DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 5 6 7 8 9 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Schimbare masina, deja e fapt implinit

LemonDemon
post 4 Aug 2006, 19:08
Post #181

Membru autentic

Group: Members

@ driverx
Eu la firma voi achizitiona 5 Audi A4 1.9 TDI cu 120.000 km ( in medie) full-option la pretul de 10900 eur bucata.
Nu ma intereseaza ce crezi tu atata timp cand inca din primul rand din postul dumneavoastra ma jigniti.Eu doar spun ca exista alternative,daca iti permiti un cost de intretinere un pic mai ridicat.
In alta ordine de idei , oferta pe care o am mai consista si in Laguna 2 1.9 si Passat 1.9 si Alfa 166 2.4 Benzina.
Asa ca va rog sa nu mai aduceti jigniri gratuite, eu dar va informez ca exista si alte posibilitati.

Cu sitma si respect ,

Mihai

--------------------
None None N/A
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 4 Aug 2006, 19:10
Post #182

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(LemonDemon @ 4 Aug 2006, 20:08)
@ driverx
...
Nu ma intereseaza ce crezi tu atata timp cand inca din primul rand din postul dumneavoastra ma jigniti.
...
Cu sitma si respect ,
Mihai

Curat respect, coane Iancule... tongue.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
LemonDemon
post 4 Aug 2006, 19:18
Post #183

Membru autentic

Adevarul e ca trebuia sa scriu CREZI TU[U] ca sa vada mai bine la ce ma refer...

Cu stima si respect
Conul Iancu

--------------------
None None N/A
+
driverx
post 4 Aug 2006, 19:58
Post #184

--- Membru cu ralanti ---

LemonDemon,

Chiar jigniri nu ti-am adus, dar sa terminam cu flame-urile. Chiar tu ai afirmat.... "daca iti permiti un cost de intretinere un pic mai ridicat." SI BINE ZICI. Dar daca stii prea bine asta, ce tot frecati loganisti si viitorii loganisti? Zic la plural ca nu esti singuru care injura logan si priveste ca niste fraieri aia care dau gramada asta de bani pe un frigider.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
radian
post 4 Aug 2006, 23:28
Post #185

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(DFA @ 4 Aug 2006, 18:37)
...Costurile de revizie le găsești aici (PDF, 54KB).
*

Scuze pt. post-336-1110552475.gif

Poti, te rog, sa ma lamuresti ce inseamna abrevierile: DM, DA, AC+DA? Sincer m-ai cam bagat in ceata. In curand voi avea nevoie sa fac revizia de 60k km. Din tabelul postat de tine, daca am inteles bine ma va costa revizia in jur de 300 EURO?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Amedeus
post 4 Aug 2006, 23:53
Post #186

Membru cu Logan

From: TM

Pai...DM =directie manuala, DA=asistata (servo) si AC=aer conditionat. sleep.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
DFA
post 5 Aug 2006, 19:52
Post #187

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

QUOTE(radian @ 5 Aug 2006, 00:28)
Poti, te rog, sa ma lamuresti ce inseamna abrevierile: DM, DA, AC+DA? Sincer m-ai cam bagat in ceata. In curand voi avea nevoie sa fac revizia de 60k km. Din tabelul postat de tine, daca am inteles bine ma va costa revizia in jur de 300 EURO?
*

Explicațiile erau în documentul respectiv, la Note, mai jos...
Și da, revizia la 60.000Km e cea mai scumpă, se schimbă kit-ul de distribuție.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
bj
post 7 Aug 2006, 13:15
Post #188

membru de nevoie

From: Bucuresti

QUOTE(vijelie @ 4 Aug 2006, 13:24)
E marfa de tot! Tot de la vreun neamt pensionar si grijuliu?
*

Nu am sa inteleg niciodata inversunarea asta fata de SH. Va invit pe cei gen Toma necredinciosul la o plimbare cu Leon-ul meu cu 140.000 km la bord sa imi spuneti cum este.

