Produse de ... rahat, literalmente
![]() ![]() ![]() |
Produse de ... rahat, literalmente
thunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine, Marty?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
alimente de lux exista. Ca tu nu ai vazut nu inseamna ca nu exista. Bine nici eu nu am vazut, insa aratau la tembelizor. De fapt am vazut , specialitati de ciocolata , la niste preturi..Si pana la urma ce inseamna de exemplu o leguma/un fruct de lux?
This post has been edited by aphophis: 21 Jul 2006, 22:11 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Jul 2006, 23:11) Cred ca legumele fara ingrasamant ... exact cum sunt la taranii nostrii ... Legat de produse de lux , exista caviar pe la 2000 $ kg ( long live Discovery ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 22 Jul 2006, 00:21 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
ieftine rau ... parca tot pe Discovery am vazut ceva caviar Almas (parca asa ii zicea) la vreo 2000Euro cutiuta de 150g
"Caviar House ALMAS Iranian Caviar (pictured) is packed in 24K gold tin and is sold for an amazing price of 14,705.00 British Pounds (about $23,308.00) per 1 kg. (35 oz.) Who said that eating a car was impossible? ![]() http://www.nvogue.com/nVogueFoods/Caviar/caviarguide.htm This post has been edited by thunder: 22 Jul 2006, 00:12 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cand am spus """alimente de lux""" nu vroiam sa spun caviar,icre negre,icre de manciuria sau alte scofeturi gen:prepelita umpluta cu limbi de privighetoare.Eu vroiam defapt sa spun ca orice aliment poate fi:fie de cea mai buna calitate sau poate fi alterat.Sa va spun periplul bananelor din BRAZILIA pana la noi in sacosa?Bananele se culeg absolut verzi cand ajung la dimensiunea cea mai mare sunt urcate in camioane duse pana la prima gara unde asteapta vagonul(de cale ferata) frigorific.Dupa care acest vagon este plimbat din triaj in triaj pana ajunge in port unde este urcat pe fery-boat de vagoane si traversat in Europa si unde vagonul este iar plimbat din triaj in triaj pana cand ajunge la un depozit regional unde bananele sunt descarcate intr-un depozit cu boxe termice.Aici li se aplica bananelor tratamentul de coacere:la nu stiu cate tone de banane trebuiesc puse alaturi nu stiu cate lazi cu mere stricate+dat prin incinta cu niste spray-uri si cu temperatura de xxGRADE in XX ORE bananele incep sa dea in parg si cat mai dureaza distributia pe retea banana ajunge coapta la noi cu gustul care credem noi ca e de BANANA.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Procesul de "coacere" dureaza cam 5 zile. Practic ele nu se coc, doar se parguiesc. Odata coapte nu mai rezista in magazine mai mult de 2 zile. Iar supermarketurile nu cumpara o ladita doua- ci cate un Tir odata! De aceea ei le iau un pic parguite, ca s areziste o saptamana pana reusesc sa le vanda.
Daca aveti curiozitatea sa cumparati o lada de banane: desfaceti foila - veti avea surpriza ca in 24 de ore bananele sa inceapa sa se innegreasca, desi nu sunt complet coapte. Si asta pt ca folia aia tine acolo un gaz special pt ca sa reziste mai mult. Sa stiti ca nemti nu prea cunosc gustul de banane coapte, la ei bananele considerate "bune" sunt alea nitel parguite! La fel si cu pepenii galbeni, aia nitel parguiti - pt ei sunt copti, desi au gust de castravete! Ce sa mai vorbesc de lubenita, unde samanta nu e coapta, da ei mananca lubenita si sunt fericiti! Am dus cu cativa ani in urma o lubenita la cineva, cadou, si si acum isi aminteste ca a halit "cea mai buna lubenita din viata ei". Lubenita romaneasca... Io cred ca incet - incet odata cu intrarea in UE o sa ajungem si noi sa mancam tampeniile pe care le mananca nemtii... Rosiile la ei NU AU ABSOLUT NICI UN GUST! La fel si ardeii grasi! Arata extraordinar, culori vii, frumos ambalati, rosii, verzi si galbeni.. da la gust - nu pricepi ce mananci! in fine, noi vrem s aintram in U:E..... Sfat: Mancati fructe doar din Grecia- sunt cele mai bune! Evitati pe alea turcesti. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Am trecut anul trecut prin experienta lui Marty. Timp de 2 zile nu am mancat nimic, doar am baut apa Carpatina (mai slab acidulata). Am prestat medicamente la greu si am slabit groaznic. Totul mi s-a tras de la niste salam dubios, pe care am renuntat sa-l mananc dupa prima inghititura (fatala ce e drept). De atunci am devenit paranoic si la cel mai mic iz neinregula ma duc si borasc si sufletul din mine. Eram la limita de a ma duce sau nu la spital. Tin minte ca am facut o baie fierbinte ca sa scap de frisoane, iar apa mi se parea RECE, iar eu tremuram ca varga. Aveti mare grija!
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin Politehnica, in BN-uri e un mos care vinde pateuri. Pare destul de curat, are si halat, ia banii cu mana iar pateul ti-l da cun cleste si-l inveleste cu hartia.
