Nou - Galerie Video
![]() ![]() ![]() |
Nou - Galerie Video
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
anuntul asta e mai important decat discutia deja solutionata despre frame-uri asa ca il aducem in atentie.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Nu imi merg decat o parte din clipuri (cele cu Google Video). Cele cu Youtube, imi apare fereastra, dau click pe sageata de play, apare loading...si nu se mai intampla nimic. Ma ajutati si pe mine?
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Ți-ai actualizat player-ul Shockwave Flash?
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Am instalata toata suita Macromedia 8(Dreamweaver 8, Fireworks 8, Flash 8).
Presupun ca sunt instalate si playerele ![]() Oricum, multumesc. O sa o fac si pe asta. LE: Nope'...nu merge. Oricum, aveam instalat Adobe flash Player 9.0, zic eu ca ar fi trebuit sa mearga. This post has been edited by Madriann: 14 Jul 2006, 11:11 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
AlexV |
![]()
|
foarte ciudat, esti a doua persoana care se plange de asta si totusi nu reusesc sa aflu de la ce este. mai sap.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Madriann |
![]()
|
S-a rezolvat !!!
Cred ca totul e din browser....am dezinstalat si apoi am reinstalat ultima versiune de la Mozilla Firefox....acum merge foarte bine. Pe Opera, in continuare nu merge. |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
AlexV |
![]()
|
da, am facut si eu niste teste si e de la plugin-ul browser-ului.
Pe site youtube foloseste un player care necesita un plugin mai vechi iar playerul de embedded este pentru ultima versiune scoasa de adobe. In Opera nici mie nu imi merge. Timpul va remedia problema, sa scoata astia update-uri ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:53 |