am zis io ca e gratuit. Da-mi citatul ala ca il mananc. Totul a plecat de la aberatia invocata de tine, si anume ca e mai bine sa facem afaceri cu rusii ca sunt mai aproape si ne costa mai putin transportu. La care io ti-am raspuns ca daca faci munca de creatie si o trimiti pe internet TOT ATATA COSTA indiferent unde ai trimite, asa ca chiar nu conteaza ca sunt aproape sau nu, costul e tot ala. Asta am zis de mai multe ori, cum kilu meu ai inteles tu altceva nu stiu. Du-te si reciteste ce am scris pe pagina anterioara, am vrut sa-ti pun toate citatele dar mi-e mult prea lene si se pare ca nu merita efortu, tu tot doar ce vrei tu intelegi.
Drept urmare cre ca abandonez pe moment orice polemica cu tine, nu mai pune intrebari ca n-are rost. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
TU NU COMBATZI CU MINE MAI ....S_AR PUTREA SA FIE O NEINTZELEGERE LA MIJLOC IMPRESIA MEA ESTE CA NU EXISTA NUMAI SOFT CA AFACERI MAI SUNT SI ALTELE ...IMPRESIA MEA A FOST CA AI ZIS CA TRANBSPORTUL NU COSTA ..NU COSTA DELOC..SI AICI M_AM INSELAT EU DA" AUZI ACU" PE BUNE UITE AI DREPATE IN ABSOLUT TOT CE SPUI!!.....DA" INTRABARILE KIAR ERAU PE BUNE CA SA ZIC ASA!!!....SI DA MAI E BINE SA FACEM AFACERI CU RUSII>>ALTZII DE CE PUII MEI FAC CA_S MAI PROSTI SAU DE CE!?!?!.....
|
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu te tai, mai, nu te tai ... hihihihi! banuiesc ca un amarit de flex cu 5000rpm nu poa' sa taie ditai zeul (hihihihi!) ... eu cam stiu unde bati cu piata rusa, dar din pacate cred ca ne-am lins pe bot si de ea ... nemtii, francezii si americanii au cam ocupat toate link-urile catre Rusia ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
zalmoxis |
![]()
|
da mai papagalii aia....!!....Adevaru'e ca modu' de gandire si istoria (in mod obiectiv sa zicem) ne-au facut sa avem mereu reticentze fata de est...Da'puii mei nemtzii cu istoria lor si uite cum fac afaceri cu ei noi avem nasu'pe sus //Rusi da-i draq ca ce ne-au facut ca si cand "bani lor nu e buni"...
Adevaru' e ca mie unu' mi-ar fi cam teama sa fac biz cu ei ce sa ma kc pe mine.... ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:22 |