DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Stop accidentelor rutiere, sa dam mai departe

Pedro
post 18 Jul 2006, 08:54
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Mie nu mi s-a intamplat vreodata sa intru in depasire si sa nu fiu lasat, aaaaaaaaaaaaaaaaa, ba nu mi s-a intamplat , mint, era o pasarica tot cu o dacie si de la 90 ma tinut pana la 130. Oricum in principiu astea sunt probleme serioase (cu bila) si nu au legatura cu tipul de masina . In situatii exceptionale , situatii in care in retrovizoare vedeam cate un nebun care facea slalom depasind in extremis, ajungand in dreptul meu calcam acceleratia doar sa ii aud motorul super turat in dreptul geamului si dupa aia teava de esapament pe post de cos de hota pe lemne. In 99,99 % din cazuri cand sunt depasit ciupesc frana putin dar doar cand sunt lansati paralel cu mine sa le fie mai usor.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 18 Jul 2006, 08:56
Post #32

Membru autentic

From: Spermezeu

Mi-am pus si eu o singura data mintea cu unu cu un logan (eram cu supernova). Eram pe Ploiesti - Campina, sosea libera, mergeam cu 120 pe banda 2 (pe 1 sunt intersectiile alea si mai intra cate unii aiurea in DN1). Vine unu cu loganu din spate pana la 2 m de mine si baga flashuri disperate (m-a deranjat in primul rand faptul ca s-a apropiat atat de mult, iar faruri a inceput sa dea de-abia la 2 m de mine). Bine-nteles, fiind politicos, ma dau imediat pe banda 1, dupa care accelerez. Sa fi vazut fata aluia care nu reusea sa ajunga in dreptu meu, desi avea liber in fata cat vroia el. S-a terminat cand am ajuns la paralela 45, si am incetinit, ca acolo sunt multi inconstienti care trec strada si pe vremea aia inca mai era restrictie de 50 (chiar nu inteleg de ce nu au pus macar 70, au scos-o de tot acum). Bine-nteles ca ala atat astepta, s-a dus ca vantu. Daca era radar, ramanea fara permis.

PS: Sper ca nu era nimeni pe bancheta din spate in Q7-le ala... Oricum, mi se pare inadmisibil sa se desprinda fierul ala de separatie dintre benzi, si sa poata fi agatat asa de usor.

This post has been edited by cristianco2002: 18 Jul 2006, 09:00

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Pedro
post 18 Jul 2006, 09:02
Post #33

Membru autentic

Eram cu un espero acum niste ani buc-pitesti, nu conduceam eu, in sfarsit espero avea 195 km/h si s-a tinut o supernova de noi vreo 3-4 minute , tot respectul, eram in spate si ma uitam la ea cat de linistit rula in spatele nostru. Cristianco2002 asta apropos de supernova.

--------------------
+
AlinI
post 18 Jul 2006, 09:03
Post #34

Nd 4 Spd 4 Life

dintre retarzii care accelereaza la depasiri in pole position as pune logan dci-ul... doar la ultimele drumuri in afara am vazut cam 6-7 dci-uri care se crizau cand i-am depasit... motiv pentru care daca trebuie sa trec de un dci ma asigur ca am loc cat pentru 1 tir cu remorca, sau vin lansat din spate sa nu apuce sa schiteze nimic... nu stiu daca se simt frustrati ca au motorul mai slab, sau mersul prin oras si cuplul mai mare decat la benzinare le dau senzatia ca masina aia are mult mai multi cai, dar cu siguranta multi vor sa arate ce au in plus fata de un 1.6mpi....

eu consider inconstienta crasa acceleratul la depasiri, mai ales cand incep manevra de depasire la 120 si idiotul sare cu picioarele in pedala de acceleratie... sa le explice cineva ca daca un mpi si un dci incep amandoua sa accelereze de la 120 in sus mpi-ul se distreaza cu dci-ul...

