yahoo Messenger hijack, parola schimbata
![]() ![]() ![]() |
yahoo Messenger hijack, parola schimbata
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Trimite-ti un e-mail si roaga-te frumos sa iti trimiti si tie lista de contacte la alta adresa. Da eu zic sa nu iti scrii tot de pe un cont yahoo ... parerea mea ![]() O alternativa ar fi sa te faci hecar si sa iti hecaresti proppriul cont : ![]() Vezi ca au probleme cei de la yahoo de cand se tot unesc cu microsoftu (msn). Unde intra microsoftu nimic nu mai merge bine. Mai ai un pic de rabdare si ma inista din cand in cand. Oricum, data viitoare cand iti faci un cont baga pe bune si alernate e-mail si intrebari si date de nastere si tot ce iti cer iei, fe ca sunt fictive da scrie-le undeva. Dupa aia sa vezi divortz cum ca numa consoarta ti-a vazut hartia ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
Pt ca iti bagi parola pe unde nu trebuie , e vb de un javascript care a facut in asa fel cat sa para ca ti sa resetat sesiunea dar defapt era doar o vulnerabilitate in yahoo .
Data viitoare fii mai precaut . PS: interesant avatarul cu pinguinul ce se uita rautacios catre fluturasul microsoft ... poate de aia ti-a luat parola ![]() |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am patit-o si eu !! , doar ca mie mi sa blocat id ... Daca ai dat "save arhive" , intrii in C:\program files\yahoo!\messenger\profiles
Acolo o sa gasesti id tau . Intrii in folderul respectiv si acolo ai toate id din lista ![]() Daca nu ai dat sa salvezi arhiva ... roaga-te sa ai memorie buna si sa ti le amintesti ![]() Mie mi-a schimbat parola cineva ( dar mi-a dat id inapoi ) in felul urmator : mi-a trimis o melodie care continea o mica extensie , prin care in momentul in care eu intram pe messenger el primea un mail cu id si parola mea ... Deci ai grija de la cine primesti fisiere si ce contin . Eu imi schimb parola la 2-3 zile pentru a fii sigur ca nu mai am probleme ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Atentie la Phishing (fishing, pescuirea username-ului si a parolei).
Sistemul e in felul urmator se creeaza o pagina web identica cu cea de la yahoo de ex. si se incepe spam-ul cu link catre acea paginia. Majoritatea vor da click pe link, multi vor inchide imediat pagina pentru ca nu e interesanta, dar cativa vor incerca sa se logeze crezand ca pentru a vedea continutul trebuie sa fi logat. In momentul in care se logeaza, username-ul si parola sunt trimise catre un script care se logeaza pe contul respectiv si trimite la toate adresele de contact, link-ul respectiv. Daca ai noroc scapi doar cu asta, daca nu iti schimba parola. Si uite ca din neatentie, din ce in ce mai multi cad in plasa unor hacker de 2 lei care nici macar nu stiu sa isi ascunda identitatea in pagina respectiva. in surse se gaseste adresa lor de email in general. So atentie unde va logati, e cel mai simplu mod de hacuire. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In stilul celor descrise de AlexV, era si o pagina clona a myx-ului(cand mai exista), diferea putin la adresa din bara, iti bagai numele si parola, si baietii trimiteau mesaje de pe contul tau, nu numai ca consumau cele 3, dar se bagau si peste, si se mirau unii de ce le crestea factura cu 5-10 $ si nu mai aveau cele 3 gratuite zilnic.
Deci, atentie unde va bagati datele personale, ca v'o faceti cu mana voastra si va mirati ca sunteti hacuiti ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am trimis un mail la yahoo, le-am explicat ce si cum. Mi-au trimis inapoi un mail in care ma invitau sa citesc sectiunea de faq si daca nici asa nu reusesc "sa ma autentific", sa le trimit un nou mail cu datele mele de identificare pe care le-am completat la inregistrare.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi sa nu trimiti la adresa aia "psw_recovery" mail cu adresa ta, parola ta, si adresa unde vrei sa afli parola..si asta era o metoda la moda de "hakerit" care de fapt nu e hakerit..omul isi ofera parola pe tava.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 25 Jul 2006, 09:24) Am trimis un mail la yahoo, le-am explicat ce si cum. Mi-au trimis inapoi un mail in care ma invitau sa citesc sectiunea de faq si daca nici asa nu reusesc "sa ma autentific", sa le trimit un nou mail cu datele mele de identificare pe care le-am completat la inregistrare. Ia-ti adio! Eu le-am scris de vreo 5 ori (au si raspuns) dar pana la urma au cedat si nu mai am nici o veste de la ei... Tind sa cred ca cei de la Yahoo sunt din ce in ce mai depasiti de situatie. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Ah ce-as hecari si eu adresa fostei mele prietene....Ar trebui aici sa se scrie mai multe metode de hecarit decat metode de recuperari de parole...Cine e de acord?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
1.6 EU SUNT DE ACORD
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:58 |