Schimbare masina, deja e fapt implinit
![]() ![]() ![]() |
Schimbare masina, deja e fapt implinit
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(f39sor @ 28 Jul 2006, 09:34) Deci tu ai ceva dreptate, si eu as accepta mai slab echipata, dar iti scapa ceva important (probabil pentru ca nu stii). As ramane fara aerul conditionat. Eu de aia dau bani pe Laureate....nu pentru compiuter de bord sau proiectoare de ceata. O sa ma bucur si de astea, dar targetul a fost AC. In rest ai dreptate. Eu am condus Megane 1 cu motoru asta care o sa vina pe Logan, si am fost foarte placut surprins. Am condus Megane stock si unul cu chip tuning. Al doilea era mai ciudat si la inceput cam ciudat (adica naspa) am condus dar la sfarsit eram cat de cat calibrat si la pedale in podea tare bine ma simteam ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca inca nu avem de unde sa stiim cum vor aborda cei de la Dacia/Renault modelul 1.6 16v. Poate vor exista nivele noi de dotari sau posibilitati noi optionale de genul Preferance 1.6 16v +A/C.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Corect. Dar tot va fi mai scump. Deci mai mult de atatia euro NU dau...chit ca primesc mai multe vulve.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
am luat copia bonului de comanda.
![]() driverx, ce ti-a zis tipa cu privire la nelamurirea ta? ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 28 Jul 2006, 15:25) Ca nu e nici o problema, ba mai mult prin nus ce minune a gasit o masina care vine cu 4 zile mai repede. Deci acum am data 09.09.2006. Dar cand ajung acasa constat ca data limita scrisa pe aviz a crescut nu a scazut cu 4 zile. Fuck it. ![]() Deci deja am alta masina ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Jul 2006, 15:27) Ca nu e nici o problema, ba mai mult prin nus ce minune a gasit o masina care vine cu 4 zile mai repede. Deci acum am data 09.09.2006. Dar cand ajung acasa constat ca data limita scrisa pe aviz a crescut nu a scazut cu 4 zile. Fuck it. ![]() Deci deja am alta masina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bag seama ca esti mai norocos decat mine, astept in continuare ca o minune sa-mi aduca masina mai devreme de 17 09 2006. ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Well, cred ca o sa merg sa schimb comanda. As vrea sa trec la Ambition. Beep-emas pe Dacia asta. Nici nu m-as fi gandit ca sunt chiar asa ingusti si oameni ca mine care vor ceva putere sa fie pusi in situatia de a alege 1.6 sau ABS. Inca nu imi vine sa cred. Ce dracu era asa greu sa puna Laureate 1.6 Plus?
...ma ia scarba. Acuma ca incerc cumva sa fac sa imi treaca scarba o sa ma fac ca o sa ma bucur ca o sa am jenti de aliaj desi nu ma pasiona asa ceva, si ca la vinderea berlinei o sa dau un CD de logan nu un cass de logan dat fiind ca mp3-ul va avea ca si noua gazda....frigideru. Enervanta masina....enervanta marca... This post has been edited by driverx: 29 Jul 2006, 10:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, rupe pisica-n doua atunci si ia un Opel Corsa
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca Ambition-ul e compromisul ideal...mai ales daca citesti topicul meu scris cu nervi azi noapte de la diverse.
![]() Doar ca deja te bagi la alta mancare de peste. Pretul de achizitie este 8800 euro DDP, plus garantie extinsa duce pe la 9000...plus alarma daca vrei te mai urca putin si deja intri in lumea unde loteria sh-urilor este mai sigura. Daca aveam 9000 euro cu siguranta n-as fi luat logan, ce naibi. http://www.autovit.ro/html/5/2/8/0/385280.php http://www.autovit.ro/html/1/6/4/3/381643.php http://www.autovit.ro/html/3/7/8/5/383785.php http://www.autovit.ro/html/4/7/0/4/384704.php http://www.autovit.ro/html/9/1/2/3/379123.php Vizionare placuta....pai nu? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
N-am unde sa fac credit pentru SH. N-am vechime pe PFA, putini fac pentru PFA, putini se uita la altceva decat norma de venit cand vine vorba de calculatia veniturilor.
