Ce motor+cutie merge pe NOVA GTI?, motor transversal!
![]() ![]() ![]() |
Ce motor+cutie merge pe NOVA GTI?, motor transversal!
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- KYD mai devreme sau mai tarziu...totul se intoarce
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- KYD mai devreme sau mai tarziu...totul se intoarce
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
am pus anunt la bursa, cutia e ca si data:D.
deja sunt off topic, ma dau singur afata |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Ai niste poze cu motorul? (asta nou la locul lui, evident)
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
anndi |
![]()
|
QUOTE(Zaheiu @ 2 Sep 2006, 18:31) Attached thumbnail(s) Motor_dreapta_resize.jpg ( Size: 136.14k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Este la noi o Nova rosie in Braila modificata cu cap.
Motor de Renault paremi-se 1.8 Turbo Benzina, cutie Renault, Frane spate disc, jante OZ Racing, neomologata. Se vinde cu 4000 Euro mi se pare, o sa obtin informatii. Merge de Renault Clio Sport, Renault 5 2000 Turbo. Astea sigur. Stie cineva daca intra V6 de Clio Sport? Ma bat ganduri. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
anndi |
![]()
|
Clio V6 stiu ca avea motor amplasat central si e longitudinal! Ce motoare au fost pe renouri de 1,8 turbo? Spune-,mi si mie ca nu stiu. Pe ce masini au fost? Apropo de discuri pe spate, eu nu am nevoie pentru ca daciana mea are numai 95 de cai. Se opreste cu franele actuale. Jantele sunt numai pentru aspect, pe mine ma intere sa mearga tare nu sa arate bine.
This post has been edited by anndi: 4 Sep 2006, 11:22 |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
anndi dar de 1.9 au fost? Stiu ca pe aici e capacitatea cilindrica.
Franele pe disc sunt mult superioare iar omul a luat o punte cu totul de la nu stiu ce... Problema cea mai mare este ca eu nu am vorbit niciodata cu proprietarul iar cel ce mi-a dat informatii era cam paralel cu ce se intampla. Oricum.. capacitatea pe acolo este 1.9-1.8 Motorul este turbo, franele pe discuri spate si suspenia modificate cum iti spuneam iar jantele, da, sunt de efect dar arata si super si la urma urmei pe mine ma intereseaza si aspectele optice. Tu ai 95 de cai si opresti cu franele tale, ala are 164 de cai putere, asa ca e o mica-mare diferenta. V-am spus o sa vin cu detalii. Gandeste-te putin daca Chamade a avut astfel de motoare. E posibil. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
anndi |
![]()
|
164 de cai chiar trebuie struniti cu frane mai performante. Dar motorul de care zici tu 1,9 sau asa ceva stiu ca era pe R21 19xx cmc turbo si 175. Pe chamade nu stiu sa fie fost ceva motoare turbo. E posibil sa ma insel. Sti cumva tipul motorului? Bafta !
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anndi @ 8 Sep 2006, 03:15) 164 de cai chiar trebuie struniti cu frane mai performante. Dar motorul de care zici tu 1,9 sau asa ceva stiu ca era pe R21 19xx cmc turbo si 175. Pe chamade nu stiu sa fie fost ceva motoare turbo. E posibil sa ma insel. Sti cumva tipul motorului? Bafta ! parca pe chamade au fost alea suparate de 2000 sau 1700cm 16v chiar am vazut o chamada de 16v la buzau dar nu stiu ce capacitate era...oricum tragea grav ![]() ps:ca motor pe nova...intra perfect 1.4 turbo de pe r5 ![]() This post has been edited by cristigeo69: 8 Sep 2006, 13:36 |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
Mai nu dau de ala! Cred ca asa cum spui tu anndi. Motorul e de Reno sigur.
Mai este un membru la noi pe forum din Braila, el stie sigur ce si cum. Despre motorul de R5 vreau sa-l evit. Lulu (pt Braileni) are pe o Dacia Berlina si pot spune ca numai necazuri a avut cu el, plus ca a schimbat vreo 2 turbine, care cica, au prostul obicei de a pica! Ce parere aveti de motorul de la Mitsubishi Lancer Evolution? 2000cm 285cp? Cum este dispus ? |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
anndi |
![]()
|
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 8 Sep 2006, 15:38) Mai nu dau de ala! Cred ca asa cum spui tu anndi. Motorul e de Reno sigur. Mai este un membru la noi pe forum din Braila, el stie sigur ce si cum. Despre motorul de R5 vreau sa-l evit. Lulu (pt Braileni) are pe o Dacia Berlina si pot spune ca numai necazuri a avut cu el, plus ca a schimbat vreo 2 turbine, care cica, au prostul obicei de a pica! Ce parere aveti de motorul de la Mitsubishi Lancer Evolution? 2000cm 285cp? Cum este dispus ? E tare motorul ala, dar e mult prea scump pentru a fi monat pe Nova. Din cate stiu ala e si 4x4, deci greu de adaptat pe Nova. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:16 |