probleme driver stick in win 98
![]() ![]() ![]() |
probleme driver stick in win 98
chichi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
- BR
2012
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cauta pe siteul producatorului driverul pentru win98aici Sau treci pe Win Xp ....
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Am descarcat acel driver si l-am instalat. In urma operatiei respective, imi apare eroarea din imaginea de mai sus...
Ce altceva ar mai trebui sa fac, ca nu mai am nici o idee... Poate ar trebui sa caut niste drivere universale pentru stick?... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
- BR
2012
|
|
Alydor |
![]()
|
mai degraba niste drivere de usb....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Pana la drivere de pendrive, verifica daca iti merge portul de USB.
Daca il ai deschis din BIOS si ai driverele de USB ala placii de baza instalate. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
- XX 55 SEB
2005
|
|
chichi |
![]()
|
Sunt deschise in BIOS porturile USB si am instalat si driver-ele acestora, odata cu instalarea driver-ului placii de baza... Nu vad de ce nu ar fi bune acestea, mai ales ca ele au fost furnizate impreuna cu driver-ul placii de baza (si de sunet)...
Pe un alt sistem de operare pe aceeasi configuratie (Win 2000, Win XP), memoria stick merge fara nici o problema. Pe mine insa ma intereseaza sa-l fac sa mearga in Windows 98... Exista vreo solutie sau trebuie obligat-fortat sa trec la un Windows mai nou?... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
- BR
2012
|
|
Alydor |
![]()
|
WinXp are incorporate in el aproape toate driverele...
Incearca sa vezi de un update de wingoz 98 pe siteul microsoft.Mai sunt ceva patchuri... Eu am avut o porblema asemanatoare dar mie mi-a mers dupa ce am instalat driverul usb-ului, si patchul de pe site... Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Daca ai un proc mai mare de 700Mhz si 256Mb de RAM instaleaza-ti Windows XP si ai sa scapi de multe probleme. Si eu am fost reticent la schimbare, cei drept acum cativa ani, dar WinXp e net superior lui 98.
La orice sistem cu Windows XP memoriile stich sunt detectate si instalate drivere. Are o baza de date mult mai mare de drivere, etc. Win98 RIP |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
- XX 55 SEB
2005
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Si daca ai peste P2 233 64 RAM, foloseste cu incredere Win2K.
XP merge foarte bine pe P2 450 cu 256 RAM. 98 cam sucks bad. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
aghiutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 June 05 From: Timisoara ![]() |
Daca vrei neaparat sa ramai pe win98 incearca si cu asta http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enh...vice-Pack.shtml
Ar trebui sa mearga. Contine si updateul pt USB. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI Ambiance
- AR 07 ???
Arctic 2006
|
|
chichi |
![]()
|
Am gasit un driver universal pe net, care functioneaza. Mersi pentru sfaturi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
- BR
2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca nu sunt prea indiscret, de ce vrei neaparat Win98?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poate are licență și n-are chef/bani/hardware de XPlode?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
ca sa-l poti instala trebuie sa bagi windows 98 service pack 2. eu asa scapam de multe probleme. updatu asta avera cam tot ce lipsea din 98
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:13 |