Cel putin pentru mine confortul si siguranta sunt peste Logan, iar costurile aproximativ in aceiasi gama. Orientativ CASCO este 140 RON/luna (cred ca as plati mai putin daca as plati o prima anuala si nu lunara), iar la cum arata masina nu cred ca voi baga mai mult decat costul reviziilor facute ca la carte.

Am scris si mai inainte ca am fost si eu in situatia lui Driverx de a alege (cred ca si AND a fost cam in aceiasi situatie) si am optat pentru masina SH de care sunt foarte multumit si pot sa spun ca ma bucur foarte mult de alegerea facuta (avand in vedere alternativele care erau: Logan, Accent, Clio, Megane chel sau in cazul de imprumuturi extreme Nissan Almera).

Oricum dintre toate variantele de mai sus, daca nu mi-as fi luat masina actuala cel mai sigur as fi optat pentru Nissan Almera, hatchback, 1.5 benzina, 98 cai, full care era 13.000 DDP la promotie.

L.E. De dragul comparatiei masina mea a costat, ajunsa in fata usii, cu ultima revizie facuta dupa ajungerea in tara, plus o verificare tehnica la 10500E. Pret final. Maxim 1000E peste cel mai dotat Logan DCI, dar in astia 1000E am niste lucruri care nu exista pe Logan (clima, tempomat, 90 cai, etc)

This post has been edited by bj: 7 Aug 2006, 13:18

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
vijelie
post 7 Aug 2006, 13:20
Post #189

membru violet

Era un comentariu-gluma la link-ul din postul anterior, nu m-am referit la SH-ul tau sau al altcuiva. Am avut si eu un SH (VW Jetta 1.6) dupa care mi-a parut rau fix o secunda dupa ce am vandut-o. Si stii de ce doar o secunda? Fiindca o masina e doar un obiect care ma ajuta sa ma deplasez, indiferent daca e Dacia, Opel, VW, nou sau vreo gioarsa. Atata vreme cat imi fac treaba cu ea, e buna.
Sanatate!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
driverx
post 7 Aug 2006, 13:26
Post #190

1) Ai dat ceva mai mult, dar nu ai garantie
2) Cred ca am mai explicat, dar se pare ca degeaba, mi-ar fi cam greu sa fac credit pentru masina SH. Prea mult conditii, acte, prostii. Trag destul ca sunt PFA
3) Neavand garantia, DACA pica ceva, scoti bani. Trebuie sa fii foarte dibuit sa iti bagi bine bugetul.

Deci uite de ce au unii aceasta inversunare. Cei care zic ca ii prost ala care ia SH...e prost el, la fel...cei care zic ca e prost ala care ia logan...e prost el. Nimeni nu contesta ca nu primeste mai mult de la o masina SH la pret de achizitie asemanator cu cel a Logan-ulu, dar unii nu pot sau nu vor sa faca loterie cu SH. Ce e asa greu de priceput?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
ionutctn
post 7 Aug 2006, 13:35
Post #191

Membru cu TDI

QUOTE(bj @ 7 Aug 2006, 14:15)
Nu am sa inteleg niciodata inversunarea asta fata de SH. Va invit pe cei gen Toma necredinciosul la o plimbare cu Leon-ul meu cu 140.000 km la bord sa imi spuneti cum este.

Cel putin pentru mine confortul si siguranta sunt peste Logan, iar costurile aproximativ in aceiasi gama. Orientativ CASCO este 140 RON/luna (cred ca as plati mai putin daca as plati o prima anuala si nu lunara), iar la cum arata masina nu cred ca voi baga mai mult decat costul reviziilor facute ca la carte.

Am scris si mai inainte ca am fost si eu in situatia lui Driverx de a alege (cred ca si AND a fost cam in aceiasi situatie) si am optat pentru masina SH de care sunt foarte multumit si pot sa spun ca ma bucur foarte mult de alegerea facuta (avand in vedere alternativele care erau: Logan, Accent, Clio, Megane chel sau in cazul de imprumuturi extreme Nissan Almera).

