Stop accidentelor rutiere, sa dam mai departe
![]() ![]() ![]() |
Stop accidentelor rutiere, sa dam mai departe
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai deh, mai baieti, daca nu v-ati luat si voi masini cu sidiu si v-ati luat cu caseta... in loc sa mergeti pe disc, mergeti pe banda. Si mai schimbati naibii banda ca se toceste!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Propun sa purtam cordelute la mana ca in "Free Willy", colorate in alb cu rosu (culoarea airbagului manjit
![]() Acum serios vorbind daca fiecare isi face portia lui de condus civilizat poate se mai schimba ceva. |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Deh fiecare merge cu ce caruta are in dotare !
Atata timp cat imi respect partenerii de trafic si respect legea am sanse foarte mari sa ajung in siguranta la destinatie ! Presupun ca asta era ideea topicului ! Viteza mi-o aleg in functie de ce sunt dispus sa risc in acel drum ! Off-topic : Iar despre banda ce pot sa spun , merg si pe ea , o si ascult , ca sunt mai amarat si nu imi permit sidiuri scumpe ! Sidiurile mai au si prostul obicei de a sari si nu vreau sa fac playback ! " cunoscatorii stie de ce " ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Treaba aia cu surdo-muta?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristidb @ 18 Jul 2006, 12:12) bomicabomic eu nu ma supar ca merg ei cu 50. Foarte bine. Dar cand prind cate 4-5 din astia care merg asa cate 5-6km in paralel sa nu poti sa treci de ei ma enervez. Mai ales ca unii nu reactioneaza nici la flashuri nici la claxoane. Pai sa nu-i bagi in cenzurat ? Mergi pe banda 1 daca nu te grabesti. Poate ca altul nu are chef sa se taraie dupa tine. Eu intotdeauna ma dau la o parte cand cineva vrea sa mearga mai repede decat mine. Mi se pare o chestie de bun simt. Poate că unii ți-au salvat viața... la asta te-ai gândit??? În general mă dau din calea celor care vor să mergă mai repede ca mine... excepție: în pasaje... Unde fac tot posibilul să nu îi las pe "meseriași" și să facă pe piloții... și asta nu cred că e vreo frustrare |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In pasaje e in oras, nu se pune, aia sunt jmecheri de oras, nu trebuie lasati
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
In pasaje e linie continua intre benzi de obicei. Nu ai voie sa schimbi banda. La fel, legal e sa mergi pe prima banda daca se poate. Chestia cu salvatul vietii e chiar lacrimogena... ei imi salvau viata si eu ii injuram... deja imi pare rau pentru atitudinea mea
![]() Serios acum, chiar nu ati intalnit din astia? sa vrei sa treci si sa nu ai pe unde? Depasirea pe dreapta (care de fapt nu e depasire in sensul in care e definita depasirea in regulament) e riscanta pentru ca multi nu au oglinzi pe dreapta sau nu se uita in oglinda din dreapta, si de mute ori au hotarat sa treaca pe banda 1 chiar cand eram in paralel cu ei. This post has been edited by cristidb: 18 Jul 2006, 15:20 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Si eu am avut un mic "incident" daca ii pot spune asa, vineri dupa-masa mergeam dinspre Timisoara spre Sasca Montana, imi ziceam: relaxare, aer curat, liniste... o Dacie 1310(cam din 1999) in spatele meu plina ochi, 3 copii mici, ma depaseste, eu cam 110, toate bune si frumoase, dupa cativa km, il depasesc eu pe respectiv, si imi vad de drum, vreau sa va zic, ca toate depasirile pe care le-a facut, le-a facut fara sa semnalizeze, inclusiv cand m-a depasit pe mine... Merg ce mai merg, tipul in spatele meu baga de numai in masina , la un moment dat ma depaseste iar, eu aveam cam 120-130, dupa ce ma depaseste pune frana si reduce viteza pana la 90, dau blitz si il depasesc si ii dau in gura si-l las in spate. La un peco de pe drum il vad si il intreb daca are o problema, si daca nu stie semnaliza, raspuns :"Aveam chef de joaca", trageti voi concluziile...
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu citesc ce scrieti si ma minunez.
