A 2-a revizie (2 Ani sau 20.000km) 1.5dCi (DIESEL), informatii utile, experiente personale
![]() ![]() ![]() |
A 2-a revizie (2 Ani sau 20.000km) 1.5dCi (DIESEL), informatii utile, experiente personale
DMP |
![]()
|
||
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|||
UZD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 September 06 ![]() |
A doua revizie la IPSO Ploiesti (28.09.2007, 19.809 km, la 7 luni dupa prima)
![]() 6001999709 - Ulei 10W40 Diesel = 20.3 6001999710 - Dacia Oil Plus Diesel = 76.3 7703062062 - Garnitura D 16 = 1.14 8200033408 - Filtru ulei = 24.56 7701477208 - Filtru aer = 78.6 7701066680 - Filtru motorina = 128.95 MO3D - Revizie 20000km = 20.73 MO3D - Sch filtru aer = 1.59 MO3D - Sch filtru motorina = 4.78 Furnituri diverse = 7.14 Total = 364.09 RON A durat in jur de o ora si jumatate... multumit... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCi
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A doua revizie, facuta la Meridian Vest (04.10.2007, 20.054 km). Ce pot sa zic, EXTREM DE SCUMP.
Am cumparat eu urmatoarele: *Ulei ELF 10W40 Turbo Diesel-bidon de 5L *Filtru ulei *Filtru motorina *Filtru aer Ca fapt divers, cele 3 filtre erau in cutii galben+gri cu inscriptia Renault. Total consumabile=301 RON Bun..acum ceva detalii despre revizie ![]() Eram programat la revizie azi, joi, 4.10.2007 la ora 11:30 am. Ajung acolo la 11, ma duc la receptie, vorbesc, le dau talonu si carnetu de intretinere+cel de garantie si mi se zice ca ok, asteptati cateva minute, o sa vina un coleg din service sa bage masina inauntru. Acele cateva minute s-au transformat intr-o ora, reusind sa intru efectiv in service pentru revizie la 12:30. Au mai fost ceva incidente petrecute cat am asteptat sa imi vina randul la revizie, dar nu are rost sa le mentionez. Am stat langa masina toata revizia, s-au comportat excelent, au raspuns la toate intrebarile care le-am avut, aici nota 10. Revizia a durat FIX 1 ora si 25 minute. Cand ma duc inapoi la receptie sa platesc, observ ca pe factura ma taxeaza pentru 4.8 ore. I-am intrebat ce si cum si am primit raspuns ca ei au un "standard" pentru fiecare operatiune pe care o fac, si ca indiferent cat timp se lucreaza la operatiunea respectiva, ei taxeaza cat au acel "standard". Si uite asa, cu standard-ul lor a trebuit sa scot din buzunar 234 RON DOAR PENTRU MANOPERA. Asa ca revizia mea de 20.000 km a costat: Total consumabile: 301 RON Manopera: 234 RON TOTAL: 535 RON Mi se pare extrem de scumpa nenorocita aia de manopera, dar asta e, era aproape si am zis ca nu or fi chiar asa nesimtiti la preturi. Ma gandesc cat m-ar fi dus revizia daca nu aveam consumabilele mele ![]() In afara de preturile nesimtite, restul e ok, asa cum am scris mai sus, oamenii sunt amabili si iti raspund la orice intrebari/nelamuriri ai. Cam atat acum. Pentru revizia de 30.000 km o sa caut alt service ca aici nu mai tine. This post has been edited by god: 4 Oct 2007, 19:27 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut si eu revizia de 2 ani, 26000 km, plus ITP, la MotorService.
