Schimbare masina, deja e fapt implinit
![]() ![]() ![]() |
Schimbare masina, deja e fapt implinit
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am comis-o
Facut acuma juma' de ora comanda la un Laureat 1.6 Albastru Marin cu garantie extinsa. Cele 50 meleoane le voi plati doar peste 2-3 saptamani, dar sper sa nu fie problema. Tipa a zis ca nu, si ca mi s-a alocat masina..... Cica prin 13.092.006 vine masina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 10:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun.
PS: nu mai comentez nimic de alegere, ca esti singurul in masura sa ne spui un grad de satisfactie obtinut dupa Loganul asta cumparat. Eu imi mentin pct. de vedere, cum ca nu as fi ales Logan in locul unui SH. |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Jul 2006, 11:01) Am comis-o Facut acuma juma' de ora comanda la un Laureat 1.6 Albastru Marin cu garantie extinsa. Cele 50 meleoane le voi plati doar peste 2-3 saptamani, dar sper sa nu fie problema. Tipa a zis ca nu, si ca mi s-a alocat masina..... Cica prin 13.092.006 vine masina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super! ![]() mi-se lungesc urechile daca nu vine mai devreme... ![]() sa fie cu noroc! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Jul 2006, 11:01) Am comis-o Facut acuma juma' de ora comanda la un Laureat 1.6 Albastru Marin cu garantie extinsa. Cele 50 meleoane le voi plati doar peste 2-3 saptamani, dar sper sa nu fie problema. Tipa a zis ca nu, si ca mi s-a alocat masina..... Cica prin 13.092.006 vine masina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna alegere (cu mentiunea ca exista si Ambition; dar fiecare cu calculele lui). Iti doresc sa te bucuri de ea !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce faci cu frantuzoaica? de ce nu ai dat-o avans?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun.
Fa-ti abonament la spalatorie cu culoarea asta... vorbesc din experienta. ![]() Garantia extinsa e moca sau s-a terminat promotia? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Naspa.
La benzina era ceva mai ieftin... 195 euro, parca. Eu, personal n-am luat cu GE 'coz dupa putina documentare mi-am dat seama ca pot risca linistit, ca nu acopera decat componentele cu probabilitate mica de defectare da' in schimb ma obliga la revizii in service-ul lor, la pretul lor. De banii platesc CASCO 1 an (aproape). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 26 Jul 2006, 13:35) Naspa. La benzina era ceva mai ieftin... 195 euro, parca. Eu, personal n-am luat cu GE 'coz dupa putina documentare mi-am dat seama ca pot risca linistit, ca nu acopera decat componentele cu probabilitate mica de defectare da' in schimb ma obliga la revizii in service-ul lor, la pretul lor. De banii platesc CASCO 1 an (aproape). chestia asta am facut-o si eu, am refuzat optiunea G.E. sunt cam piperate preturile reviziilor intr-adevar. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 26 Jul 2006, 13:35) Naspa. La benzina era ceva mai ieftin... 195 euro, parca. Eu, personal n-am luat cu GE 'coz dupa putina documentare mi-am dat seama ca pot risca linistit, ca nu acopera decat componentele cu probabilitate mica de defectare da' in schimb ma obliga la revizii in service-ul lor, la pretul lor. Eu din cate stiu, garantia extinsa acopera fix aceleasi chestii ca si garantia default de 18 luni. So....nu ma speria ![]() QUOTE(argon @ 26 Jul 2006, 12:26) Ca sa nu ma enervez IN CONTINUARE...o sa te rog sa nu mai postezi aici. Tu nu vezi in tot topicu ca la mine se pune problema DACA primesc credit...si asta DUPA ce am un minim de 3 facturi? Adica dupa 1 august? Pana mi se aproba mie creditu, se face luna de cand cel putin la Dacia programul rabla s-a terminat. Franzuzoaica o sa o vand. This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 13:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
...de sters....
This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 13:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat un disc de frana ovalizat pe garantia extinsa.... acopera fix aceleasi chestii. Cu mentiunea ca anumite componente au "din start" o garantie diferita (de ex. amortizoarele, daca nu ma insel)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vv @ 26 Jul 2006, 14:03) Eu am schimbat un disc de frana ovalizat pe garantia extinsa.... acopera fix aceleasi chestii. Cu mentiunea ca anumite componente au "din start" o garantie diferita (de ex. amortizoarele, daca nu ma insel) Hehe...asa mai merge. Dar acum citeam topicul cu aerul conditionat zgomotos...deci mai sunt chestii care le pot face pe garantie. Se pare ca Dacia pune cam putin ulei in compresor, si decat sa ma ratoiesc cu aia sa imi rezolva masina daca va face zgomot si a mea, mergu cu ea asa (daca nu e deranjant zgomotul) si daca pusca merg sa o faca pe garantie. Sa ii vad ca ma pun sa le platesc uleiu sau freonul.....ca le dau cu furtunele de AC in cap. QUOTE(GoGu @ 26 Jul 2006, 13:06) Bai, nu ma speria. Eu vroiam alb avand o argumentatie foarte solida, dar prietena fiind obsedata (in sensu rau, nu va ganditi la prostii) de curul loganului a zis ca alb NU ca il face sa para si mai mare, asa ca urmatoarea culoare a fost albastru marin, culoare cu care am fost amandoi de acord. Pe vopsea metalizata nu sunt dispus sa platesc, ca mie de fapt nici nu prea imi pasa ce culoare are masina. Berlina nu a mai fost spalata de un an....cred ca acum la inceputul lunii august face anu. Useless....la cat jeg e in tara asta, nu o sa arunc banii sa arate masina mea mai fain! Are noroi pe ea? No problem. E bicolora (era sa scriu bizonica ![]() This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 13:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari drivere!