Oricum dintre toate variantele de mai sus, daca nu mi-as fi luat masina actuala cel mai sigur as fi optat pentru Nissan Almera, hatchback, 1.5 benzina, 98 cai, full care era 13.000 DDP la promotie.

L.E. De dragul comparatiei masina mea a costat, ajunsa in fata usii, cu ultima revizie facuta dupa ajungerea in tara, plus o verificare tehnica la 10500E. Pret final. Maxim 1000E peste cel mai dotat Logan DCI, dar in astia 1000E am niste lucruri care nu exista pe Logan (clima, tempomat, 90 cai, etc)
*

Pai stiu ce spui tu acolo dar lumea nu prea crede. Romanul e conservator de fel. Lucrurile se schimba greu pentru un popor care din '74 sau poate mai de demult isi tot cumpara masina noua romaneasca. E diferenta mare de stabilitate, frane, comportament rutier, calitatea finisajelor, dotari si lista poate continua. Lumea tot baga replica aia cu garantia; sunt de acord dar sa nu uitam ca garantia se termina dupa 3 ani dupa care ce faci??? Dar garantia de 12 ani anticoroziune data de OPEL nu conteaza??? Aia nu se pune??? Nu putem noi sa ne comparam cu tarile alea care au inventat curentul si apa calda.
Cat despre piese: pentru Octavia TOUR a spart varumiu radiatorul, a luat un caine la viteza si a costat 4 mil si 6 sute cu tot cu manopera. L-a spart acolo in margine unde are plastic si nimeni nu s-a bagat sa lipeasca plastic.
Preturi piese la Opel Zafira:
- bascula echipata cu pivot presat si bucsi pe ea 150 RON;
- ambreiaj placa+disc+rulment 400 RON;
- placute frana 50 RON;
Mie unul preturile mi se par in regula acum fiecare cum crede. Cat despre km rulati, stati linistiti ca am eu un prieten care si-a adus un Opel Astra 2001 din Germania cu 160.000 km rulati motor 1.7 diesel si merge motorul ceas elvetian.

This post has been edited by ionutctn: 7 Aug 2006, 13:36

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
vijelie
post 7 Aug 2006, 13:39
Post #192

membru violet

QUOTE(ionutctn @ 7 Aug 2006, 14:35)
...sa nu uitam ca garantia se termina dupa 3 ani dupa care ce faci??? ...
*

Eu, personal, o voi vinde.
Loganul nu e o masina cu care sa iesi la pensie...

--------------------
+
aphophis
post 7 Aug 2006, 13:52
Post #193

Membru autentic

apropo de piese de octavia smile.gif zicea cinceva ca a lovit o chestie la maxim 5 km la ora. Si erau pe acolo mai multe smile.gif deviz? In jur de 80 de milioane de lei.

Revenind la sh, lemondemon taica tot o dai in sus si in jos cu sh-urile tale. Or fi ele mai bune ca loganul da nu cred ca are calitatea loganului de a nu iti scoate prea multi bani din buzunar cand e nou si cu garantie.

Poate tu din postura de proprietar de s-class te uiti de sus la 2000-3000 de euro (cat te-ar costa sa remediezi ceva) insa pentru multi asta inseamna bani care nu se obtin asa de usor. Lucru pe care vad ca nu prea il intelegi.

Domnia si prostia se platesc pana la urma..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vijelie
post 7 Aug 2006, 13:54
Post #194

membru violet

QUOTE(aphophis @ 7 Aug 2006, 14:52)
...Lucru pe care vad ca nu prea il intelegi...
...Domnia si prostia se platesc pana la urma..
*

Rau esti dom'le, zau asa!

--------------------
+
bj
post 7 Aug 2006, 13:56
Post #195

membru de nevoie

@driverx: gandim la fel si pe undeva dreptatea e la jumatatea drumului, lucrul care inclina balanta fiind unul subiectiv (la tine garantia, la mine confortul, de exemplu).