* ITP - 70 lei * Manopera revizie - 90 lei * 4L ulei Mobil SynthS 5w40 (luat de mine din Cora) - 150 lei * bujii - 64 lei * filtru aer - 47 lei * filtru ulei - 16 lei Total ITP+revizie = 437 lei. La ITP a fost o adevarata bataie de joc, am stat la coada vreo 3 ore, pentru ca se pare ca au nu stiu ce normative de trebuie sa dureze la fiecare masina cel putin xxx minute si sunt prea zgarciti sa aiba 2 hale pentru ITP. Revizia a fost cu puncte bune si mai putin bune, timp total de cand am miscat masina pana am ajuns sa platesc - 1 ora si 40 minute. In total cam 2 ore. Chestii bune: * m-au lasat sa stau langa masina, sa pun intrebari si mi-au si raspuns, politicos si pe intelesul meu. * nu mi-au cerut nici un fel de spaga/bacsis * n-au protestat ca am venit cu uleiul meu, ba chiar m-au intrebat daca am eu si alte piese. Mi-au scris totusi in carticica "Ulei adus de client". * aveau la oferta ulei Dacia platesti 3l, primesti 4l. Aveau si Elf, dar nu stiu sigur daca era la oferta. * au verificat destul de temeinic tot, suruburi pe dedesubt, lichide. * au fost de acord cu mine ca furtunasele de stropit parbrizul sunt niste mizerii infecte ![]() * mi-au strans un surub la usa fara sa le spun eu (uitasem), dar nu doar l-au strans, i-au dat cu un ceva care au zis ca o sa impiedice sa se mai desurubeze vreodata. Sper sa nu trebuiasca data usa jos vreodata ![]() * au respectat cantitatea de ulei (masurata cu grija), mi-au dat uleiul ramas inapoi, au desigilat in fata mea bidonul. * n-au protestat cand le-am zis ca mi se par cam scumpe placutele de frana, mi-au zis ca mai merg cu ale mele 2000 km. * au dat pe bornele de la baterie si pe capetele amortizoarelor cu o solutie rosiatica anti rugina * au verificat cablul de acceleratie, au incercat sa-l unga intai, si desi se simtea o diferenta (eu as fi plecat asa cu masina), au zis "nu, inca nu e bine" si mi l-au schimbat pe garantie. Chestii rele: * a facut un bou gura ca cica masina e murdara, desi el avea traba cu testatul noxelor, nu cu tabla. * nu m-au intrebat de la inceput daca am probleme cu masina, a trebuit sa le zic eu de cablul de acceleratie. Daca eram intr-un service unde nu poti sa intri in contact cu mecanicii eram si acum cu problema nerezolvata. * placutele de frana cam scumpe (250 lei) * nu mi-au facut testul pe calculator In concluzie, sunt multumit de revizie, am iesit relativ ok ca pret, acum trebuie sa-mi gasesc niste placute mai ieftine. This post has been edited by ovidiusoft: 4 Oct 2007, 23:02 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pt placute mai ieftine, incearca duminica in targ pe la 7.30-8 cel tarziu la baietii care vin cu piese de la pitesti. Eu de acolo am facut aprovizionarea pt revizia de 20.000km.
bafta |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(god @ 4 Oct 2007, 20:23) A doua revizie, facuta la Meridian Vest (04.10.2007, 20.054 km). Ce pot sa zic, EXTREM DE SCUMP. Revizia a durat FIX 1 ora si 25 minute. Cand ma duc inapoi la receptie sa platesc, observ ca pe factura ma taxeaza pentru 4.8 ore. I-am intrebat ce si cum si am primit raspuns ca ei au un "standard" pentru fiecare operatiune pe care o fac, si ca indiferent cat timp se lucreaza la operatiunea respectiva, ei taxeaza cat au acel "standard". Si uite asa, cu standard-ul lor a trebuit sa scot din buzunar 234 RON DOAR PENTRU MANOPERA. Mi se pare extrem de scumpa nenorocita aia de manopera, dar asta e, era aproape si am zis ca nu or fi chiar asa nesimtiti la preturi. Ma gandesc cat m-ar fi dus revizia daca nu aveam consumabilele mele ![]() Cam atat acum. Pentru revizia de 30.000 km o sa caut alt service ca aici nu mai tine. E curios ce spui tu. Sigur ceva este în neregulă. Ai întrebat dinainte cât te va costa manopera? Probabil că nu ... Fă următoarea chestie: sună la ei la telefon și întreabă cât costă manopera pentru revizia ta și cât durează și spune-ne și nouă răspunsul ... Mai mult ca sigur va fi altfel decât ai plătit tu ... problema e ce ar trebui să faci după aia ... |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Grrrr........ sunt prost, ma scuzati. Am 1.6 MPI, am postat aiurea. Isi face mila vreun admin sa-mi mute postul in topicul cu benzina?
