recomandati-mi o masina, ce masina SH sa iau
![]() ![]() ![]() |
recomandati-mi o masina, ce masina SH sa iau
corysly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- AR 01 PTZ
1996 1310
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu zic sa iti iei o DACIA 1310 de prin anii 1990 - 1996. La 1500 de euro cred ca gasesti o dacie buna. Parerea mea e sa optezi pentru dacie. Plus ca poti gasi piese oriunde.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io zic tot Dacia.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.303 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tot Dacie .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
3 X OLCIT + un trabant bonus !
![]() ![]() This post has been edited by rapture: 25 Jul 2006, 00:57 |
--------------------
Peugeot
407
- -
1.8E PGO 407 1.8E
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
dacie
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
- TM...
2008
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cam putini bani. Fa un efort si incearca sa faci rost macar de 14.000 RON pentru a-ti lua un DSN Clima.
La 1500 euro iti iei doar o Dacia clasica in care probabil o sa bagi bani in continuu. Mai ai posibilitatea de a-ti face rate la Loganul cel mai ieftin. Depinde doar de situatia ta financiara. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacia e sfanta.Ii dai mai repede de cap daca ai probleme.E bune si de off-road.Regret dacia clasica.
|
--------------------
Renault
Megane
- Cl-02-xxx
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(f39sor @ 25 Jul 2006, 10:00) Fa un efort si incearca sa faci rost macar de 14.000 RON pentru a-ti lua un DSN Clima. La 1500 euro iti iei doar o Dacia clasica in care probabil o sa bagi bani in continuu. Ca la o SN nu bagi bani..sa fim seriosi, bagi mai multi. Si eu zic 1310, 95-97 cred ca gasesti, sa nu fie alergata, sa arate bine, si daca ai noroc o sa uiti de unde se deschide capota.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Omul dispune de 1500 euro = aprox. 52.500.000 ROL !
14.000 RON = 140.000.000 ROL pentru o DSN Clima ! Diferenta uriasa ! Omul vrea si el pentru inceput o masina sa nu ii manance banii si sa nu il rupa la buget la cumparare ! Plus ca piesele la DSN nu costa chiar cat alea de o berlina clasica ! Ia-ti o dacie si nu lua toate vechiturile ! De bine de rau 95-97 poate ai noroc si nu e toata luata de rugina ! Si o poti repara si pe marginea drumului ! Chiar daca nu stii , o sa inveti sa o repari ( aleluia ca exista forum Dacia ) ! Piesele chiar le gasesti pe toate drumurile ! Parerea mea : DACIA ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
O berlina, clar.
Fratele meu a cumparat la inceputul lunii una din 1997, cu 32000 km, tinuta in garaj, neatacata de rugina (cu exceptia unor zgarieturi pe capota, usi si plafon - ce se rezolva cu un polish). Cauta si sigur gasesti ceva bun. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
ia-ti frate un Papuc!
De-ala de prin 96 -97 cu 2 locuri si nu ai treaba cu aglomeratia din capitala. Garda la sol mare, te bagi pe oriunde, apoi e PAPUC- deci soferii se cam feresc de tine peste tot. E BETON! Plus ca iti vei face multi asa-zisi prieteni, toti o sa apeleze la tine si isi vor aduce aminte ca sunteti prieteni de o viata, desi tu poate ca nu i-ai mai vazut de ani buni..., imedieat dupa ce afla ca ai papuc.. .inevitabil, o sa aiba ei ceva de carat, si nu o sa vrea sa isi murdareasca frumusetile de masini personale, vor apela la profesionistii cu papucuri ![]() ![]() Merita un papuc! Pe bune, pe langa faptul ca iti faci o groaza de prieteni, iti mai umplii si frigideru de carne, ca deh, papucarii au stilul lor inconfundabil in trafic :ad sub masa. Iarasi, iti vorbesc din experienta proprie.. Plus ca la un moment dat - nu vei mai avea timp sa iti ajuti prietenii, vei ajunge in situatia cand o sa meri cu masina la servici, si in alea 8 ore cat stai acolo, o sa vina cate unu sa plimbe masina, ca deh, sa nu stea degeaba in parcare... ![]() Plus, ca daca vei pleca in concediu undeva fara masina, iarasi se va oferi cate o persoana sa aiba grija de masina ta cat timp vei fi plecat. Iarasi avantaj ca masina nu se plictiseste singura. Plus ca nu mai trebe sa-ti faci griji cu benzina, intotdeauna cand vei urca la volan, va trebui sa faci intai o vizita direct la benzinarie, pt ca prietenu, dupa ce ti-a adus masina a uitat sa bage benzina... Plus ca nu iti mai faci griji cu pivotii si alea alea- pt ca oricum trebe sa le schimbi o data la trei luni.. doar nu te astepti ca prietenii dupa ce ca le dai masina - sa mai aiba grija si la drum, gropi, borduri alea alea... Deci. Ia-ti frate papuc! Aslfalt uscat! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
La 1500 gasesti Nova, dar o sa mai ai de lucru la ea, in timp, daca vrei ceva mai nou. Optiunea pentru berlina la banii astia e favorabila. Piese ieftine si toate alea. Golf1 este iarasi o optiune bunicica, dar e din 70 si ceva, mai un pic e socru mare. DACIANA.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
De pasti mi-am luat una bucata Berlina din 98 cu 68 de milioane. Tabla arata foarte bine si masina nu era fugarita. Sfatul meu : Dacie, dar sa n te grabesti cu targuri si alte alea
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
La banii astia clar singura optiune este dacia berlina
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
- TM 18 KSI
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 03:38 |