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
vladimir
post 18 Jul 2006, 09:33
Post #35

Membru incepator

Imi cer scuze, dar din cauza supararii am gresit si poate am jignit aiurea. SCUZE !
Dar nu pot intelege, va rog sa ma credeti, cum un om cu o masina slaba ca performante se incumeta sa depaseasca PRIN LOC INTERZIS , punand in pericol si pe cel din fata si pe cel din spate si pe cel care vine pe contrasens etc.
Iese un carambol vai de mama celor implicati.
Si asta se intampla si pe drumuri nationale, drumuri locale s.a.m.d., nu numai pe nenorocita aia de autostrada. APROPO DE CE NU SPUNE MASS MEDIA CA A FOST CONTRACTATA , LUCRATA IN TIMPUL MINISTERIATULUI ACTUALULUI PRESEDINTE SI I-A TAIAT ATA "COPILA CU CHILOTEII DIN FATA BLOCULUI LUI BASESCU".
La ce drumuri avem masina nu e un loc de a-ti varsa nervii, frustrarile, supararile, lipsurile etc. tot ceea ce ne da traiul pe plaiurile mioritice.
Trebuie sa ajungem in conditii de siguranta din A in B, respectand colegii de trafic, indiferent de marca mijlocului de locomotie si ajutandu-l cand greseste (franezi daca depaseste aiurea ca sa nu creezi ceva nasol) . Oricum va ajunge cu o ora, doua inaintea ta, la ce distante si drumuri sunt prin tara asta.
Asta doresc, o responsabilizare a conducatorilor auto, pe care o putem face prin telefonul fara fir, ca aici pe acest site !
Multumesc si scuze.
GOD BE WITH YOU ALL, DRIVE SAFE !

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 - B xx xxx
+
argon
post 18 Jul 2006, 09:35
Post #36

Mesaj semiautomat

cum un om cu o masina slaba ca performante se incumeta sa depaseasca PRIN LOC INTERZIS , punand in pericol si pe cel din fata si pe cel din spate si pe cel care vine pe contrasens etc.
Iese un carambol vai de mama celor implicati.

Adica tot vina lui e ca are masina slaba...cei cu masini mai putin slabe pot face asta fara a fi criticati? Scuza-ma dar asta se intelege.
Sper ca esti constient ca Loganul e foarte slab la depasiri in special 1,4 si Dci-ul, e o masina lenesa, nu de alta dar sa nu o incadrezi la masini "bune".

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
alinakes
post 18 Jul 2006, 09:44
Post #37

X

From: X

@AlinI
Esti un pic rautacios cu dci-istii ! Nu generaliza ! Si ai grija ca jignesti , ceea ce nu este corect din partea ta !

Revenind la problema , te inteleg !

Eu am lasat si berline sa ma depaseasca daca am vazut ca s-au lansat in depasire iar pentru unii chiar am franat binisor , am vazut ca sunt inconstienti si nu aveau timp sa realizeze depasirea.

Cel mai bine e sa ii feresti tu pe ei decat sa te fereasca ei !

Cand vad ca cineva ma depaseste sau vrea sa ma depaseasca (indiferent de masina poate sa fie si trabant ) misc masina putin spre partea drepta a carosabilului sa ii fac cat mai mult loc si pastrez viteza constanta , daca vad ca au probleme chiar reduc putin !

Nu conteaza masina pe care ei o conduc este absolut treaba lor si este stilul lor de a conduce ! Atata timp cat mie nu imi creeaza probleme la deplasare pot sa alerge si cu 300 km la ora !

Eu pe primul loc i-as pune pe cei din contrasens , care fac depasiri fara sa se asigure ! Sunt destui cei care cred ca au masini si poate nu au nici 10 mii de km pe drumuri !

Daca ai o depasire din contrasens tu ai cele mai putine optiuni ! O depasire de langa tine mai ai optiuni dar din contrasens cam greu sa poti evita ceva !

This post has been edited by alinakes: 18 Jul 2006, 09:49

--------------------
X X X - X
+
vladimir
post 18 Jul 2006, 09:45
Post #38

Membru incepator

QUOTE(argon @ 18 Jul 2006, 10:35)
Adica tot vina lui e ca are masina slaba...cei cu masini mai putin slabe pot face asta fara a fi criticati? Scuza-ma dar asta se intelege.
Sper ca esti constient ca Loganul e foarte slab la depasiri in special 1,4 si Dci-ul, e o masina lenesa, nu de alta dar sa nu o incadrezi la masini "bune".
*

CHIAR NU INTELEGI CE VREU SA SPUN ?

Ai o problema cu Logan diesel, 1,4 si mai stiu eu ce.
DA, DACA AI O MASINA SLABA STAI IN BANCA TA .
Ce naiba e ca un mos care s-ar lua la harta cu cineva in discoteca deoarece s-a luat la harta si Smarandescu cu ei mai devreme. Daca ai ceva mai rasarit scapi, da.
Si citeste mai bine ce am scris la inceput, te rog frumos : eu mai am o masina, eram cu ea.
Chiar daca incalc normele si legea, MA ADAPTEZ MASINII PE CARE O CONDUC, SA STIU CE POATE, CE POT SI CE NU POT .

