DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> yahoo Messenger hijack, parola schimbata

marksman
post 24 Jul 2006, 22:24
Post #1

Post mortem nihil est

Group: Members
From: sat

Deci: mi-au spart parola de pe adresa de yahoo. A doua oara, a doua adresa. De unde naiba ma "culeg" astia si ce interes au, nu stiu. Din pacate nu am setat "alternate email address", asa ca nu stiu de unde "m-au facut". Colac peste pupaza, nici nu mai stiu ce-am pus la intrebarea aia secreta. Adica stiu intrebarea, dar raspunsul nu. wacko.gif
Ce pot sa fac ca sa-mi recuperez macar agenda?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
JORJ
post 24 Jul 2006, 22:33
Post #2

Membru autentic

Trimite-ti un e-mail si roaga-te frumos sa iti trimiti si tie lista de contacte la alta adresa.

Da eu zic sa nu iti scrii tot de pe un cont yahoo ... parerea mea rolleyes.gif

O alternativa ar fi sa te faci hecar si sa iti hecaresti proppriul cont : cool.gif

Vezi ca au probleme cei de la yahoo de cand se tot unesc cu microsoftu (msn). Unde intra microsoftu nimic nu mai merge bine. Mai ai un pic de rabdare si ma inista din cand in cand.

Oricum, data viitoare cand iti faci un cont baga pe bune si alernate e-mail si intrebari si date de nastere si tot ce iti cer iei, fe ca sunt fictive da scrie-le undeva.
Dupa aia sa vezi divortz cum ca numa consoarta ti-a vazut hartia biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
Chiscanu
post 25 Jul 2006, 00:39
Post #3

Membru incepator

Pt ca iti bagi parola pe unde nu trebuie , e vb de un javascript care a facut in asa fel cat sa para ca ti sa resetat sesiunea dar defapt era doar o vulnerabilitate in yahoo .

Data viitoare fii mai precaut .

PS: interesant avatarul cu pinguinul ce se uita rautacios catre fluturasul microsoft ... poate de aia ti-a luat parola biggrin.gif

--------------------
Chrysler Stratus 2.0L 16v 2000 EF
Mk3 2000 16v ABF
+
cosmin_2300
post 25 Jul 2006, 00:39
Post #4

Banned

From: București

Am patit-o si eu !! , doar ca mie mi sa blocat id ... Daca ai dat "save arhive" , intrii in C:\program files\yahoo!\messenger\profiles
Acolo o sa gasesti id tau . Intrii in folderul respectiv si acolo ai toate id din lista biggrin.gif
Daca nu ai dat sa salvezi arhiva ... roaga-te sa ai memorie buna si sa ti le amintesti tongue.gif
Mie mi-a schimbat parola cineva ( dar mi-a dat id inapoi ) in felul urmator : mi-a trimis o melodie care continea o mica extensie , prin care in momentul in care eu intram pe messenger el primea un mail cu id si parola mea ... Deci ai grija de la cine primesti fisiere si ce contin . Eu imi schimb parola la 2-3 zile pentru a fii sigur ca nu mai am probleme biggrin.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
AlexV
post 25 Jul 2006, 01:03
Post #5

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

Atentie la Phishing (fishing, pescuirea username-ului si a parolei).
Sistemul e in felul urmator se creeaza o pagina web identica cu cea de la yahoo de ex. si se incepe spam-ul cu link catre acea paginia. Majoritatea vor da click pe link, multi vor inchide imediat pagina pentru ca nu e interesanta, dar cativa vor incerca sa se logeze crezand ca pentru a vedea continutul trebuie sa fi logat. In momentul in care se logeaza, username-ul si parola sunt trimise catre un script care se logeaza pe contul respectiv si trimite la toate adresele de contact, link-ul respectiv. Daca ai noroc scapi doar cu asta, daca nu iti schimba parola.
Si uite ca din neatentie, din ce in ce mai multi cad in plasa unor hacker de 2 lei care nici macar nu stiu sa isi ascunda identitatea in pagina respectiva. in surse se gaseste adresa lor de email in general.

So atentie unde va logati, e cel mai simplu mod de hacuire.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
argon
post 25 Jul 2006, 06:29
Post #6

Mesaj semiautomat

In stilul celor descrise de AlexV, era si o pagina clona a myx-ului(cand mai exista), diferea putin la adresa din bara, iti bagai numele si parola, si baietii trimiteau mesaje de pe contul tau, nu numai ca consumau cele 3, dar se bagau si peste, si se mirau unii de ce le crestea factura cu 5-10 $ si nu mai aveau cele 3 gratuite zilnic.

Deci, atentie unde va bagati datele personale, ca v'o faceti cu mana voastra si va mirati ca sunteti hacuiti biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
marksman
post 25 Jul 2006, 08:24
Post #7

Post mortem nihil est

From: sat

Am trimis un mail la yahoo, le-am explicat ce si cum. Mi-au trimis inapoi un mail in care ma invitau sa citesc sectiunea de faq si daca nici asa nu reusesc "sa ma autentific", sa le trimit un nou mail cu datele mele de identificare pe care le-am completat la inregistrare.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
argon
post 25 Jul 2006, 08:27
Post #8

Mesaj semiautomat

vezi sa nu trimiti la adresa aia "psw_recovery" mail cu adresa ta, parola ta, si adresa unde vrei sa afli parola..si asta era o metoda la moda de "hakerit" care de fapt nu e hakerit..omul isi ofera parola pe tava.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ghc
post 25 Jul 2006, 15:20
Post #9

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Illusi0n @ 25 Jul 2006, 09:24)
Am trimis un mail la yahoo, le-am explicat ce si cum. Mi-au trimis inapoi un mail in care ma invitau sa citesc sectiunea de faq si daca nici asa nu reusesc "sa ma autentific", sa le trimit un nou mail cu datele mele de identificare pe care le-am completat la inregistrare.
*

Ia-ti adio! Eu le-am scris de vreo 5 ori (au si raspuns) dar pana la urma au cedat si nu mai am nici o veste de la ei... Tind sa cred ca cei de la Yahoo sunt din ce in ce mai depasiti de situatie.

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
1.6
post 25 Jul 2006, 15:31
Post #10

Membru autentic

Ah ce-as hecari si eu adresa fostei mele prietene....Ar trebui aici sa se scrie mai multe metode de hecarit decat metode de recuperari de parole...Cine e de acord?
smile.gif)..glumesc biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Dacia Seat Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI 2004 - 2007 - PH 08- GPK
+
cosmin_2300
post 25 Jul 2006, 15:58
Post #11

Banned

From: București

1.6 EU SUNT DE ACORD smile.gif) si chiar se poate biggrin.gif Daca vrei sa iti explic ( nu am progr necesare dar fac rost de ele ) da un PM . iIIusion e normal sa nu iti redea id . Le scriu si eu despre id unui prieten care a intrat de la mine de la calc pe mess ( si imi raman id cu care a vb ) , si le spun chiar si niste id din lista . Asta inseamna sa imi dea parola lui ?

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 03:58
Forum Renault