Teapa de la garantia nokia
![]() ![]() ![]() |
Teapa de la garantia nokia
Chiscanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Chiscanu @ 26 Jul 2006, 14:37) Marea tepa nokia la garantie Am cumparat acum o luna un telefon nokia 6170 din reteaua magazinelor internity . Am sunat la toate cele 4 serviceuri autorizate nokia iar toate numerele de mobil listate erau inchise iar la cele de fix la 2 mi sa zis ca sunt nealocate si la celelalte 2 nu mi-a raspuns nimeni , eu sunand intre orele 11.30 si 14.30 . Pana la urma am sunat la serviciul relatii cu clientii al nokia romania iar telefonul mobil deasemenea inchis si la cel fix a raspuns o doamna care mi-a dat un nr de telefon fix la care nu mi-a raspuns nimeni . Pana acum cautam cel mai apropiat service nokia dar acum singura speranta e sa mai gasesc vre-un service autorizat sa nu raman cu paguba de approx. 5 mil ... Servisul nokia este pe Stefan cel Mare . Acolo trebuie tu sa te duci nu unde ti-au dat nr de tel . Du-te pana acolo si vezi (nu suna) ce este de facut . Unde anume pe Stefan cel Mare nu stiu .... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mergi la magazinul de unde l-ai cumparat si rezolva problema.
Eu asa am facut cand am avut probleme cu telefoanele. |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
Chiscanu |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 26 Jul 2006, 15:02) Mergi la magazinul de unde l-ai cumparat si rezolva problema. Eu asa am facut cand am avut probleme cu telefoanele. M-am dus la magazin dar aia au zis ca pe ei nu ii intereseaza . azi ma duc la cateva serice-uri care sunt listate acolo sa vad daca macar exista pana una alta am mai sunat la un nr de tel de la nokia romania unde o doamna ma tinut de vorba in sila si chiar nu exagerez vorbea cu mine de parca sunasem pt angajare pe santier , si dupa 5-7 minute de conversatie ma intreaba daca am certificatul de garantie , factura cartile, cutia incarcatorul etc etc i-am spus ca le am pe toate dupa care imi zice sec sa mai insist cu sunatul la numerele listate acolo ca or sa raspunda ei . |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.305 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
du-te la OPC daca nu rezolvi nicaieri .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau scrie la Nokia int. Eu asa am facut cu o telecomanda de televizor si mi-au scimbat-o prin posta.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la Nokia de pe Stefan cel Mare, peste drum de Dinamo, intersectia de la Spitalul de Urgenta. Sa ai toate actele si obiectele cerute de tanti de la telefon. Succes!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Chiscanu |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 26 Jul 2006, 16:07) Du-te la Nokia de pe Stefan cel Mare, peste drum de Dinamo, intersectia de la Spitalul de Urgenta. Sa ai toate actele si obiectele cerute de tanti de la telefon. Succes! Am fost la reprezentanta nokia de pe calea mosilor si am lasat telefonul acolo . Mi-au zis sa sun la ei luni sau marti ... prima data ma dusesem la germanos ca am citit la ei pe site ca au contract de garantie cu nokia etc dar mi-au zis sa ma duc pe mosilor ca la ei dureaza mult . bflorian unde pot sa scriu pt nokia international ca nu am gasit datele de contact pe site ? |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pentru un nr de telefon de la Nokia Romania poti suna la *222 daca ai un numar de connex. La Nokia iti va raspunde un operator prietenos si foarte bine documentat. Stiu asta pentru ca am sunat in mod repetat la ei si i-am stresat destul de mult.
Legat de problema cu telefonul, ai grija sa nu se vada pe el ca a fost lovit; cei de la service iti anuleaza garantia daca se vad urme clare de apa/abur sau lovituri. Nu cunosc 6170, insa cauza defectiunii este probabil una din cele de mai sus. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Chiscanu |
![]()
|
QUOTE(valentin.dumitran @ 26 Jul 2006, 22:05) Legat de problema cu telefonul, ai grija sa nu se vada pe el ca a fost lovit; cei de la service iti anuleaza garantia daca se vad urme clare de apa/abur sau lovituri. Nu cunosc 6170, insa cauza defectiunii este probabil una din cele de mai sus. Nu mi-a cazut niciodata din mana , nu l-am tinut in abur la baie de apa nici nu poate fi vorba , nu a suferit socuri am avut grija de el pur si simplu imi dau seama ca nokia e doar un brand cu o reclama foarte buna favorizata de de zvonacii care zic de nokia ca e the best of the best etc ... cred ca trec la samsung ![]() |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Unele telefoane nokia mai noi intradevar nu sunt foarte fiabile, iar 6170 este unul dintre ele din pacate. Fiecare producator are modele mai reusite si mai putin reusite.
La capitolul fiabilitate, daca tin eu bine minte, pe primul loc e Samsung urmat de Nokia si SonyEricsson, iar pe ultimul loc e LG (Topul a fost facut in 2005 si se bazeaza pe procentul de telefoane din cele vandute care s-au intors la garantie in primul an. LG avea peste 13%) Nokia face multe telefoane foarte bune la preturi decente. De la ei recomand 1100 si 6680; ambele telefoane foarte bune in clasa lor. Modelele de la Samsung sunt ceva mai scumpe, insa exceleaza la calitatea display-urilor si a sunetului. Sunt telefoanele care au cele mai putine probleme de soft, insa au meniul un pic mai ciudat. Nu am intalnit telefoane Samsung care sa aiba probleme cu semnalul. SonyEricsson: cel mai simplu meniu posibil si preturi bune. Din pacate sunt ceva mai slabe la semnal si calitatea depinde de lot. Problemele care apar la ele sunt de soft sau cu semnalul, insa doar la unele. De la SonyEricsson am fost impresionat de K750i, insa toate modelele lor sunt bune. Motorola: Meniu cretin, diverse probleme de proiectare(mufe care merg cand au chef, probleme de soft stresante). Stau foarte bine la semnal. Modelele low end sunt utilizabile. Modelele high end sunt optimizate pentru multimedia, insa se descurca foarte prost la toate celelalte capitole (mai putin semnal, care e ok). Cam astea ar fi cele mai raspandite marci de telefoane de pe la noi. Scuze pentru post-ul lung, insa sper sa fie util. Daca aveti intrebari, va astept. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vinzi mobile, de unde stii astea ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
deconectat |
![]()
|
Nu vand, dar am lucrat mult cu ele. Am testat mobile (la munca) si am si reparat.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 08:17 |