Si sa fim serios...Reno megane 2 2003 la 8100. Sorry. Nu pun botu la asa ceva. Plus ca mie imi trebuie masina cu intretinere relativ ieftina, cu Casco cat mai mic. Nici un SH decent nu indeplineste aceste conditii. Fac rate pe multi ani, luati asta in calcul, plus ca Casco iese aproape dublu, daca nu mai mult. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
odata ce ai casco , nu prea se mai merita sa pui alarma. Eventual una din aia ieftina care sa urle cand vrea cineva sa se atinga de masina. Vorba aia.. pana ajungi la masina aia is de 2 ori plecati cu rotile tale
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Hehe, Laureate plus 1.6, auzi...
![]() Pai daca scoteau versiunea asta e ca si cum ar fi pus jantele de aliaj optionale pe Ambition, e tot aia... Deci asa versiune n-o sa apara. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 30 Jul 2006, 02:15) Hehe, Laureate plus 1.6, auzi... ![]() Pai daca scoteau versiunea asta e ca si cum ar fi pus jantele de aliaj optionale pe Ambition, e tot aia... Deci asa versiune n-o sa apara. Si radio CD si geamuri electrice pe spate....Ai tu ceva dreptate, tot e stupid sa conditionezi un motor in functie de ABS. ![]() Asta e...pana maine am timp sa ma hotarasc. Cred ca va fi Ambition. Din pacate nu o sa ma bucur de conserva asta. Mai ales Ambition in mare scarba il voi lua. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AND |
![]()
|
Vezi ia-l alb de data asta!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am crezut cand mi-am luat frigiderul ca proaspatul aparut Laureate Plus e un Laureate cu ABS dar nu, e un Ambition cu motor de 1.4 si fara jante de aliaj (bine, si cauciucurile sunt Continental, nu Michelin). Restul dotarilor sunt aceleasi (inclusiv CD si -stupid- geamurile electrice spate).
"Vedetele" la Logan sunt AC-ul si ABS-ul. Au profitat de ele cat au putut. Si nu e usor lucru sa scoti 4 nivele de echipare (din care 2, ultimele, contin cele mai multe "prostioare" care incarca pretul) avand doar o mana de dotari ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 30 Jul 2006, 11:01) ... Laureate Plus e un Laureate cu ABS dar nu, e un Ambition cu motor de 1.4 si fara jante de aliaj (bine, si cauciucurile sunt Continental, nu Michelin). .... Da. Cam ai dreptate. Asta e. Cred ca o sa imi iau Laureat Plus cu motor de 1.6 si jenti de aliaj. Sa vad ce mi-a zice tipa de la Dacia maine ... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Well, masina inca nu exista, dar deja a suferit un tuning:
Ce am pus pe ea: ABS Jenti aliaj Radio CD 4x15 Geamuri electrice spate. Am revopsit-o in Gri cu perle. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi place mie Loganu' da' parca gri cu perle pica cel mai bine pe el; ABS ok, da' si jante de aliaj si geamuri electrice spate? Boierule!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 31 Jul 2006, 10:42) Well, masina inca nu exista, dar deja a suferit un tuning: Ce am pus pe ea: ABS Jenti aliaj Radio CD 4x15 Geamuri electrice spate. Am revopsit-o in Gri cu perle. ![]() in privinta vopselei, am stat si eu mult pe ganduri...si am ales cea mai nepretentioasa vopsea, adica gri-perla. ![]() cat despre ABS, nu e un moft, ci chiar o necesitate. felicitari ptr alegera facuta! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
Senchiu...senchiu. Parca incep demonii sa ma lase in pace dupa ce am ales si ABS. Dar....am mai plusat 1000E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
felicitari pentru alegerea facuta... crede-ma ca nu o sa regreti mia aia de euro, cel putin in privinta ABS-ului... restul... ce pot sa zic... culoarea nu imi place... parere personala, nu da cu parul..
