Atibildul de pe usa cu "confort" , "rapsodie&
![]() ![]() ![]() |
Atibildul de pe usa cu "confort" , "rapsodie&
laurh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parca, parca, ceva prin targ
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In targ sa gasesc asa ceva, pe penultima alee.
Insa, multi isi scot abtipildele respective, ca cica arata mai bine. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti-l scoti tu pe al tau sa mi-l dai mie ?
:twisted: Glumeam (adica nu). O sa ma duc prin targs a iau |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca le-as scoate ti le-as da fara probleme. Numai ca in momentul in care le scoti se strica, deci nu le prea mai poti refolosi. Eu inca stau pe ganduri daca sa le scot sau sa le las la locul lor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
In targ la Vitan , la Ovidiu (prelata galbena); acum doaua zile am fost acolo, si tocmai venise cineva sa cumpere (bien tipul a cumparat cu Comfort).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:02 |