![]() Scuze inca o data. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am facut revizia de 20 000km (19 400km, reali
![]() - Ulei Elf Exellium LXD 5w40, 5l - 190RON, cumparat de mine Restul consumabilelor de la ei (toate Renault): - Filtrul de aer - Filtrul de motorina - Filtrul de ulei Cu tot cu manopera - 285RON Deci un total de 475 RON Timp de lucru cca 1 ora si 20 min. Am stat langa masina cat am vrut. Per total multumit. LE: In bord am un Pioneer in locul porcariei de "punct albastru". Nu s-a sinchisit nimeni sa ma intrebe daca e montat la service autorizat (de fapt l-am montat eu si nici stampila aia pentru garantie n-am mai pus-o) ![]() This post has been edited by OAP: 16 Oct 2007, 17:24 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
m-ar interesa ce scor ti-au dat la filtrul de motorina.
si daca au facut verificarile implicate de revizie "ca la carte". ma indrept spre revizia de 20.000 si, auzind numai de bine de IATSA Campina si satul de verificarile neefectuate sau efectuate in mare graba de service-urile Dacia de prin Bucuresti, ma bate un gand sa fac revizia la Campina. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@daniel_p: Sti tu cum e cu reviziile ca la carte. Ideea e ca daca tu vezi ca nu fac ceva si le spui se conformeaza. Acuma eu am fost multumit ca au schimba consumabilele asa cum trebuie, au verificat placutele de frana...asa ochiometric...m-au intrebat daca am probleme....in rest am facut eu o verificare vizuala pe sub masina, nu curge nimic...am mers in proba cu mecanicul, care a vazut specificatia "trepidatie roata fata dreapta la 140" si a fost simpatic, cica "unde sa prindem noi 140 ca poate sunt astia cu radarul". Ca preturi nu pot sa iti spun acum deoarece factura e in masina, dar daca vrei iti spun maine cu exactitate. Oricum filtrul de aer e vre-o 70 si ceva ala de ulei 20-30 probabil motorina 120-130, restul pana la 285 manopera. Asa cum am mai spus, toate "sub sigla Renault" si scria pe ele made in France.
Oricum se misca destul de bine baietii, e a doua oara cand merg la ei si am fost multumit. Merita plimbarea la Campina, mai ales daca e si o zi frumoasa ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
goriefanel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 October 07 From: Galati ![]() |
sal.tre sa fac si eu revizia de 20000(4 luni) si sincer ma cam inspaimanta ce preturi am citit aici.numai ca as avea si eu 2 intrebari pt cunoscatori: pr revizie, pot cumpara eu din alt loc toate consumabilele?au fost cumva cazuri in care, nea mecanicu', nu a vrut sa accepte cosumabilele cumparate de client????mc
This post has been edited by goriefanel: 30 Oct 2007, 21:57 |
--------------------
Logan
Laureat
2007/DCI
|
|
OAP |
![]()
|
Da, sunt service-uri care nu-ti accepta consumabile aduse de tine. Sau le accepta si te ameninta cu pierderea garantiei. Cel mai bine atunci cand faci programarea sa ii intrebi. Atentie insa la consumabilele cumparate de tine. eu nu as avea incredere intr-un filtru de motorina prea ieftin, no name, cumparat din magazine dubioase, sau de la "patura" din targ, sau la fel, intr-un filtru de aer prea ieftin...idem pentru tot...
|
--------------------
.
.
|
|
goriefanel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 October 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(OAP @ 30 Oct 2007, 22:40) Da, sunt service-uri care nu-ti accepta consumabile aduse de tine. Sau le accepta si te ameninta cu pierderea garantiei. Cel mai bine atunci cand faci programarea sa ii intrebi. Atentie insa la consumabilele cumparate de tine. eu nu as avea incredere intr-un filtru de motorina prea ieftin, no name, cumparat din magazine dubioase, sau de la "patura" din targ, sau la fel, intr-un filtru de aer prea ieftin...idem pentru tot... mc .deci mai bine ar fi sa iau totul de la ei din service, cu toate ca sunt putin cam piperate.mc.si km multi fara incidente neplacute. ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureat
2007/DCI
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai tras cea mai ușoară concluzie posibilă ... nu și cea ma bună însă ... ia legătura cu l@u că el știe mai bine ce și cum prin zona Galațiului ... dar caută un service unde să te accepte cu consumabilele tale și să te lase lângă mașină pe durata reviziei.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(goriefanel @ 31 Oct 2007, 18:36) Cu mare placere, si tie la fel... QUOTE(Adrian78 @ 31 Oct 2007, 19:01) Ai tras cea mai ușoară concluzie posibilă ... nu și cea ma bună însă ... Mi-am spus punctul de vedere si atat. inainte de revizie am mars in cateva magazine unde mi sa oferit, de exemplu, filtru de aer pe la vre-o 30-40 de RONI. Nu am avut curaj sa il cumpar si am preferat sa il iau din service cu 70+. Am facut bine sau rau , nu stiu. dar sunt mult mai linistit asa... |
--------------------
.