Inca odata iti doresc sa te plimbi sanatos si fara incidente in masina pe care ti-ai ales-o.

@vijelie: si cu tine sunt de acord. Imi place masina, dar in urmatoarele cateva luni o voi marita pentru ca imi vine masina de serviciu si am alte lucruri de facut cu banii. Btw. vrea cineva un Leon superb? biggrin.gif

@aphofis: esti extremist pentru ca alegeri sunt multe, astfel incat nici sa nu iti usuci buzunarele si sa conduci un SH bun. Eu chiar ti-as recomanda o plimbare cu Leon-ul meu.

This post has been edited by bj: 7 Aug 2006, 14:00

--------------------
+
alinakes
post 7 Aug 2006, 14:20
Post #196

X

From: X

@bj : Daca totusi ai mai fi tinut Leon-ul inca 3 ani si pe urma l-ai fi vandut cat crezi ca ai fi luat pe el , tinand cont ca i-ai mai fi adaugat ceva spre 50.000 km ?

Si cat ar lua un posesor de Logan ce tocmai il scoate din garantie si are o carte de service fara incidente majore si reparatii capitale si undeva sub 100.000 km ?

Diferentele la revanzare sunt semnificative intre cele 2 masini !

Nu cred ca poti prezenta un carnet de intretinere care sa ii aduca incredere cumparatorului , se va gandi ca el deja este cel putin al 3-lea proprietar pe CI si se va gandi la acelasi lucru ca si noi :" oare cat o sa ma coste o piesa daca o sa cada " !

Cat despre confort ... romanii prefera ieftin si abia apoi bun !

Mai confortabil am stat intr-o Skoda Favorit din '91 sau in Nova Gti '99 decat in Logan dar nu mai mi-as lua masinile astea nici mort !

Fiecare are dreptul la opinia lui ! Dar pentru mine primeaza intai si intai nou si abia apoi SH !

--------------------
X X X - X
+
AND
post 7 Aug 2006, 14:39
Post #197

Membru autentic

@bj: Eu n-am fost in situatia voastra. Am avut un buget de 8000 euro in care a trebuit sa intre si CASCO (pe jumatate de an).

Ai ales sa dai 10.500 euro pe un Seat Leon cu 140.000km si cativa ani buni vechime, cand la acelasi pret gaseai pretutindeni Peugeot-uri 307 HDi cu mult sub 100k km la bord la preturi intre 9500 si 10.000 euro.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
bj
post 7 Aug 2006, 15:26
Post #198

membru de nevoie

@AND:
1. situatia ta a fost asemanatoare nu spun ca a fost identica.
2. diferenta intre preturile care mi le-ai dat tu si pretul pe care l-am platit eu este faptul ca tu imi dai preturi brute si eu ti-am dat preturi nete. Asa pot sa iti spun si eu ca masina a fost in Germania 8500 E si atunci pretul e imbatabil.

@alinakes:
Ala care ma intreaba cat costa o piesa la o masina de genul asta nu o va cumpara niciodata. Eu sincer mi-am facut calculele doar la nivel de preturi de intretinere si crede-ma ca am variante. Pot sa cumpar piese de la reprezentata sau pot sa le iau mai ieftin de pe canalele neoficiale de import (dar tot piese originale) si sa ies mai ieftin. Pana acum nu a fost nevoie de asa ceva. Carnetul de intretinere il am si se vede fiecare revizie in Germania plus ultima revizie in Romania. In plus am si facturile de la schimbarea distributiei (eu nu am schimbat-o, o voi schimba daca tin masina la 180.000). Masina a fost pusa pe testere si se comporta exceptional si in prezenta oricarui cumparator o pot duce linistit la computest in vitan si ii platesc eu contravaloarea testului, daca reiese ca sunt probleme cu masina.