This post has been edited by vladimir: 18 Jul 2006, 09:47

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 - B xx xxx
+
argon
post 18 Jul 2006, 09:49
Post #39

Mesaj semiautomat

Omule, stai in banca ta, ca o iei razna.

In primul rand:
QUOTE(vladimir @ 18 Jul 2006, 10:45)
cu o masina slaba ca performante se incumeta sa depaseasca PRIN LOC INTERZIS , punand in pericol si pe cel din fata si pe cel din spate si pe cel care vine pe contrasens etc

In al doilea rand
Chiar daca incalc normele si legea, MA ADPTEZ MASINII PE CARE O CONDUC, SA STIU CE POATE, CE POT SI CE NU POT

DA, DACA AI O MASINA SLABA STAI IN BANCA TA .

Ai masina "slaba" stai in banca ta si respecti legea, ai masina "buna" faci ce vrei tu, te doare la banana de legislatie, te bagi pe contrasens(PRIN LOC NEPERMIS ca sa te citez urland), deh..ca poate masina..ai gandirea clasica de smecher al soselelor, care incurca pe toata lumea, si se baga unde apuca !

Suntem egali ca drepturi, indiferent de masina, nu masina ne da statutul pe sosea, legile se respecta de toti ! d'aia suntem unde suntem, si se intampla atatea accidente ,ca lumea gandeste ca tine !

PS: si pe viitor te rog sa nu mai accelerezi cand esti depasit de o masina neconforma, daca tot ti-ai dat arama pe fata, pun pariu ca asa faci.

--------------------
+
Alydor
post 18 Jul 2006, 10:10
Post #40

Pressar

am si eu un "amic" cu un matiz care in fiecare zi cand vin la servici se chinuie sa ma depaseasca... eu merg cam cu 100 si ala saracu ma depaseste cu 105 km/h... ma distreaza de mor cand vad cum se taraste pe langa mine transpirat tot chinuindu-se sa ma depaseasca... eu semnalizez frumos, ma trag pe banda din dreapta si ala se chinuie de moare .... radmasa.gif am prins cateva momente cand imi venea sa ma dau jos sa il bag in ma-sa de cretinoid. el de abia se tara si in spatele lui injurau unii cu tiruri, cu masini cu mai multi CP, si idiotu' cand ajungea putin in fata mea imi taia calea... O data m-a calcat rau pe coada cand l-am vazut ca se chinuie sa ma depaseasca si i-am dat si eu talpa ... a ramas muuult in urma...

Ieri ma indreptam spre casa si la iesirea din brasov un BMW de pe vremea lu' noe - ursulet parca - se taraia cu 70 in fata mea, am semnalizat ca vreau sa il depasesc ala a bagat talpa, scotand un fum de nu se vedea om cu persoana, dar acceleratia era nesemnificativa.Am vazut ca nu vrea sa traga pe dreapta sa faca loc, l-am depasit frumos pe dreapta trecand usor pe langa el.... merita sa il vedeti cat de frustrat era ca il depaseste un logan tongue.gif apoi mi-am vazut de drum lasand-ul muult in urma... m-a ajuns abia la pasajul din prejmer, unde a incercat sa ma depaseasca ca si celalat cu matizu' eu aveam 110 el avea 115, a renuntat cand a vazut ca din fata se apropie ditamai tirul... nu cred ca eu sunt cel frustrat... si da am dCi tongue.gif

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
bomicabomic
post 18 Jul 2006, 10:20
Post #41

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(argon @ 18 Jul 2006, 07:30)
He he , le cunosc fetele, se oftica rau, eram cu break-ul urcam odata spre Cluj pe Feleac, si l-am depasit pe unu cu Logan, tot cu gagica, nu se dadea de pe banda 1, si l-am depasit prin dreapta, trecand in fata lui,
*

Si ma rog, unde sa se dea? In sant? A propos tu pe unde l-ai depasit? Pe trotuar....
PS1 :Deci numaratoarea benzilor incepe de la dreapta la stinga. Banda 1 e aia de linga bordura.
PS 2: Banda 2 e banda de viteza, dar cu respectarea vitezei maxime obligatorii (localitate/afara localitatii).
Daca tu ai trecut pe linga el pe banda 1 (nu ai facut depasire, ca nu ai schimbat directia de mers) si el avea 50 (90) si tu 70 (110)....inseamna ca tu nu ai respectat legea. Ca tot vorbim de jmecheri pe acilea. Nu?