.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
M-ai înțeles greșit ... m-am referit la goriefanel când am vorbit de concluzie ... dar nici nu au fost prea multe opinii ca sa aibă de unde să tragă o concluzie. Ai dreptate în ceea ce privește calitatea pieselor. Dar un filtru de aer MANN pe la 250.000 pentru benzină și până în 300.000 pentru diesel vrei să zici că nu e bun?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Adrian78 @ 31 Oct 2007, 19:18) Dar un filtru de aer MANN pe la 250.000 pentru benzină și până în 300.000 pentru diesel vrei să zici că nu e bun? Sincer nu stiu. Ar trebui sa fie bun. Intrebarea e de ce ala original costa peste 70 RON si in magazin si la service? De asta am si spus ca mi-a fost frica din cauza pretului care mi sa parut foarte mic. Vanzatorul o sa spuna tot timpul ca e nemaipomenit. Deasemenea filtrul de motorina la magazin avea acelasi pret ca si in service. |
--------------------
.
.
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
In 09.11.2007, am efectuat si eu revizia la 20.000 km (19200 reali)
Service AMG-Bucuresti Ulei Castrol 10W40 Magnatec Diesel - 4L = 130 (cumparat de mine) Filtru motorina = 135 (cumparat din magazinul service-ului) Filtru ulei+filtru aer = 100 (cumparat din magazinul service-ului) Total piese = 365 Manopera = 114 Atentie mecanic = 20 Total revizie 499 RON Impresii: Mi-au verificat placutele de frana si au zis ca nu e nevoie sa le schimb acum Am ridicat problema instabilitatii si pe garantie mi-au facut test la directie si la amortizoare (fara sa platesc) desi aici cred ca am cam scapat, oare trebuiea sa platesc? Am mai ridicat o problema la oprirea motrorului, in concluzie m-au bagat la test la calculator (totul fiind in regula) Mi-am facut programare cu 2 zile inainte. Am ajuns dupa ora la care eram programat, iar in 30 min de la intrarea pe poarta service-ului, deja se lucra la masina. Per ansamblu, mi-a parut OK - asa ca pot sa recomand service-ul. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Mersi donraulo....mi-ai confirmat ca revizia de 20.000km la AMG e aproximativ la aceiasi bani ca la DACOSERV. Masina am luat-o de la AMG, dar imi e mai usor sa ajung la DACOSERV Salaj si am decis sa o fac aici, chiar daca nu eram sigur ca sunt preturi cat de cat apropiate.
Revizia m-a costat asa: Ulei Castrol Magnatec Diesel 5W40 4L - 170 lei (cumparat de mine, sincer cred ca mi-am luat teapa dar am cumparat d ela primul magazin pe care l-am gasit - unul de la intersectia Mosilor cu Carol) Manopera + Piese (Filtru motorina, aer, ulei) - 300 lei Atentie mecanic - 50 lei In total 520 lei. Am fost multumit de personalul service-ului. Si la mine s-au uitat la placute si mi-au zis ca ma mai tin pana la 30.000km si ca sunt doar pe jumatate uzate. Le-am spus ca am problema cu linituele de la temeperatura (ca se incalzeste f greu motorul). Mi-au pus-o pe calculator si mi-au spus sa vin intr-o saptamana pentru ca inginerul e in concediu si ca ar trebui sa imi schimbe termostatul, insa sa fie totul OK si sa o faca pe garantie tre sa vin cand se intoarce inginerul. Pe calculator nu au gasit alte probleme. Filtrul de motorina vechi era curat ca lacrima inauntru. Am pus NUMAI motorina Euro 5 de la OMV. O singura data am pus EURO 5 de la ROMPETROL. Sincer, nu stiu daca trebuia schimbat, insa daca asta scrie la carte....ce sa-i faci. Cred ca regula asta e pentru cei care baga motorina de pe la tractoare sau alte utilaje ![]() Mentionez ca am facut revizia la 7 luni dupa ce am luat masina. This post has been edited by c1p0: 24 Nov 2007, 13:22 |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A 2-a revizie la Motor Grup Vaslui.