Dar pentru mine, spre diferenta de "romanii" din postul tau conteaza o clima, un scaun sport, un tempomant. Si conteaza mult.

Oricum in curand voi trecel la cea mai buna masina din lume si anume "masina de serviciu" si atunci nu ma voi mai plange de nimic tongue.gif

--------------------
+
alinakes
post 7 Aug 2006, 16:14
Post #199

X

From: X

Merg spre off-topic dar...

Ce te faci daca masina de servici ar fi un Logan ?! radmasa.gif

Doamne fereste de defecte , nu mai vorbi asa , sa nu cobesti !

Iar despre confort , ce sa zic , poate pentru tine , ca daca vorbesti d.p.d.v. al pasagerilor cred ca stau mai confortabil intr-un Logan ( parere personala) , iar AC-ul face treaba si la ei stai linistit !

Iar daca stai sa te gandesti , un credit pentru un SH nu prea se merita ! Eu nu stiu persoane sa faca credit sa ia masina SH ! Cei cu SH-uri iau cu banii jos !

Eu nu as putea sa strang 8-9 mii euroi cash si atunci daca tot iau un credit prefer o masina noua ! Cel putin asta e logica mea !

--------------------
X X X - X
+
driverx
post 7 Aug 2006, 16:20
Post #200

Corect. Si seamana mult cu a mea. Are un singur dezavantaj....nu primesc chiar asa mult comfort care l-as primi de la un SH strain. Dar...sa fim seriosi, nu e vorba ca am fi prea modesti, dar daca nu ne permitem 8-9000E sa ii dam cash, sa avem pretentii de nu stiu ce comfort ... bate catre absurd....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
bj
post 7 Aug 2006, 16:46
Post #201

membru de nevoie

@driverx eu nu vorbesc de rachete cu A4 si A6 sau Mondeo. Vorbesc de masini din clasa compacta, pentru care exista si variante de intretinere destul de bune.
E vorba daca vrei de, sa zicem o piesa Bosch executata pentru VW care la reprezentanta este, sa zicem 400 RON si pe care pe un canal neoficial, dar autorizat de import, il iau, nu sub sigla VW ci sub sigla Bosch (aclasi part number) la, sa zicem 250 RON sau mai putin.

In conditiile astea se poate trai destul de bine si cu SH din gama medie, si nu din gama lux.

Eu personal apreciez si faptul ca una este sa zicem AC-ul in gama VW si alta este AC-ul la Dacia. Chiar daca masinile au aceasta dotare, intre modurile lor de functionare exista diferente, pe care le adaug la confortul meu si care conteaza pentru mine.

Ceea ce ma enerveaza pe mine sunt conceptiile astea care nu ne fac bine, de genul: masina noua, poa sa fie si de la TATA (producator din India care s-a laudat ca face nu stiu ce masina la (parca) 3000E), da sa fie noua sau sa iti cumperi tu locuinta ta ca asa e bine, sau sa facem facultate pentru ca asa trebuie. Din punctul meu de vedere cei care gandesc asa gandesc prost si de asta am ajuns intr-o tara in care toti au facultate, da nici unu nu stie nimic, iar preturile la cutiile de chibrituri din blocuri au ajuns de peste 50.000 Euro. Din acelasi motiv Solenzele sunt aproape mai scumpe ca Logan-urile si asa mai departe.

Daca mai aveti nevoie de lucruri care sa va confirme faptul ca ati facut o alegere buna, voi deschide un nou topic pe aria Logan in care voi scrie in fiecare zi: Felicitari, ati facut o alegere extraordinara! Nu va mai faceti probleme din cauza asta!

Eu sunt impacat cu alegerea pe care am facut-o si ma urc in fiecare zi in masina si ma duce unde am treaba. Nu imi trebuie cineva care sa imi afirme zi de zi ca am facut cea mai buna alegere pentru mine, pentru ca deja stiu asta. In schimb nu imi place sa vad cum puneti drobul de sare despre niste prejudecati si inaltati in slavi o masina care are ca singur atu raportul masina noua/pret, iar toti cei cu SH-uri straine sunt niste fraieri si maine le va cadea distributia si vor scoate din buzunar 1000E cum a facut ala de pe softpedia.

