DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Costinesti

mihail75
post 24 Jun 2005, 14:15
Post #1

mihail

Group: Members
From: Iasi

creez un nou topic pt. ca am intrebat despre cazare in costinesti pe alt topic si a disparut mesajul, fara urma.
ce imi puteti recomanda in costinesti (sau eventual neptun), ceva pina in 800 mii pe zi, camera cu baie intr-o vila mai linistita. intreb pt. ca sunt sigur ca sunt multi forumisti care ar dori sa stie astfel de info si recomandari, mai ales ca a inceput sezonul (pe mine ma intereseaza pt. ca vreau sa merg acolo pina in 15 iulie).
cu multumiri anticipate m75

p.s. detalii accept si pe private. sper ca topicul sa fie acceptat, pt. ca la aceasta sectiune sunt multe altele cu astfel de intrebari.

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4 MPI - Is-YY-XXX
mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
musicall
post 24 Jun 2005, 17:38
Post #2

musicall

From: Braila

Unde exista locuri de campare (cort 4 persoane) in statiunile de pe litoralul romanesc ??

Acum 2 ani eu am fost la JUPITER dar mai vreau si alte locatii !!!

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
J o h n n y
post 25 Jun 2005, 23:15
Post #3

Membru autentic

From: Cluj

Eu am fost anul trecut cu cortul in Costinesti si am stat in curtea unor oameni cu 30.000 lei pe noapte. Nu e tocmai camping insa e ok cat de cat, ai un loc unde poti sa iti pui cortul, ai frigider pt alimente, o bucatarie de vara unde poti manca, dus, toaleta... iar daca ai nervi sa ii suporti pe cei care mai sunt cu cortul prin curte atunci merita. Io m'am hotart sa nu mai merg cu cortul la mare tocmai din cauza unora care faceau scandal toata ziua... mai bine iau o camera smile.gif

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
VladG
post 30 Jun 2005, 17:08
Post #4

Membru preistoric

From: Bucuresti

QUOTE(mihail75 @ 24 Jun 2005, 16:15)
creez un nou topic pt. ca am intrebat despre cazare in costinesti pe alt topic si a disparut mesajul, fara urma.
ce imi puteti recomanda in costinesti (sau eventual neptun), ceva pina in 800 mii pe zi, camera cu baie intr-o vila mai linistita. intreb pt. ca sunt sigur ca sunt multi forumisti care ar dori sa stie astfel de info si recomandari, mai ales ca a inceput sezonul (pe mine ma intereseaza pt. ca vreau sa merg acolo pina in 15 iulie).
cu multumiri anticipate  m75

p.s. detalii accept si pe private. sper ca topicul sa fie acceptat, pt. ca la aceasta sectiune sunt multe altele cu astfel de intrebari.
*

Nu stiu daca mai e de actualitate pentru tine, dar poate mai intereseaza si pe altii... Am stat we trecut la Vila Tiberius **, foarte curat, baie si televizor, cu 600k camera pe noapte. E pe faleza de nord, spre epava. Mai misto am vazut la vila Viky, cu balcon cu vedere chiar spre mare, 850k camera pe noapte, dar nu mai erau locuri. sad.gif Daca vei cauta pe net, gasesti date despre ele si poze.
De halit recomand cu caldura o chestie deschisa anul asta, in dreapta teatrului de vara, cum privesti la el de la intrare, Regal se cheama si arata f. bine, mancare f.buna, servirea e ca pentru "domni" wink.gif, iar preturile sunt la fel, unele mai mici, decat cele de pe faleza...

Vreme buna!

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
tatabobu
post 1 Jul 2005, 08:58
Post #5

membru

Musicall, poti merge cu cortul in urmatoarele locatii:

- camping in Eforie Nord
- camping in Olimp (e in nordul statiunii)
- in Costinesti, 2Mai, Vama Veche in curtile oamenilor contra cost, cu acces la facilitati
- in Navodari
- la Gura Portitei
si or mai fi si altele.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Valentine
post 1 Jul 2005, 09:21
Post #6

Old Timer

From: California

QUOTE(tatabobu @ 1 Jul 2005, 09:58)
Musicall, poti merge cu cortul in urmatoarele locatii:

Vama Veche in curtile oamenilor contra cost, cu acces la facilitati

*

Hai nici chiar asa. De cand in Vama trebuie sa stai in curtea cuiva? smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
einstein1984
post 1 Aug 2006, 19:20
Post #7

fan Dacia

Intreb si eu, ca merg pentru prima oara in costinesti: Unde se maninca bine? Inclusiv Pizzerii sau Shaormarii!

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
pedrovl
post 2 Aug 2006, 11:01
Post #8

pedrovl

Sunt 2 -3 locuri unde se mananca foarte bine dar cred ca au sarit tare preturile mai ales in perioada asta. Sunt 2 restaurante cu terasa cu specific romanesc unde chiar se manaca bine si inainte s treci bariera de la gara costinesti exact in intersectia care merge spre Forum e un restaurant cu autoservire foarte foarte bun din cate stiu eu patronat de niste ardeleni mai seriosi. Cauta restaurantul cu terasa SABRINA . este rustic si au mancare foarte buna.

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
einstein1984
post 2 Aug 2006, 11:49
Post #9

fan Dacia

Merci! O sa le verific !

This post has been edited by einstein1984: 2 Aug 2006, 12:23

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 13:07
Forum Renault