Daca vine unu' din spate tare, inseamna ca merge mai repede ca tine, deci te va depasi. Acceleratul 'ca sa-i arati ca si tu ai masina' dovedeste un orgoliu cat casa. Nu trebuie sa dati flash-uri. Daca ala de pe banda 2 nu e orb, o sa va faca loc trecand pe banda 1. Intrecerile pe sosea si 'sicanatul' nu duc decat la accidet. La un moment dat am depasit un bou din-asta zmeu, cu Solenza (faruri ceata aprinse, folie, leduri albastre etc). Care s-a luat apoi dupa mine (la aspiratie). Efectiv am semnalizat dreapta, am redus viteza si l-am lasat primul. Cred c-a facut baiatul o fata, se-astepta sa ne-ntrecem. Credeti c-a gonit ? As, dupa 500m revenise iara la viteza lui. Dupa ce l-am depasit, aceeasi faza mi-a facut. Vazand ca are chef de joaca, am ramas la viteza de croaziera a mea obisnuita in momentul ala (vreo 140), la care pana la urma s-a plictisit. Pe mine ma sperie astfel de comportamente (mers la aspiratie). Daca tb. sa franez brusc, ala din spate ma face garaj si il mai am si pe constiinta. Eu nu stau 'la aspiratie' decat cand vreau sa depasesc, si-atunci o fac repede (din scurt, fara sa ma mocai). Alta faza pe la Posada - m-a depasit unul in curba fara vizibilitate, banda continua (Megane , deh, tb. sa-mi dovedeasca ca meganul lui e mai bun ca frigiderul meu). Frana, instinctiv cand l-am vazut ce bou e - la timp, pe contrasens venea altul. Daca nu franam probabil acum ma certam cu el pe lumea ailalta. Megan bun, sofer prost .. Rugaminte - sa facem un sticker ceva pe care sa scrie - "folositi semnalizarea, nu dauneaza sanatatii" sau "IQ sofer * viteza masinii = constant" |
--------------------
-
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sa ma bata jalea daca inteleg. Unu are chef sa se sinucida si eu tre sa ma opun dorintei lui? Asta n-o pricep. Lasa-l frate sa moara singur, cu tot neamu lui, cu cine a mai fost prost sa se suie in masina lui, daca asa are el chef, indiferent ca are o masina care dezive sicriu umblator la peste 120 sau jumbo-jet pe sosea.
Eu am o masina medie, ma rog, compacta, dar INTOTDEAUNA ma dau deoparte din fata celor grabiti, asta daca au macar acel minim de bun simt sa circule cu luminile aprinse ca sa-i vad din timp. Daca nu au acel bun simt, ma dau deoparte atunci cind ii observ si drumul imi permite. Niciodata nu ma dau deoparte daca eu consider ca manevra imi va periclita mie siguranta. Dar daca soseaua are minim 2 benzi pe sens si su circul cu 120-130 (cam asa merg deobicei), nu prea calc banda 2, pentru ca stiu sigur ca vor fi destui grabiti care au nevoie de banda aia ca sa ajunga unde le e scopu. Drum bun, oriunde ati merge! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paulp @ 18 Jul 2006, 22:43) Sa ma bata jalea daca inteleg. Unu are chef sa se sinucida si eu tre sa ma opun dorintei lui? Asta n-o pricep. Lasa-l frate sa moara singur, cu tot neamu lui, cu cine a mai fost prost sa se suie in masina lui, daca asa are el chef, indiferent ca are o masina care dezive sicriu umblator la peste 120 sau jumbo-jet pe sosea. Aceeași filozofie despre lume și viață o am și eu; cu o singură condiție: să nu sară table prea aproape de mine! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Si eu ma trag pe dreapta cand vin din spate altii, mai naspa e ca merg cu 90, ala se pune cu 90 drept in curul meu. Il las pe bou sa treaca, apoi idiotul reduce si trebuie sa-l depasesc iar. De obicei m-am invatat dupa ce il las sa treaca in fata sa incetiunesc pe la 80 la ora ca sa se departeze cretinul si gata.