P.S. Stati linistiti, nu e Logan cool.gif

This post has been edited by bj: 7 Aug 2006, 16:56

--------------------
+
driverx
post 7 Aug 2006, 16:56
Post #202

Woa, da' mult mai scrii.

Deci eu nu te condamn ca ai ales Seat in loc de Logan. Bravo tie. Si eu am tot cochetat cu idea, dar am renuntat. Desi ar fi fain sa merg in .de personal sa imi aleg o conserva, is prea comod, nici timp nu am, bla bla, iar de aici NU iau. Masina SH fara referinte de la persoane cunoscute NU iau. Si cum nu cunosc prea multi prin CJ unde stau acum.....Si asta ignorand ce am zis mai sus.....rate la SH.

Deci eu chiar nu inteleg de unde atata blablaiala Logan vs. SH. Partea naspa e ca de obicei adeptii SH tot incep flame-uri dinastea, unii chiar jignind posesorii sau viitorii posesori de logan. Deci fiecare cu alegerea lui, dar ala care ia Logan nu o ia de prost...sau nu toti, cum la fel ala care ia SH tot nu de prost o ia.....sau nu toti, ca sunt unii care pun botul la super "oferte" tongue.gif

Ne-am lamurit acuma?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 7 Aug 2006, 17:05
Post #203

dilbert.com

auzi bj, da' CASCO foloseste la ceva? Ca tre' sa fi tare prost sa dai banii pe asa ceva - e evident ca societatile de asigurare ies in avantaj, ce draq, altfel de unde ar avea atatia bani de salarii si de sediile alea frumoase. Deci pe scurt - dai bani degeaba ca prostu, mai bine fara CASCO. Si iti zic eu ca nu iti foloseste - uite taica-meu are masina de mai bine de 30 de ani (nu aceeasi, da?), nu a avut niciodata CASCO, si nici nu a avut nevoie (cel putin - nu in ultima vreme, de cand a aparut aceasta asigurare).

Daca ti se pare ceva in neregula la rationamentul de mai sus, si daca tu crezi ca totusi CASCO e un lucru bun - atunci accepta ca SH e o loterie. Sigur, si masinile noi sunt "o loterie", dar parca ai totusi o garantie - 3 ani, cat tine, e totusi o garantie, pe care unii prefera sa o plateasca.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bj
post 7 Aug 2006, 17:35
Post #204

membru de nevoie

@vv: Casco e cea mai buna alarma. Eu nu il tin pentru consumabile ci pentru lucruri neprevazute care mi se pot intampla. Si aici as putea spune: zgarieturi binevoitoare, oglinde (agatate in trafic sau saltate de "baeti"), parbriz ciupit de la o piatra, plus accidente (imi repara chiar si accidentele in care nu sunt de vina eu si se regleaza ei cu RCA-ul vinovatului). Dar daca ar fi sa plecam de la judecata ta vv, CASCO ar fi trebuit sa dispara de mult de pe piata sau sa fie utilizat de maxim 10% din soferi smile.gif

@driverx: suntem pe aceiasi lungime de unda si ma bucur de acest lucru. icon_mrgreen.gif Si asta cu toate ca am facut alegeri subiective diferite. Ma face sa cred si mai tare in semnatura mea icon_mrgreen.gif

--------------------
+
vv
post 7 Aug 2006, 17:51
Post #205

dilbert.com

daca esti asa un 'great mind', poate mai citesti o data postul meu, cine stie, s-ar putea in cele din urma sa-l si intelegi.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bj
post 8 Aug 2006, 08:58
Post #206

membru de nevoie

ok, ok, ok! Am inteles.

