...asigurare, furt...
![]() ![]() ![]() |
...asigurare, furt...
toto |
![]()
|
||
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E enorm. Eu platesc 120 euro/an la o valoare asigurata de 5.250 euro si am franciza doar la furt total de 10%, asigurare la BCR Asigurari. De Solenze furate cu totul inca n-am auzit.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
sigur e pe an? Nu cumva masina e in rate si probabil e suma totala platibila in doua (de ex) transe anuale egale?
Nu de alta, insa si eu la Asiban am asigurare vreo 300 si ceva de euroi pe trei ani, pe durata contractului, in asa fel incat iese cam 100 euro pe an. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE ...nu stiu daca e locul cel mai potrivit pt topic dar ma intereseaza (in special) parerea solenz-istilor...
...eu am asigurare la slz (facuta de dealer-cobalcescu) la Alianz... ...am citit in contract urmatoarele chestii (cred ca se numesc francize): ...in caz de furt al masinii primesc 80% din valoare... ...in caz de furt din masina (accesorii) primesc 98% din valoarea pagubei... ...mentzionez ca platesc 238 EUR pe an... ...e mult...e putzin...cum vi se pare...? ...voi cum avetzi...? ...si...ati auzit de slz furate...ca sunt curios...? ...e bun la ceva dispozitivul acela antidemaraj...? ...merci... BAI ASTA! TU si gandesti cu pauze sau numai scrii cu pauze! Da-o-n aia ma-sii de treaba! Te-au mai rugat unii sa scrii normal! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Topic inchis! Motivul: exista o gramada de topicuri care trateaza asigurarea CASCO pentru toate autoturismele din gama SLZ, in plus nici macar nu e o problema tehnica! Cum poti ajunge sa citesti acele topicuri ? Simplu! Folosesti functia de cautare care e trecuta cu rosu in partea superioara a paginii!
Andrei, te rog frumos, nu-l lua asa tare ca e si el la inceput! Ai fi putut sa i te adresezi un pic mai reverentios, macar "Bai acesta" ai fi putut sa-i zici! :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:28 |