Rateuri Nova
![]() ![]() ![]() |
Rateuri Nova
nik |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997
|
|||
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
sa reglezi aerul...
dar eu cred ca poate sa fie si din cauza benzinei! schimba benzina!si mai vezi ce iese! |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai benzina am pus de toate felurile si nu mai conteaza acum,da rateuri cu orice.Apropo cand iau o curba mai stransa nu mai merge si se duce inainte si inapoi,tremura urat.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nik. Aprinderea, carburatia si pune un filtru de benzina inainte de pompa. Ocazie cu care verifica si pompa de benzina. :wink:
De unde esti? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
nik |
![]()
|
Din Campina, Ph, flitru am,carb a fost reglat de 2 sapt, l-am pus, a mers 3 zile bine si apoi au inceput iar problemele.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nik, cabru l-ai reglat pe banc, nu-i asa?
Dar aprinderea cine ti-a reglat-o? :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
nik |
![]()
|
Carb reglat p banc,iar aprinderea a reglat-o tata,se pricepe ca a reglat la multi.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
|
|
SoFastSoFurious |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 April 04 From: Constanta ![]() |
1.Rateurile ti le da de la compresia slaba, schimba supapele si frezeaza scaunele la supape.
2.Daca iti face urat in viraje si sare si face urat nu are legatura cu motoru ci este de la suspensie, de obicei la nove bucsele de la bara de torsiune cedeaza si alea de la bascula in rest mai verifici tu pivoti ce ami ai pe acolo. IN CEEA CE PRIVESTE RATEURILE CAND FACI FRANA DE MOTOR SAMD ESTE 100% DIN CAUZA SUPAPELOR. |
-------------------- |
|
nik |
![]()
|
Nu sare in curbe,e de la motor, parca nu se mai alimenteaza cand virezi mai puternic,nu mai trage si se intrerupe,chiar si daca accelerezi, la turatii peste 2000
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
|
|
SoFastSoFurious |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 April 04 From: Constanta ![]() |
Inseamna ca trebuie sa te uiti la supape neaparat, eu am avut problema asta imi dadea rateuri, merge intrerupt samd
|
-------------------- |
|
nik |
![]()
|
Mersi.Trebuie sa-l pun p tata sa se duca la mecanic ca doar e masina lui....cand pun mana p ea o sa ii pun o teava flexibila din aluminiu(de aia pt boiler sau ceva d genu) de la gura filtrului d aer pana in masca de la radiator ca sa traga aer rece. Apropo nu stiiti d unde pot sa iau un vitezometru ca s-a stricat aparatu,nu cablul si unu e vreo 2 mil.
Cand o sa vin cu ea in oras poate ii fac poze,credeti-ma n-ati vazut asa ceva. |
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
da ce are mey tatal tau pe masina?
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca moare cand pleci de pe loc ai jiglerul de relanti infundat.
Rateuri in decelerari poate da de la avansul vacuumatic prea mare. In cazul tau e posibil sa ai nivelul prea mic in carburator. De aici se explica faptul ca in viraje nu trage. La carburatorul dublu corp cand te uitzi paralel cu capacul tzinut cu plutitorul in sus, intre plutitor shi planul garniturii de la capac trebuie sa fie cam 1mm. E posibil sa fie shi de la supape. Oricum de la supape nu tusheshte in curbe. ![]() |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
nik |
![]()
|
A mai umblat la avans i merge mai bine cateodata.Oricum mi se infunda fff des jiglorul de treapta 1 de la carb si am si filtru si pahar decantor.Masina nu are luneta p spate ci celofan,partea dreapta e indoita,i-a pierdut un semnalizator,arata nasol.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:23 |