--------------------
x x - x
+
argon
post 18 Jul 2006, 10:37
Post #42

Mesaj semiautomat

La deal sunt 2 benzi pe sens, nu se dadea de pe banda de langa axul drumului. Asadar nu se dadea de pe banda 2, scuze.
Si am depasit pe banda 1, pentru ca nu se dadea la o parte, ai tu alta solutie contra desteptilor de genul asta?

--------------------
+
cristidb
post 18 Jul 2006, 10:37
Post #43

Membru

Pe mine ma enerveaza tare cei care merg cu viteza legala pe banda 2, in paralel cu cei care merg cu viteza legala pe banda 1. In fiecare duminica seara dau de soferi din astia de WE care nu vor sa se dea la o parte. Nu generalizez, dar multe sunt loganuri scose la plimbarea saptamanala. N-am inteles niciodata de ce au placerea sa impuna limita de viteza pe sosea. Daca tot vrei sa mergi cu 50, mergi pe banda 1.

--------------------
CBR 600 F4i ; Astra GTC Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach. - .
+
Pedro
post 18 Jul 2006, 10:46
Post #44

Membru autentic

Daca e sa o luam p-aia dreapta , mai toate posturile de pe topicul asta sunt frustrari personale si nicidecum generalizari, dovada faptului ca au iesit o groaza de gogorite si aiureli, unde mai pui ca eu am aflat de abia acum care e banda 1 si banda 2 radmasa.gif

--------------------
+
argon
post 18 Jul 2006, 10:48
Post #45

Mesaj semiautomat

Si eu..cum se zice, mai bine mai tarziu decat niciodata tongue.gif
Vad ca mai apar multe frustrari la povestirea mea...iti dai seama..un break sa depaseasca un Logan la deal biggrin.gif incredibil...

--------------------
+
AlinI
post 18 Jul 2006, 10:48
Post #46

Nd 4 Spd 4 Life

QUOTE(alinakes @ 18 Jul 2006, 11:44)
@AlinI
Esti un pic rautacios cu dci-istii ! Nu generaliza ! Si ai grija ca jignesti , ceea ce nu este corect din partea ta !
*

QUOTE(Alydor @ 18 Jul 2006, 12:10)
si da am dCi tongue.gif
*

imi cer mii de scuze... nu am vrut sa generalizez...

loganul fiind o masina relativ ieftina foarte multi pusti si-au cumparat sau au primit loganuri, sau au trecut de la berlina (eu de exemplu)... multi din acestia de-abia au terminat scoala de sofer si s-au suit pentru prima data singuri in masina... rezultatul: unii sunt cu capul pe umeri si conduc normal, altii se cred deja zmei cu super masini... dci-ul da o mai mare "senzatie" de sportivitate si cred ca de aceea marea parte a zmeilor vor sa si dovedeasca ce poate masina lor. oricum in clasamentul zmeilor urmeaza 1.4 mpi si cel mai ciudat am vazut relativ putini inconstienti cu 1.6 (si eu am avut pe la inceput perioade cand am testat masina sa vad ce poate, dar m-am potolit) ...

loganul este cea mai bine vanduta masina din romania la momentul actual... si din atatea exemplare normal ca o parte se cred in bmw sau mai stiu eu ce... si cum celelalte marci sunt mult mai putine pe strazi ca loganul este normal ca numarul zmeilor corespunzator marcii este mai mic... banuiesc ca asta este explicatia pentru care soferii de logan sunt catalogati pe alte forum-uri ca fiind cei mai periculosi in trafic...

QUOTE(argon @ 18 Jul 2006, 11:49)
Ai masina "slaba" stai in banca ta si respecti legea, ai masina "buna" faci ce vrei tu, te doare la banana de legislatie, te bagi pe contrasens(PRIN LOC NEPERMIS ca sa te citez urland), deh..ca poate masina..ai gandirea clasica de smecher al soselelor, care incurca pe toata lumea, si se baga unde apuca !
*