Intradevar SH-ul este o loterie, dar nimeni nu iti trage banii din buzunar. Urasc genul de oameni care cred ca daca nu isi cumpara ce au in fata ochilor nu o sa mai gaseasca asa ocazie, asta mai ales cand nu au cum sa verifice temeinic "ocazia" din fata ochilor.

Dupa cum vezi pe aici sunt check-list-uri si pentru ridicarea masinii noi smile.gif dar eu am vrut doar sa evidentiez faptul ca unele lucruri sunt prost intelese uneori din lipsa de documentare. Va invit sa aruncati un ochi pe http://vwforum.vwforum.ro si sa vedeti acolo cati oameni cu SH-uri sunt acolo si cat de multumiti sunt de ele. E drept ca sunt si oameni cu probleme dar mult mai putine. Aruncati un ochi si pe sectiunea Leon/Toledo care se fabrica de 6 ani de zile sa vedeti cate topicuri sunt acolo. Iti garantez ca intr-o zi le poti citi pe toate si in plus nu sunt toate despre probleme.

Eu ma opresc aici si tot ce sper este sa incercam sa privim in acelasi timp si obiectiv si subiectiv, sa intelegem alegerea altuia si sa invatam sa nu denigram. In rest "cheie&talpa" si cat mai multi km fara probleme.

--------------------
+
MoneyTalks
post 8 Aug 2006, 11:00
Post #207

-

From: Ireland

QUOTE(vijelie @ 7 Aug 2006, 13:39)
Eu, personal, o voi vinde.
Loganul nu e o masina cu care sa iesi la pensie...
*

Te-ai gindit si... CUI? Daca toata lumea gindeste ca tine, ca vrea numai masini NOI, atunci inseamna ca va trebui sa o arunci la gunoi, pentru ca nu vei avea cumparatori. Daca aia care cumpara masini SH straine, fara garantie, sint fraieri, atunci CUM sint aia care cumpara Dacia (de oricare ar fie ea) SH, fara garantie? icon_mrgreen.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
vijelie
post 8 Aug 2006, 11:14
Post #208

membru violet

Lumea poate sa gandeasca si sa vrea ce-i trece prin cap, inclusiv ca vrea BMW sau Benz. Important e CE POATE, asa ca nu-mi fac probleme ca nu voi mai gasi cumparatori pt Logan SH.
Apropos, eu NU sunt de acord ca cine isi ia SH strain e fraier.
Fraier e ala care are nevoie si are si banii de o masina si merge pe jos.
Ca isi ia Logan, Audi sau Warszawa, e treaba si banu' fiecaruia.
Sanatate!

This post has been edited by vijelie: 8 Aug 2006, 11:15

--------------------
+
driverx
post 8 Aug 2006, 11:41
Post #209

Sanatate si tie. Si noroc de asemenea (la vanzare dar nu numai) ca sanatate or avut si aia de pe Titanic....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
driverx
post 8 Aug 2006, 19:34
Post #210

Broblems......m-am interesat de CASCO. Pot alege intre urmatoarele (lista oferita de banca mea)

NBG ASIGURARI S.A.
GARANTA S.A.
ALLIANZ TIRIAC S.A.
GENERALI ASIGURARI S.A.
AIG ROMANIA S.A.
OMNIASIG S.A.
ASIBAN S.A.
INTERAMERICAN S.A.
ARDAF S.A.
BCR ASIGURARI
ASIROM
UNITA WIENER STADISCHE
AGRAS GRUPUL WIENER STADISCHE
BT ASIGURARI TRANSILVANIA S.A.

Pana acum am vizitat Generali si Allianz. Stiu ca Alianz e scump dar bun si stiu ca generali e eftin, dar cel putin dubios. Deci deja am preturi de pornire si preturi de varf.
La Generali ar fi 250E Full CASCO pentru frigideru meu ambitios. La allianz e..... 515E ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Cam mult pentru psihicul meu.

Ce altceva mai recomandati care sa aiba raport calitate/pret bun?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
9 Pages « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 20:10
Forum Renault