Afla cata benzina ai in rezervor!, Ptr AMBIANCE SI PREFERENCE
![]() ![]() ![]() |
Afla cata benzina ai in rezervor!, Ptr AMBIANCE SI PREFERENCE
danell |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Preference 1,4 Rosu Passion 2006
|
|||
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De vorbit s-a mai vorbit... da' pun pariu ca multi nu stiu...
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
am impresia ca la un moment dat a fost un topic intitulat exact la fel
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
danell |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ar fi fost tare daca ne spuneai cum putem afla continutul in apa al benzinei din rezervor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
danell |
![]()
|
|
|
|
blondu' |
![]()
|
![]() Ladist Group: Members Posts: 114 Joined: 27 May 06 ![]() |
QUOTE(danell @ 19 Jul 2006, 18:46) Daca e asa imi cer scuze.... oricum eu nu am gasit nimic. Cum pot atasa un fisier .AVI de vreo 1,8 mb? ... ca l-am atasat si nu-l pune aici.. il poti pune aici si apoi pui link-ul dat aici |
--------------------
Solenza
Scala / Lada 2105
-2003 / 1987
- B-71-LAD Pentru adresa site:click pe user name-> home page; Contact: 0722.833.643 , Mihai
|
|
danell |
![]()
|
|
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit, in nemernicia mea, sa intreb daca topicul lipicios de pe aceasta sectiune, si anume
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=312022 a fost vazut Nu de alta, dar am din ce in ce mai tare impresia ca unele informatii sunt degeaba pe aici, ca oricum multi le vad si foarte putini le si inteleg... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danell |
![]()
|
ok, my bad...
se poate inchide/sterge... This post has been edited by danell: 19 Jul 2006, 18:45 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:51 |