![]() inca odata: SA O STAPANESTI SANATOS, sa te bucuri de ea impreuna cu familia, si fara evenimente nedorite ![]() This post has been edited by AlinI: 31 Jul 2006, 10:56 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
driverx |
![]()
|
Senchiu
In legatura cu culoarea.....tot oscilam intre gri perla sau albastru egee. Dar mi se pare putin prea femeiasca culoarea aia. Adica nu ma intelegeti gresit, desi e faina, parca merge mai bine la o femeie. Parere personala. Gri nu este excelent, dar e culoare antijeg Jentile...stiu...eu nu le-as fi luat. Singura chestie care ma bucura este prezenta cauciucurilor mai bune. Macar nu mai bag 200E sau cat m-ar costa alt set de cauciucuri. ABS....well..de aia am "tunat" masina. Motorul.....la fel. Altfel puteam opta pentru Laureat Plus. Dar vreau caluti cati mai multi sub capota. Dar nu prea multi ![]() @AlinI. Multumesc. Inca 5 saptamani de asteptare...... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Well, ca orice bucurie....nu dureaza mult. Am venit de la banca. Atatea probleme si problemute de mori. E adevarat ca am mers cu copie dupa cartea de munca, care nu este incheiata, dar iar nu este vina mea. Sunt ceva probleme si nici macar nu stiu cum o voi inchide.
Pana primesc raspuns, va dura cam 2 saptamani....Nu mai am sperante deloc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
mergi la ultimul loc de munca sau actualul si ceri sa-ti incheie cartea de munca. ce e asa greu? nu renunta! putin optimism, ce naiba?!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 1 Aug 2006, 13:59) mergi la ultimul loc de munca sau actualul si ceri sa-ti incheie cartea de munca. ce e asa greu? nu renunta! putin optimism, ce naiba?! ![]() Vechiul loc de munca este si actualul loc de munca. Problema e in felul urmator. Am incheiat contractul de munca pe cartea de munca cu firma si am facut contract pe PFA. Toate bune si frumoase. Cand ma duc sa imi scot cartea de munca, banggg...problema. Nu imi poate da cartea de munca ca nu o poate inchide pentru ca figurez ca Programator, dar nu am acte doveditoare. Eu nu am terminat inca facultatea asa ca nu am ce sa le dovedesc. Asta in conditiile in care ei cu manuta lor au scris programator in cartea aia de munca. Buuuun..Solutii: 1) vin cu acte doveditoare (canci, n-am de unde), sau 2) schimb meseria in CM in ajutor analist progrmator, un fel de retrogradare, avand diploma aia de atestat din liceu. Pare simplu, dar nu e. Cum dracu sa faci un act aditional in august cand contractul pe cartea de munca intre persoana fizica EU si angajatorul X s-a incheiat de aproape 4 luni? ![]() Si nu ar fi singura problema. Se pare ca totusi nu e asa usor de dat credit cu doar 3 luni vechime, si mi-a sugerat varianta cu ipoteca ![]() Dupa aia au mai gasit buba chiar in contractu de prestari servicii, dar sa zicem ca asta s-ar rezolva.....deja s-a comunicat problema la sefi. This post has been edited by driverx: 1 Aug 2006, 13:37 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
parca la banca nu-ti trebuie cartea de munca incheiata, ci doar copia cartii de munca si pe fiecare pagina mentionat de directorul firmei:"conform cu originalul".
la fel si pe copia contractului de munca:"conform cu originalul". de ce nu mergi sa lamuresti cu banca? poate se poate rezolva cumva? poti dovedi cu ambele documente...o solutie tr sa existe! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:51 |