Asta pana intr-o zi, cand am vazut pateul scapat pe jos, ridicat cu mana si pus in gramada, si servit unui fraier cu clestisorul. De atunci nu am mai cumparat de la dansul decat sandwichuri ambalate in cantina. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
driverx, trebuie sa am si eu un motiv sa produc anticorpi, nu? Pana acum nu am patit nimic.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Asta pana intr-o zi, cand am vazut pateul scapat pe jos, ridicat cu mana si pus in gramada, si servit unui fraier cu clestisorul. De atunci nu am mai cumparat de la dansul decat sandwichuri ambalate in cantina. Pai ce daca l-a scapat pe jos?? ![]() Putine condimente nu strica! Acuma pe bune, traim intr-o societate care tinde sa dramatizeze si sa exagereze totul. Io unu am trait trei ani la rand vara pe camp. Cand mi-era sete, luam o lubenita, zdrang! cu ea de pamant si imi bagam mana pana la cot in ea, haleam miezul. Lbenita contine 99% apa. Cine statea atunci pe camp sa se spele pe maini? ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ia armata am fost in campanie agricola (prima serie de TRisti la munci agricole in '82). Masa de pranz ne-o serveau pe camp. Spargeam un gogosar mare si ne spalam cu el pe maini. Toti aveam niste maini rosii... Dupa ce s-au terminat gogosarii am trecut la morcovi, brrr, urata amintire. Se lasase si frigul deja, era sfarsitul lui octombrie. Eram plini de pamant din cap pana-n picioare. Cand ne aduceau masa de pranz, luam bucata de paine cu doua degete, si numai schimbam "prinderea" ca sa murdarim cat mai putin din coltul ala de paine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(radian @ 24 Jul 2006, 18:53) N-avusasi de lucru Coane Bulan. ma ai pe constiinta, numai dorm noaptea... Care o fi adevaratul gust al bananei??? Cate plimbari am facut eu nu am ajuns pe meleaguri unde sa rup o banana coapta din plantatie sa vad ce gust are.Dar banuiesc ca o banana coapta si culeasa de la mama ei difera de o banana culeasa verde si plimbata 2 continente si traversata un ocean cam cum ar fi diferenta dintre un fazan gras vanat toamna si un pui de gaina de crescatorie care nu a vazut decat neoane si care n-a vazut un fir de iarba pana a ajuns la abator cu toate injectiile la zi. |
--------------------
a
b
c
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ciombe, faza e ca tu erai obisnuit cu bacteriile respective. Un stomac de orasean mai delicat ca al meu se porcopsea cu o toxinfectie alimentara sau vreo giardioza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ciombe |
![]()
|
![]() Stai linisitit... Ca si io o pateam.. La inceputu sezonului, cand se coceau lubenitele.. Dupa prima zi ma cufuream rosu, de la atatea lubenite.. dupa trei zile, chit ca mancam felu I - lubenita cu paine dimineata, felul II - paine cu llubenita la pranz si felul trei - lubenita cu lubenita seara, apoi o bere cand ajungeam acasa- nu mai aveam nici pe dreacu. Totu e sa perseverezi ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Pai si dupa atatea lubenite parca te vad....
"Dati-mi si mie sulubenita cap cruce" |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Jul 2006, 21:49) [..] ONTOPIC : eu personal nu as da 2.000.000 pe un kg de parizer .... dar cu siguranta as cumpara ceva mai natural ( daca ar exista ) . Unchiul meu ... a cumparat parizer Cristim ( firma foarte buna ... ) si si-a impachetat o bucata in hartie pt servici . Cand a ajuns la servici hartia era roz si parizerul alb ... deci si la mezeluri mai scumpe se folosesc E-uri si coloranti "la greu" ... Si acum afli prima oara? Spunea o amica din TM ca in afara de salam uscat si cirnati de casa, restul au 10% RESTURI din carne, soia si "arome de salam sau parizer". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu prefer salamul Fuet, de la campofrio. E vreo 10 Ron bucata, dar macar e facut in Spania si are gust de carne. O sursa sigura mi-a spus ca e facut din carne, nu din MDM sau cartilagii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bulan |
![]()
|
Cine doreste sa deschida o fabricuta de mezeluri poate sa se apuce de treaba imediat fara sa aibe habar de nimic!Necesar minim pentru a deschide afacerea:o incinta curata cateva utilaje specifice cativa salariati cu analizele la zi si ceva carne.Pentru restul trebuie sa va adresati unui importator de:E-uri,coloranti,aromatizanti si ETC care pe baza de contract ferm va ofera spre vanzare tot ce este nevoie pentru a umple golul de 90% in salamurile respective avand in vedere ca pana si pe etichete scrie clar CARNE 10%.Importatorul odata cu produsele cumparate va ofera gratuit si retetele de preparare a salamurilor.Pe sacii cu proteine din soia scrie clar:pentru uz alimentar uman a nu se folosi mai mult de 10g/1kg carne.Ca idee un kg de proteine de soia pus intr-un bidon de plastic de 60L peste care se pune apa pana la umplere in circa jumatate de ora se transforma intr-o solutie de consistenta marmeladei+ceva amidon(a se citi cartofi deshidratati)+e-urile+colorantii+aromatizantii+etc+6KG carne si uite cum ai facut 60 si ceva de kilograma de salam de-l mananci aici si mori acasa.
