reglaj carburator nova, unde ?
![]() ![]() ![]() |
reglaj carburator nova, unde ?
sobolan |
![]() ![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Cum ti-am spus si pe "privat", ele sint prereglate de fabrica; poti avea surpriza pe care au avut-o coforumistii care au gasit span in canale - caz in care ma intreb cit de reglat a fost.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
daca il iei de nou e stas ,nu mai trebuie deloc umblat la el
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
Alex27Buc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 25 August 04 ![]() |
QUOTE(danS22 @ 11 Jul 2006, 20:54) ba sa umbli nene!!! ca am luat si eu un carb nou candva de la efe cu sigiliu si garantie si avea un jiglor gaurit pana la jumate doar... oricum si dupa ce am skh carb l-am pastrat tot pe cel veki pe masina... reglaj la carb 1,6 = carb 1,3 1,4 si 1,3 oltcit... doar la 1.1 oltcit e povestea aia pe care multi o confunda cu tot ce are doua camere!!!! deci fa-l linistit la ureke, nu da banii pe carbotest si dc vrei cel mai bun reglaj fa-l pe noxe ca iese reglat exact pt masina ta nu uzuri standard setabile la carbotest... |
-------------------- |
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(Alex27Buc @ 14 Jul 2006, 00:29) ba sa umbli nene!!! ca am luat si eu un carb nou candva de la efe cu sigiliu si garantie si avea un jiglor gaurit pana la jumate doar... oricum si dupa ce am skh carb l-am pastrat tot pe cel veki pe masina... reglaj la carb 1,6 = carb 1,3 1,4 si 1,3 oltcit... doar la 1.1 oltcit e povestea aia pe care multi o confunda cu tot ce are doua camere!!!! deci fa-l linistit la ureke, nu da banii pe carbotest si dc vrei cel mai bun reglaj fa-l pe noxe ca iese reglat exact pt masina ta nu uzuri standard setabile la carbotest... valori ptr. noxe ? stii ceva ... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Alex27Buc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 25 August 04 ![]() |
QUOTE(sobolan @ 14 Jul 2006, 09:25) nu dar stiu baietii in service... de preferat sa mergi cu benzina premium asa zisa cu plumb sa fie mai aproape de realitate si sa nu iti umble la surubul de progresie decat dc ti se pare ala meserias... la efe era acum ani buni un tip care stia meserie... ala manca carburatoare pe paine desi deja facea diagnoza pe computer cand l-am cunoscut... intreaba si tu dc e acelasi la diagnoza injectie de acum cam 5 ani dar oricum ce ai tu de facut e ceva uzual si nu prea au ce zbarci iar dc ai surubul de progresie sigilat inca poti face reglajul la ureche cu rezultate destul de bune This post has been edited by Alex27Buc: 14 Jul 2006, 09:37 |
-------------------- |
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(Alex27Buc @ 14 Jul 2006, 10:36) nu dar stiu baietii in service... de preferat sa mergi cu benzina premium asa zisa cu plumb sa fie mai aproape de realitate si sa nu iti umble la surubul de progresie decat dc ti se pare ala meserias... la efe era acum ani buni un tip care stia meserie... ala manca carburatoare pe paine desi deja facea diagnoza pe computer cand l-am cunoscut... intreaba si tu dc e acelasi la diagnoza injectie de acum cam 5 ani dar oricum ce ai tu de facut e ceva uzual si nu prea au ce zbarci iar dc ai surubul de progresie sigilat inca poti face reglajul la ureche cu rezultate destul de bune ok ,mersi.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:57 |