Multumit! [attachmentid=1627421584] |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
goriefanel |
![]()
|
am facut revizia de 20k si m-a costat 420Ron.am avut noroc de un prieten care lucreaza la depozitul cu piese(AUTOSIMA TECUCI), si mi le-a facturat la pret de depozit, fapt ce m-a scutit de 150Ron
![]() |
--------------------
Logan
Laureat
2007/DCI
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred. Dar sint muuulti alti factori care afecteaza consumul. De ex. frigul...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
QUOTE(goriefanel @ 1 Dec 2007, 19:04) am facut revizia de 20k si m-a costat 420Ron.am avut noroc de un prieten care lucreaza la depozitul cu piese(AUTOSIMA TECUCI), si mi le-a facturat la pret de depozit, fapt ce m-a scutit de 150Ron ![]() E normal, pana "se aseaza" uleiul cel nou. |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
OAP |
![]()
|
Cum naiba sa se aseze uleiul cel nou?
|
--------------------
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Facut si eu revizia de 20.000 km azi la AMG pantelimon
Asadar: ulei elf turbo-diesel - 100 lei filtru aer - 64 lei filtru ulei - 20 lei antigel 1l - 16 lei filtru motorina - 111.43 tva - 59 lei manopera 101 lei Total 470 lei + 20 lei ciubuc mecanici Am schimbat, pe garantie, cablul care regleaza farurile. per total a fost ok, m-am enervat ca am asteptat cam mult dar... Am totusi si o intrebare, voua cand v-au schimbat filtrul de motorina, au scos cumva de acolo si un cilindru negru (ceva cu multe furtunase la el...) ? ce face chestia aia? intreb pt ca nu am fost atent de unde l-a scos si daca l-a pus la loc ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
DMP |
![]()
|
Gata si revizia de 20.000 km (19.850 reali) la Dacoserv:
Costuri: 1. Consumabile cumparate de mine (preturi cu TVA): - ulei Castrol GTD 5w40 4 litri: 131,05 RON - filtru ulei Mann (cod W75/3): 20,41 RON - filtru aer Mann (cod C3875): 41,53 RON 2. La Dacoserv: (TVA inclus): - filtru motorina: 121,87 RON - manopera revizie 20.000 km: 74,85 RON Total costuri revizie: 389,71 RON Placutele ma mai tin lejer 10.000 km. Filtrul de motorina, atat cel vechi cat si cel pus acum pe masina, are pe el codul KL_0404_17 (cod de producator) si este Made in Austria desi era in cutie galbena Renault. Este cu senzor pentru apa. Dupa cod, filtrul de motorina este produs de Mahle desi in catalogul lor on-line am gasit doar codurile KL 404/16 si KL 404/25. Am golit intr-un borcan filtrul si motorina era curata si fara pilitura (Doamne ajuta sa nu apara ![]() Acasa am taiat carcasa filtrului de motorina (e de aluminiu si m-am chinuit o groaza sa o tai cu o panza de bomfaier). Elementul filtrant era destul de murdar dar, tinand cont ca prin el au trecut vreo 1.150 litri de motorina, cred ca e normal sa fie asa. Pun niste poze in care se vede cat de murdare erau filtrul de aer si elementul filtrant din cel de motorina. Cel de aer are pata aceea mai neagra pentru ca a curs motorina pe el (le-am adus impreuna in punga de la service). DSC00761.JPG ( Size: 144.78k ) Number of downloads: 1393 DSC00765.JPG ( Size: 141.69k ) Number of downloads: 1465 This post has been edited by daniel_p: 14 Dec 2007, 13:18 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La care service Dacoserv ai mers?
Filtrul de motorina de ce nu l-ai cumparat tot tu? Locul de achizitie la MANN-uri si la ulei. Gata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
DMP |
![]()
|
Dacoserv Militari (Bd. Preciziei)
Filtrul de motorina nu l-am luat eu pentru ca nu stiam de care sa iau (am vazut in targ la Vitan diverse filtre la diverse preturi) si, mai ales, datorita problemei pilitura. Stiu ca nu are treaba filtrul cu ea dar nu vreau ca, daca apare cat mai am garantie, sa se lege de faptul ca am adus eu filtrul de motorina. Uleiul e de la Oilshop (pretul ala e cu tot cu taxe postale) iar filtrele sunt luate de la un magazin cu filtre Mann situat pe Calea Plevnei. E pe colt la intersectia dintre Calea Plevnei si Str. Mircea Vulcanescu (fosta Stefan Furtuna). E magazinul Auto Total (importator direct Mann in Romania). PS. Rog moderatorii sa stearga daca se considera reclama mentionarea locurilor de achizitie pentru ulei si filtre. PS2. Uleiul e Castrol GTD Magnatec 5w40. E din vechea generatie de produse Castrol. La Oilshop inca e prezent pe site si, probabil, ca si in stoc. Insa nu stiu daca se mai produce. Acum a aparut Castrol Magnatec Diesel B4 5w40. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:16 |