@argoan din partea mea atata timp cat nu ma deranjaza pot sa mearga pe unde vor ei... pe contrasens, pe aratura, printr-un copac... problema lor si a pasagerilor lor (pentru ca si pasagerul are o vina cand vede ca soferul este batut in cap si o cauta cu lumanarea...). eu nu mai imi pun mintea de multa vreme cu toti retarzii in trafic si incerc pe tot posibilul sa ii ignor... dar uneori mai cedez si eu... de exemplu imi taie violent calea un fiat alebeea cand a schimbat banda, dupa care se infige in acceleratie... eu franez sanatos sa ii fac loc smecherului (daca nu franam il loveam)... dupa care dau a 2-a si blana... slalom printre masini, ajung in fata lui si franez ... nu violent sa nu intre in mine... dar pana la 15km/h adica mergeam cu a 2-a la renati asta nu mai avea pe unde sa treaca pentru ca cei de pe banda a 2-a aveam cam 70-80, iar noi maxim 20... l-am tinut asa spumegand cam vreo 300m, dupa care mi-am continuat linistit si normal drumul... stiu ca nu am facut bine, dar nu cred ca a 2-a oara o sa mai faca asa... biggrin.gif

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
bomicabomic
post 18 Jul 2006, 10:55
Post #47

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(argon @ 18 Jul 2006, 11:37)
Si am depasit pe banda 1, pentru ca nu se dadea la o parte, ai tu alta solutie contra desteptilor de genul asta?
*

Mai, pai spune-ne si noua contextul. Cit aveai tu, cit avea ala.
Si plecind de la ceea ce a scris Crsitidb, va intreb, de ce mai deschideti topicuri de STOP accidente, etc., daca pe voi va enerveaza aia care respecta legea? Aaaa...?
Daca voi plecati de la premisa ca ala care merge, asa cum a invatat el la scoala, asa cum scrie in regulament e un fraier.

Eu unul circul intotdeauna peste viteza legala, dar nu-i judec niciodata pe cei care merg corect si care ma incomeodeaza.
Intotdeauna ii judec pe cei care nu semnalizeaza, care se baga in depasiri aiurea, care-ti taie fata, etc....

PS 1: Cristidb, aia care circula cu 50, nu sunt soferi de duminica bre, sunt oameni care prefera sa bea 2-3 beri si sa manince la nu stiu ce circiuma, decit sa dea Politiei bani.
PS 2: Pedro, nu era pentru tine, pozitia benzilor, ci pentru Argon.

This post has been edited by bomicabomic: 18 Jul 2006, 11:00

--------------------
x x - x
+
Marty
post 18 Jul 2006, 11:00
Post #48

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(bomicabomic @ 18 Jul 2006, 11:55)
PS: Cristidb, aia care circula cu 50, nu sunt soferi de duminica bre, sunt oameni care prefera sa bea 2-3 beri si sa manince la nu stiu ce circiuma, decit sa dea Politiei bani.
*

Pai nu e bine ca d-aia creste alcoolismu' si sedentarismu' care face reclama la televizor ca alcoolu' dauneaza grav sanatatii cum a zis si ministu sanatatii nicolaescu sau cum il cheama ca nu stiu ca bautura nu e buna si sa se face campanii ca mincarea dauneaza grav la inima care da ocazia la operatii coronariene pe inima cordului deschisa si bautura afecteaza viata de familie care este 2-3 beri ca de acolo se face 2-3 navete si 5-6 sticle de uiski.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Alydor
post 18 Jul 2006, 11:01
Post #49

Pressar

QUOTE(AlinI @ 18 Jul 2006, 11:48)
... de exemplu imi taie violent calea un fiat alebeea cand a schimbat banda, dupa care se infige in acceleratie... eu franez sanatos sa ii fac loc smecherului (daca nu franam il loveam)... dupa care dau a 2-a si blana... slalom printre masini, ajung in fata lui si franez ... nu violent sa nu intre in mine... dar pana la 15km/h adica mergeam cu a 2-a la renati asta nu mai avea pe unde sa treaca pentru ca cei de pe banda a 2-a aveam cam 70-80, iar noi maxim 20... l-am tinut asa spumegand cam vreo 300m, dupa care mi-am continuat linistit si normal drumul... stiu ca nu am facut bine, dar nu cred ca a 2-a oara o sa mai faca asa... biggrin.gif
*

Si asta numesti tu civilizatie si respect in trafic? Nu ai fost cu nimic mai presus decat cel cu fiatul... Mai ai multe de invatat la capitolul bun-simt in ceea ce priveste condusul...

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
bomicabomic
post 18 Jul 2006, 11:08
Post #50

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Marty @ 18 Jul 2006, 12:00)
Pai nu e bine
*

Auzi, da daca pastreaza banii pentru o ''scurta'' pe centura i bini? radmasa.gif
Asa nici masina nu e bine sa ai ca ai vazut ca face reclama la TV-u, cu copii care iese prin parbrize.