|
--------------------
a
b
c
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
bulan, nu mai spune nimica! macar daca mor sa nu mor scarbit!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 21 Jul 2006, 12:58) DOMNUL MARTY mai bine nu deschide-ai acest topic pentru ca daca mesajele vor curge garla cu exemple ca pana acum s-ar putea sa nu mai mancam si sa ne apucam de sport:Saritura peste mese! QUOTE(bulan @ 21 Jul 2006, 14:21) Eu as ruga respectuos grupul de moderatori sa inchida acest topic ca sa ne tihneasca si noua mancarea in urmatoarele saptamani.Amatorii de senzatii tari sunt rugati ca din cercul personal de cunostinte sa gaseasca pe cineva care sa le povesteasca ce se intampla pe la diferite fabrici de produse alimentare.Eu personal am un coleg care dupa ce a transportat cativa ani la rand doar MEZELURI s-a lasat de acest gen de transporturi si azi e vegetarian. Eu am facut o data apel!Mai incearca si tu o data! |
--------------------
a
b
c
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Jul 2006, 18:53) ma, tu chiar vrei sa afli ce gust are banana? te pun in contact cu gheorge, vecina-miu care a facut 10 ani pentru viol multiplu, ca tot ofta nostalgic in ultima vreme dupa viata de pirnaie, casa, masa si sex asigurate. marty, fii fericit. cufureala asta monstruasa te-a scapat de chiriasi intestinali, daca aveai. pre vremea cind activam in tari cu clima cald-umeda si ape in care inoata 1001 parascovenii cu afinitati pentru intestinul uman si de care nu scapi bind Evian, ca salata tot cu zeama de balta ti-o prepara: bagam la condimente si ardei iuti in mine de ma simteam 24/7 ca noua dragoste a' lu gheorge de mai sus, fundul meu arata ca steagul japoniei. fara folos ca animalutelor alora cred ca le placea, probabil ca traiau intens ardeii si piperul. ei atunci la intervale regulate trageam o betie monstru, una din aia de pipaiai drumul spre casa. unde o data ajuns, faceam plinul cu vreo doi-trei litri de suc de mere americanesc din concentrat. rezultatul era o cufureala termonucleara, mai fluida si decit heliul criogenic, antrena cu dinsa toti viermisorii care-si faceau veacul prin matele mele, morti de beti si aia, nu mai erau in stare sa se agate de mate. a doua zi dupa ce ma rehidratam cu niste beri eram ca nou, vesel si activ. pina la prima salata cu apa de amazon cind ciclul se repeta. de vreo citeva ori am fost si la doctor sa-mi prescrie niste bumbi, mai ca n-a iesit un oxiur de ala sa ma ia la p*la ca le trimit porcarii de astea in loc sa vin cu pileala. in alta ordine de idei, aveti grija ce vechituri mincati, ca printr-unele cresc niste bacterii mare fabricante de toxine letale, gen botulina si alte dracii, si va curatati in 9 cazuri din zece. mai faceam eu pe eroul si curatam frigiderul de mincare veche pina cind de la dieta asta hoitara am facut o chestie care se manifesta prin varsarea sufletului din tine si aproape inecat in buda ca nu te mai tineau miinile si picioarele. asa ca grija mare si la primul semn de apa in benzina, iuce niste etanol cu aroma de whisky, coniac sau tuica pe git, ca te scapa de necazuri. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am citit tot topicul si rad cu lacrimi
![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Marty ai o bere de la mine cand te-oi vedea. Cat eram eu de suparat pana acu si tot mi-au dat lacrimile de ras cand am citit topicul.
Esti tare, ce sa zic ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Acum cca. 2 ani am cumparat o cutie de ananas, nu-mi mai amintesc marca dar era o cutie in 2 culori: albastru marin si albastru "tipator" cu inscrisuri galbene. Cred ca era facuta pe vre-un vaporas ceva. Am facut uz de buda in noaptea cu pricina.
Alta data am cumparat o cutie de ananas ARO si arata ciudat inauntru in consecinta am aruncat-o cu tot cu continut. De mentionat ca datele de expirare erau valide; produsele nu erau expirate, cel putin pe eticheta. Alta patanie: un amic de-al meu lucra ca distribuitor la o covrigarie si in fiecare dimineata in drum spre servici mergeam pe la el si luam covrigi direct de la sursa. Intr-un covrig am gasit o ata... cred ca de la sacii de faina, oricum e nasol sa fii la volan sa mananci covrig si sa dai de ditai sfoara... Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bine ca mi-ai zis.si eu mananc ananas la greu;) asta cand sunt pe acasa.sa traiesti:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Si eu sunt mare consumator de ananas dar in ultima vreme sunt sceptic in fata cutiilor aliniate frumos pe rafturile magazinelor...
Alexe |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:17 |