Scrisoare nostalgica...a generatiei de 30 anisori!
![]() ![]() ![]() |
Scrisoare nostalgica...a generatiei de 30 anisori!
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Sunt sanse mai mari sa fie in Parlament
![]() Dupa cum se stie acum e plin parlamentul de comunisti din esalonul 2 , din vechea garda. Niste catei! Toti sunt neamuri intre ei. Auzi ce lauda mare ca presedintele camerei deputatilor e un om tanar, dar nu spune nimeni ca nasu'su e Tariceanu. Nevasta lui Nastase e fiica de ministru comunist, etc. Si lista poate continua. Din pacate numai morti ies astia din politica. Ciolanul e inca mare si bun de ros. Cunosc si eu un securist care a ramas cu sechele rau de tot.El inca mai spera sa revina comunismul. ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Seb_ @ 19 Jul 2006, 10:18) Dupa cum se stie acum e plin parlamentul de comunisti din esalonul 2 , din vechea garda. Niste catei! Toti sunt neamuri intre ei. Nu cunosc oameni politici, da' din cite am auzit de la cineva care cunoaste si se duce la petrecerile lor, e jale.. multi oameni politici care la TV se injura unul pe altul de zici ca si-ar lua gitul, in real life sint cei mai buni prieteni si fac o gramada de afaceri impreuna. E foarte multa ipocrizie in politica romaneasca. Auzi, la TV sa se injure dar in realitate sa se pupe. ![]() Cam ca asa-zisul "brand war" dintre Ford si Chevrolet, care in realitate a crescut vinzarile ambelor firme din cauza publicitatii. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' tu n-ai auzit de celebrul razboi dintre Marius Lacatus si Tete Moraru? Pe teren se rupeau in doua si seara imparteau aceeasi perfuzie in drumu' dinspre circiuma spre urgenta, sa-i scoata din coma alcoolica.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
.... Martyyyy nu pot sa cred ca ai uitat de Gumela
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
El uita si ce mananca la micul dejun pana seara , ce te miri ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu va certati voi frumusel in particular, face to face, aici pe forum orgoliile nu fac nici un pol
![]() Imi aduc aminte cand m-au facut astia pioner {va mai aduceti voi aminte ce valoroase erau inelele de cravata[niciodata nu aveam , eram din gasca derbedeilor cu nod(cred ca imi trebuie o bere)]} cum alergam cu deja un bun prieten prin catacombele "casei" lu' Petru Cercel (ce naiba ca si pe el tot petru il chema , ma simteam ca acasa ![]() ![]() This post has been edited by Pedro: 20 Jul 2006, 11:32 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 04:04 |