--------------------
x x - x
+
argon
post 18 Jul 2006, 11:11
Post #51

Mesaj semiautomat

Cand soseaua e cu 2 benzi pe sens, tine de bun simt sa eliberezi banda dinspre axul drumului cand vine cineva din spate. Nu sa impui unei coloane intregi limita ta de viteze, obligandu-i indirect sa incalce legea si sa depaseasca prin dreapta.

Contextul exact: Drumul in urcare, daca ai fost inspre Cluj dinspre Turda stii, pe portiuni lungi sunt 2 benzi pe sens. Eram in afara localitatii, eu mergea cu ~70, si respectivul cu ~60. Nu s-a dat nici in ruptul capului pe banda din dreapta desi era goala, eu eram chiar in spatele lui , asadar, m-am asigurat si am depasit prin dreapta. Probabil daca aveam o masina cu pretentii se dadea, si nu facea spume..asta e gandirea similara cu initiatorul topicului.

--------------------
+
cristidb
post 18 Jul 2006, 11:12
Post #52

Membru

bomicabomic eu nu ma supar ca merg ei cu 50. Foarte bine. Dar cand prind cate 4-5 din astia care merg asa cate 5-6km in paralel sa nu poti sa treci de ei ma enervez. Mai ales ca unii nu reactioneaza nici la flashuri nici la claxoane. Pai sa nu-i bagi in cenzurat ? Mergi pe banda 1 daca nu te grabesti. Poate ca altul nu are chef sa se taraie dupa tine. Eu intotdeauna ma dau la o parte cand cineva vrea sa mearga mai repede decat mine. Mi se pare o chestie de bun simt.

--------------------
CBR 600 F4i ; Astra GTC Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach. - .
+
Pedro
post 18 Jul 2006, 11:15
Post #53

Membru autentic

Bar fight, bar fight, bar fight boxing.gif

--------------------
+
alinakes
post 18 Jul 2006, 12:05
Post #54

X

From: X

De acord cu Cristi ! Eu chiar si cand merg cu 90-100 km/h , merg pe banda 1 !

Sunt oameni care au masini mai puternice si nu vreau sa le stric ritmul in care merg cu viteza mea !

Prefer sa folosesc banda 1 si sa fac 2 -3 depasiri in plus decat sa nu fiu atent cand vine un bmw sau mai stiu eu ce si sa inceapa omul sa se stresseze cu claxoane si flash-uri si sa ma stresseze si pe mine !

--------------------
X X X - X
+
sorin1983
post 18 Jul 2006, 12:32
Post #55

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(argon @ 18 Jul 2006, 12:11)
Cand soseaua e cu 2 benzi pe sens, tine de bun simt sa eliberezi banda dinspre axul drumului cand vine cineva din spate. Nu sa impui unei coloane intregi limita ta de viteze, obligandu-i indirect sa incalce legea si sa depaseasca prin dreapta.
*

corect! dar eu tot raman la ideea mea ca l`as strange de gat pe ala care in momentul in care depasesc eu(indiferent de viteza, asta e problema mea) cu DACIA BERLINA , sa inceapa sa accelereze ca sa isi arate muschii... asa ca aia care faceti d`astea feriti`va ca unu e cu ochii si cu dacia pe voi biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Marty
post 18 Jul 2006, 12:50
Post #56

QUOTE(Pedro @ 18 Jul 2006, 12:15)
Bar fight, bar fight, bar fight boxing.gif
*

Barfly, Barfly, Barfly... drunksinging.gif

--------------------
+
Pedro
post 18 Jul 2006, 13:15
Post #57

Membru autentic

Pentru cine nu stie ce debiteaza marty biggrin.gif (eu nu am stiut):

A barfly is a person who spends a significant amount of time at a bar

--------------------
+
Marty
post 18 Jul 2006, 13:35
Post #58

Pentru cine nu stie despre ce vorbeste Marty (eu am stiut), dati un click AICI. tongue.gif

--------------------
+
Pedro
post 18 Jul 2006, 13:50
Post #59

Membru autentic

Da , aparuse si barul asta pe google

--------------------
+
Alydor
post 18 Jul 2006, 13:54
Post #60

Pressar

traiasca gugal .... drunksinging.gif

Suma respectelor, Alydor,

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 04:37
Forum Renault