Imi place sa am distanta maricica intre masini, nu suport nici sa am masina in fata nici in spate. Ma enerveaza ca in bucuresti nu poti tine distanta regulamentara pentru ca un idiot se baga in fata sa castige 3 metri. Nefiind bucurestean, in scurtele drumuri prin bucuresti cunduc calm, dar imi inchipui ca-i logic ca unii sa fie nervosi daca circula mereu pe acolo, mai ales pe caldura asta. In plus unii au momentele lor proaste. Ieri am taiat fata la 2 masini si a trebuit sa astepte amandoi soferii sa dea prioritate. Motivul? Ma durea maseaua ca dracu' si mergeam la dentist. Nu am castigat nimic, am ajuns la semaforul pe rosu si unul din ei a venit in spatele meu, dar nu mi-a zis nimic, mi-as fi cerut scuze si gata. Sint momente insa in care mai si gresesti, asta e. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
paulp |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
A'propos... lumea a uitat ca se semnalizeaza depasirea ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai in caz ca n-ai observat, masinile nemtesti de genul Passat, 5, A6, E, Touareg, ML, X5 nu se mai fabrica cu semnalizatoare functionabile. Altfel, cum mai esti tu "jmecher"? De asemenea, fiecare din modelele de mai sus, se fabrica cu un soundsistem special care se activeaza automat atunci cand rcd-ul recunoaste maneaua, reusind aproape sa tripleze volumul sonorului!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
andu911 |
![]()
|
Eu cred altceva. Ca cine le conduce nu prea a fost invatat cu tehnica si deodata s-a trezit cu covrig de X5 in mana. Si confunda semnalizarea cu flashurile.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si uite cum s-a ajuns de la constientizarea pericolului accidentelor la dezbateri despre "potenta" Ligheanului , cele trei randuri de oo ale posesorilor de masini straine mai noi de anul xxxx, la grave abateri spre topicul celalalt cu ce ma enerveaza in trafic etc. Voi chiar nu aveti ce face mai bun pe sosea decat sa va ganditi ca ala pe care il depasiti sau care va depaseste o face pentru a va demonstra voua ceva ? E o expresie la aia de la circulatie cu adaptarea la trafic , incercati sa faceti asta sa vedeti ca parca nu mai sunt toate asa negre ...
Si sa nu ziceti ca sunt lupul moralizator si eu merg cat imi permite drumul si traficul si cat poate masina. Daca e nevoie sa ma dau la o parte o fac fara sa ma intreb daca ala care trece de mine are un inceput de orgasm, daca vreau sa trec de cineva care merge mai incet stau in spatele lui pana se da la o parte. Am dat si flashuri dar in ultimul timp am renuntat ca vad ca reactioneaza mai bine la o semnalizare si plus nu risc sa le trezesc neuronul ala care le guverneaza orgoliul. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Domnilor cu toate informatiile de fata s-ar putea scrie un roman de aventuri.
Sa nu uitam cand rulam sa ne adaptam la conditiile de trafic pentru a nu fi angrenati in accidente. Sa aplicam obligatiile din cod in situatia cand suntem depasiti, mai pe dreapta, nu accelera eventual o mica frana ca sa treaca. Sa nu depasim viteza normala de circula chiar pe autostrada, sau european, să pastram o oarecare distanta fata de cel din fata, pentru a permite unui indolent care face slalom sa intre in fata, iar fata de sapte sa avem un spatiu de siguranta pentru a nu fi pupati fara motiv la o franare de urgenta. Saptamana trecuta, vineri, veneam dispre Suceava, inainte de a ajunge in Adjud, o masina cu tineri, in sensul spre Bacau, de viteza mare ce au avut au iesit oe contrasens , au sarit peste canalul, rigola de scurgere a apei, printre bscheti, masina avaraiat destul de rau, fara raniti, numai cu sapaima. Cauza. Un imbecil le-a iesit din drum lateral. Ce se putea intampla daca pe contrasens era in acel moment alt vehicul. sigur 5 morti, cam prea mare pretul pentru o calatorie cu masina. Sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu zic sa taiem copacii azi am vazut un tir infipt intr-un copac daca nu era copacul tirul nu patea nimic ,intra in camp
ps a intrat in copac ptr ca soferul a adormit la volan |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si poate daca nu era copacul, intra pe camp si omora cativa oameni nevinovati.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era busit acolo unde este moara aia de vant de la ploiesti ,chair cum incepi sa urci podul dupa ce treci de moara.foarte interesant era ca era si ultimul copac ,ca incepea o portiune de 25 m goala pana la pod
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:22 |