cumparare Logan in rate, sfaturi la cumparare
![]() ![]() ![]() |
cumparare Logan in rate, sfaturi la cumparare
blondu' |
![]()
|
||
![]() Ladist Group: Members Posts: 114 Joined: 27 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala / Lada 2105
-2003 / 1987
- B-71-LAD Pentru adresa site:click pe user name-> home page; Contact: 0722.833.643 , Mihai
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La creditele BRD se face casco prin Asiban, si fransiza e zero, deci stai linistit din partea asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa arunci un ochi si pe aici. In doi ani s-au adunat ceva informatii si sigur gasesti ce te intereseaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers mai întâi la dealer cu toate actele (adeverința de venit și copie după cărtea de muncă) după care in ceeași zi ma și programt la o sucursală BRD unde am incheiat totul. Vezi că or să sune de la bancă la servici la tine să verifice adeverința și e bine ca numerele de telefon să dea la una dintre persoanele care au semnato. Și nu uita de soție, că mie mi-a trebuit la bancă chiar dacă creditul este numai pe numele meu.
Asta se întâmpla intr-o Miercuri, Vineri am plecat cu mașina sa îi fac rodajul. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
Stai linistit ca nu prea sunt tepe la brd. Unde sa fi putin atent si sa alegi este la asigurare, ptr ca iti propune doua variante Asiban normala sau asiban extenso. Cea normala e 3.25% din valoarea masinii si o poti plati lunar sau trimestrial odata cu creditul, cealalta e 3.99% din valoarea masinii si o poti plati numai trimestrial. Daca o alegi pe a doua (pe langa faptul ca include si vandalismul si alea, alea) banca iti plateste pe toata perioada creditului un trimestru pe an casco.
Si eu credit luat miercuri, vineri am avut masina. (bineinteles totul aranjat la dealer in prealabil). |
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu BRD ar fi problema raportata aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26580&hl=.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu tot prin BRD am luat si a fost totul ok !
Nu au incercat sa ma pacaleasca cu ceva , o sa iti faca mai mult ca sigur CASCO de genul asigurare si impotriva vandalismului , o rata gratuita din cele 4 semestriale si fransiza 0% ! Trebuie sa ai nervii destul de tari pentru ca o sa tot alergi intre banca si dealer ! In principiu banca iti ofera un contract destul de bun , oricum daca nu iti convine ceva nu prea ai ce sa faci , pentru ca ei nu negociaza contractele astea ( sunt standard ) si daca nu semnezi , ei nu iti dau banii , asa ca nu prea stiu ce ai putea face. Repet , ei nu incearca sa te pacaleasca cu ceva , pentru ca urmeaza sa fii clientul lor si nu le trebuiesc clienti care sa le faca probleme. Ce declari prin acte cam trebuie sa corespunda realitatii pentru ca vor verifica , inclusiv sunat la firma unde lucrezi. Chestia cu rate majorate sau alte nebunii ramane in sarcina ta. Tu esti cel care trebuie sa se intereseze de majorari sau alte chestii , ei nu au obligatia asta , sa te anunte ! Ti se va da un grafic de plata pe care il poti reinnoi la cerere la fiecare rata platita , adica mergi sa platesti rata si ei trebuie sa iti dea un nou grafic daca tu le ceri asta ! Recomandare mea este sa faci chestia asta la cateva luni ca sa nu ai surprize ! In rest numai de bine si sa ai parte de o masina fara probleme ! Te asteptam in clubul posesorilor de Logan ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
recomand calduros Volksbank! prietenii stiu de ce!
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
exista topic dedicat... "totul despre achizitionarea unui Logan"... nu incepeti altul!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:47 |