Femeile aduc necazuri, sau de ce naiba am probleme cu portiera?
![]() ![]() ![]() |
Femeile aduc necazuri, sau de ce naiba am probleme cu portiera?
xls |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
13xx
- is-15-tdd
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca ai noroc doar s-a deplasat boltul, daca ai ghinion s-a rupt prinderea balamalelor ori de pe usa, ori de pe stalp.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
da, am patit si eu, _cumva_ iese siguranta de la bolt i boltu se ridica incet incet in sus pana se desprinde usa din balama
|
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
xls |
![]()
|
mersi de raspunsuri, sper sa fie siguranta de la bolt, nu stiu cum arata, voi verifica azi!
|
--------------------
dacia
13xx
- is-15-tdd
|
|
rerecroS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
bine ca mi-ai adus aminte, ca si la a mea am vazut ca s-a ridical boltul ala. Am incercat sa-i dau un cap cu un patent dar n-a mers si am uitat de el.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa, si daca se lasa usa aia cand o deschideai tu, tot femeile erau de vina?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xls |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Jul 2006, 11:14) Esti offtopic, dar imi mentin punctul de vedere pt ca: 1. n-aveam ce cauta in dreapta fata ![]() 2. cand e cineva in dreapta e o femeie in 90% din cazuri ![]() 3. we love them despite such small troubles ![]() |
--------------------
dacia
13xx
- is-15-tdd
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Eu zic ca unic vinovat esti tu, care nu-ti ingrijesti/verifici masina.
Aveam pe aici unul cu usa in situatia ta, mai facea si taxi. Fara exagerare - mai avea si alte bube la ea - a nimerit intr-un filtru combinat (politie-RAR) si l-au scapat aia de complicatii - l-au obligat s-o radieze. This post has been edited by diaconuliviu: 25 Jul 2006, 12:05 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
xls |
![]()
|
Gata s-a rezolvat! Sarise cuiul acela de siguranta, am dat 3,5 RON pe 2 cuie+saiba de prins.
Am pus si saiba aceea ca sa nu cada, dar mi se pare cam fragila, sper sa tina. Se poate inchide. |
--------------------
dacia
13xx
- is-15-tdd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:01 |