DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noi reguli de groaza in targul Vitan din Bucuresti

Raptoe
post 29 Apr 2004, 23:12
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Sal incercatzi sa cititzi ca e amuzant icon_evil.gif
Plec de la fac. azi si ma duc un pic prin targ ca sa vad ce mai pot pune pe masina...intru in targ azi fiind Joi potzi intra cu masina in interior fara sa platesti...si parchez langa toaleta din mijloc pentru cine cunoaste targu langa secretarait dar pe partea cealalta...e ideia e ca am parcat la rand langa alte masini logic a mea fiind ultima :arrow: imi fac umparaturile in valoare de maxim 200 de mii(mam dus sa caut becuri pentru luminitza din butonu de avarii....nu am gasit si un buton cu totu 100 de mii :shock: )si ma intorc la masina SOC MAXIM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: aveam crocodil pe roata sau nu stiu exact cum se numeste ideia e ca aveam dispozitiv de blocare a rotzi...nu imi venea sa cred in inima targului eu aveam roata blocata....si chem un paznic...si imi raspunde ca cica unde am parcat eu nu e loc de parcare si ca sa imi deblocheze roata ma coasta 500.000 de mii lei :shock: :shock: :shock: icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif deci revoltat la maxim incep sa zbier pe acolo ..in mare eu tzipam paznicu tzipa:D si cica tre sa il astept pe sef vine sefu dupa juma de ora....si un cacanar care vroai sa vb. cu el cu dumanvoastra....el avand maxim 25 de ani eu avand 22...poate avea armata facuta smile.gif si cica unde am parcat eu nu erau vopsite pe jos marcaje de parca eu ma uit dupa marcaje si ma ia cu un regulament de ordine interioara de toata frumusetzea care daca vrei sa il citesti e lipit pe stalp din coltzu targului intre cauciucurii(foarte bine poate sa scrie acolo ca pierdut catzel si nu cred ca sta cineva sa citeasca ce scrie pe fiecare stalp)eu incerc sai zic ca nu se poate asa ceva ca trebuia sa scrie la intrare.. bla...bla...ajung la sefu lui un nesimtzit care a ascultat toata discutzia si cica eu nu pot face nimik trebuie sa platitzi amenda...ma enervez si mai tare si cer sa discut cu cineva si de mai de sus icon_evil.gif si ma trimit la secretariat..ajung acolo si ihi povestesc tot la o secretara...si dintr-un birou alaturat ma cheama un tip...destul de amabil pana ihi spun ca vin cu flexu de acasa....e ideia e ca pana la urma m-au eliberat si nu am platit nimik poate ma vazut mai tanar si ma lasat in pace dar in afara de ultimu numa jigodi!!!!! asa ca avetzi grija unde parcatzi in targ !!!! sunt mai multe de spus dar deja am ditamai pomelnicu...asa ca daca nu cascatzi ochii dupa marcaje vopsite aiurea cascatzi portofelu !!!(apropo iam amenitzat ca o sa chem televiziunea... pe primi boschetari...si cica nu le dam voi in incinta....tare nu?) Morala e ca dupa ce au facut 20.000 de mii intrarea Smbata si Duminica au mai bagato si pe asta cu amenda...cred ca imi deschid un targ biggrin.gif hai pa ca ma dor degetele si pic cu nasu in tastatura :roll:

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolfmark
post 29 Apr 2004, 23:40
Post #2

Membru autentic

Am fost si eu azi in targ. Cand sa plec mi-a batut in geam chiar seful de la paza (cel putzin asa s-a recomandat) si mi-a zis ca daca nu misc masina patzesc ce a patzit si vecinul :? N-am inteles ce a vrut sa zica atunci ... dar dupa ce am citit postul lui Raptoe, banuiesc ca era cu roata blocata icon_mrgreen.gif

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Raptoe
post 29 Apr 2004, 23:45
Post #3

Membru

From: Bucuresti

Razi aaaa tongue.gif daca nu era retardatu ala de paznic care cat am stat eu adica vre-o 30 de minute sa il astept pe "sefu" alt retardat... cred ca mai erau cam 5 mancatzi care vroiau sa parcheze pe langa mine..noroc cu speritoarea aia de ciori care va indruma... icon_twisted.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 07:11
Forum Renault