GERMANIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
GERMANIA GP, Detalii despre circuit
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Oho, Ferrari chiar a schimbat tot esapamentul si a facut cursa praf...
il asteptam pe MSC cu nerabdare ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
e si cu tine acum..... 12-13...pe acolo
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Omul confunda nota 10 cu pozitia 10...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
schumi trebuie doar sa dezvolte masina si sa fie imaginea de marketing a mergedes.
campeon va iesi rosberg sau vettel sau pt cine stie ca pregteste iel masina. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Chiar nu pot sa-mi dau seama de ce performantele masinii Mercedes sunt atat de slabe, prin comparatie cu celelalte echipe, fata de anul trecut.
Dar sper ca la anul sa se schimbe situatia. Oricum, e clar pentru mine, ca daca ar fi avut o masina competitiva, ar fi castigat iar tot, Schumi. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
din prima nici la ferrari nu a iesit.... punem pariu ca face masina pt alt pilot si dupa aiai apare ca in reclamele electorale...eu recomand x
anul asta avem hoch sau nurbur? This post has been edited by b76bgaarh: 15 Jul 2010, 13:27 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
nurbur era mp al europei, inlocuit cu valencia
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 15 Jul 2010, 13:26) din prima nici la ferrari nu a iesit.... punem pariu ca face masina pt alt pilot si dupa aiai apare ca in reclamele electorale...eu recomand x Schumi s-a batut mereu doar pentru locul 1. Nu cred ca dupa cativa ani de "odihna" i-a disparut acest spirit. Nu are cum; asa il are in sange. Deci, el s-a intors in F1 pentru a castiga. Ca va reusi, ca nu va reusi, e partea a doua. Dar motivul a fost titlul mondial. Si, mai mult, sa nu uitam si coincidenta : s-a intors la Mercedes (marca , care l-a lansat si sustinut in curse), care tocmai cumparase ... echipa campioana mondiala. Numai ca masina nu mai e ce a fost ... adica socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.l |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Problema e de masina si de caucioace... anul trecut button mergea in zig-zag sa incalzeasca pneurile desi era in plina cursa... Era un exemplu...
La ferrari au trecut ani pana a devenit campion, iar in perioada respectiva ferrari era varza rau... Vom trai si vom vedea...eu ma bucur ca il vad pe circuit si a ramas etalonul la orice chiar daca acum nu e la inaltime... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Schumi e Schumi si va ramane Schumi indiferent de locul ce il ocupa la sfarsitul cursei , oricum in cursa asta a fost peste Ferrari.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Da, dar nu cred ca un constructor de talia lui Renault isi doreste rezultate de genul celor de dupa 2006 si cu atat mai mult upgrade -uri care ii fac sa avanseze jumatate de pas.
Idem pentru Ferrari. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Modus |
![]()
|
Asa e. Acest sezon este unul de trecere, de revenire, urmand ca Renault sa obtina ambele titluri mondiale in 2011.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Cam multe echipe au anul asta de trecere , sa vezi ca la anul vor castiga toate
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
DrK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cate glume pe aceasta pagina... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGDBZ |
![]()
|
Calificari
1 5 Sebastian Vettel RBR-Renault 2 8 Fernando Alonso Ferrari 3 7 Felipe Massa Ferrari 4 6 Mark Webber RBR-Renault 5 1 Jenson Button McLaren-Mercedes 6 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 7 11 Robert Kubica Renault 8 9 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 9 4 Nico Rosberg Mercedes GP 10 10 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth 11 3 Michael Schumacher Mercedes GP 12 23 Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari 13 12 Vitaly Petrov Renault 14 14 Adrian Sutil Force India-Mercedes 15 22 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari 16 17 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 17 16 Sebastien Buemi STR-Ferrari 18 18 Jarno Trulli Lotus-Cosworth 19 19 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth 20 24 Timo Glock Virgin-Cosworth 21 21 Bruno Senna HRT-Cosworth 22 15 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 23 20 Sakon Yamamoto HRT-Cosworth 24 25 Lucas di Grassi Virgin-Cosworth |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
10 - 1.
AMR : 9 curse (cu tot cu Germania) pana scapam de idiotii astia. Se pare ca Ferrari a imbunatatit semnificativ masinile. Sa vedem daca si in cursa vor fi la fel de competitive. 2 miimi s-au mai repetat de cateva ori : in F1 in calificari, Sainz a pierdut o cursa in fata lui Makkinen etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Bravo Alonso si Massa! Bravo Ferrari! Foarte tare ultimul team radio, cel al lui Massa
![]() ![]() This post has been edited by Hack: 25 Jul 2010, 15:37 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
In sfarsit! Din Bahrain tot astept o noua victorie; si a venit in stil mare : dubla.
Pe langa acest lucru, imbucurator este faptul ca masina este competitiva si mult mai rapida decat celelalte. Urmeaza Ungaria. Forza FERRARI ! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ferrari tot Ferrari rămâne. Au mai transmis si convorbirea radio. Iar cele de la final, erau penibile.
This post has been edited by ssilviu: 25 Jul 2010, 16:03 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGDBZ |
![]()
|
Daca esti fan Ferrari a fost frumoasa cursa in rest foarte plictisitoare noroc ca m-am uitat pe RTL .
|
--------------------
-
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Macar Massa ramane cu startul cursei cand i-a facut pe Alonso si Vettel intr-un singur viraj.
Alonso ajunge in spatele lui Massa, care era ceva mai lent, incearca de cateva ori sa treaca si nu poate dupa care spune echipei: "This is ridiculous". Dupa care ala de il coordoneaza pe Massa ii sopteste in urechi: "Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?" . Massa se mai gandeste cateva viraje daca a inteles sau nu. Dupa care se face ca rateaza iesirea dintr-un viraj si Alonso trece. Impresia mea e ca spaniolul nici nu se astepta ca Massa sa il lase sa treaca acolo pentru ca e foarte vizibil ca la acel moment Alonso nu il presa si s-a trezit cu pomana in brate. Totusi e bine, pentru competitie, ca, se pare, Ferrari intra serios in lupta cu RBR si McLaren. Si nu prea e bine pentru ca, se pare, RBR a cam ramas intr-un singur pilot. In rest, o cursa cam plictisitoare. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Norocul e in toate.
Daca Vettel pleca glont, Massa il admira din spate. Vettel a plecat prost si a incercat sa se urce pe Alonso. This post has been edited by DMP: 25 Jul 2010, 17:14 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ferrari team bosses have been summoned to see the German Grand Prix stewards following the team orders controversy at Hockenheim. -Ce draq ba baieti, chiar asa pe fata, ca amatorii? -Tata Jean a zis ca putem -Bine da' sa nu mai faceti,da? -Anu' asta nu! sursa |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Si care-i problema voastra pana la urma cu ordinele de echipa?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:36 |