![]() Ai facut bine cu GE...mai ales daca ai de gand sa o ti atat de mult cum ai zis. Eu de ex, am dat-o in bara cu GE pt ca nu o voi mai tine asa mult. Mai bine as fi dat banii aia pe un rcd. ![]() Edit: Gris Joeg ![]() This post has been edited by AND: 26 Jul 2006, 13:16 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(AND @ 26 Jul 2006, 14:14) Felicitari drivere! ![]() Ai facut bine cu GE...mai ales daca ai de gand sa o ti atat de mult cum ai zis. Eu de ex, am dat-o in bara cu GE pt ca nu o voi mai tine asa mult. Mai bine as fi dat banii aia pe un rcd. ![]() Daca nu ma calca duba blindata de la banca plina cu bani, masina asta o sa o tin, daca nu o sa ma sece prea mult. Oricum, sub 2 ani nu o vand sub nici o forma. Deci macar 3 ani dorm cat de cat linistit.....cat de cat.. La mine RCD asteapta in berlina noua gazda ![]() This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 13:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta DACA ti se aproba creditul
![]() Observ ca esti mai stresat de cand ai credit, vorbeste si tu omeneste ca nu ti-am dat in cap ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
Acum e totul clar, scuza-ma ca nu am inteles din prima.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
GE nu acopera esapamentul, asta a fost argumentul care m-a determinat sa renunt.
Mai are niste excluderi... http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=10748 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 26 Jul 2006, 14:29) GE nu acopera esapamentul, asta a fost argumentul care m-a determinat sa renunt. Mai are niste excluderi... http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=10748 Intradevar, cam multe, DAR oricum mult mai bine decat cei 4 ani la ford, dar daca studiezi la fel de bine, afli ca ai numai pentru motor si cutie....NIMIC altceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
te-ai aranjat cu culoarea aia..
![]() asa am eu... daca nu o spal 2 saptamani zici ca tocmai a venit din desert, unde a cautat, gasit si colectat tot praful posibil..., plus ca este si masina bibelou... adica... daca s-a sprijinit cineva de ea s-a luat vopseaua, am atins cu cheile odata masina si a ramas urma, cand am probat alarma si i-am dat una ca sa probez senzorul de soc i-a mai ramas o dungulita... ca sa nu mai vorbesc de o zgarietura cu cheia de la vecini... si se vede albul ala de sub vopsea de toata frumusetea... iti sare in ochi... oricum bine ca nu ai genti de aliaj... si alea la 2 saptamani maxim trebuiesc spalate... se depune pe fata pilitura de la ferodouri si se innegresc destul de mult... partea proasta este ca nu ai luat ambition... ABS este extraordinar de util... pana acum cred ca am avut cel putin 3-4 ocazii in care m-a salvat de un drum la politie... asta pana o sa te obisnuiesti cu frana... acum de exemplu imi intra foarte rar in functiune... inainte aproape zilnic ... nu stiam nici eu cat sa franez ... sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.... ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
driverx |
![]()
|
Senchiu senchiu
Buey, da' ma speriati rau cu culoarea asta. Serios. Si eu care incepeam sa ma bucur si eu de o culoare nemetalizata ![]() Ambition...da. Ce sa zic. Bani n-am. Puteam opta la Laureat Plus. Cand tipa m-a intrebat la ce model m-am oprit, tare mandru si cu zambetu pe buze i-am spus "Laureat 1.6" si dupa ce a plecat ochii sa fircaleasca pe hartie modelul, m-a luat dintr-o data un sentiment....o ingrijorare, un scenariu sumbru care descrie primul accident in care o sa scap, dar dupa aia tot aia 15 cai putere in plus o sa ma frece pe creieri. Asta e. Muuulti se plang ca devin lente rau motoarele de 1.4 mai ales cu AC, servoul mai ales cand motoru e in relantiu...etc. Plus ca vin cu pachet de frustrari de la cei 54 cp (pe hartie) ai berlinei. I need power. Si nu neaparat sa vin aici sa ma laud la voi ca am mers cu 203.7 km/h cu loganul dar imi place sa simt motorul cum ma baga in scaun (atat cat poate un logan) plus ca m-am saturat de depasiri lansate si riscurile lor. E drept ca m-am dat maxim 10 km cu 1.6 dar am inceput sa il simt relativ repede, si daca il tii la cuplu, e chiar fain. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
Culoarea e foarte faina dar pretentioasa...
Nici eu n-am vrut sa dau bani pe vopsea metalizata. Din cele 4 nemetalizate am exclus rosul (nu-mi place), galbenul (imi place, chiar mult, dar e culoare de taxi...) si am ramas intre alb si marin. Alb am avut (DSN-ul) si am zis sa mai variez, basca ironiile cu frigiderul alb, scrie-i pe fund Fram baaai etc... si am ramas la marin. Acu regret albul ca nu se vad zgarieturile care apar destul de usor... Dar dupa spalare arata f. misto. Cat priveste motorul de 1.4 e intr-adevar cam puturos. Nu life-threatening puturos, insa, in afara de drum drept, fara panta, masina nu-i fun to drive deloc. Pe ex-DSN era o placere motorul asta... acum e masina de familie, fun is not allowed ![]() This post has been edited by GoGu: 26 Jul 2006, 14:47 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 26 Jul 2006, 15:42) ![]() ![]() Consumu, va fi mai mare, dar asta e, nu le pot avea pe amandoua. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
Consumul nu va fi mai mare (sau insignifiant mai mare). Din ce am citit, cam cei din Bucuresti zic de consum mai mare la 1.6
Aici in Iasi eu scot 8,2, un cunoscut cu 1.6 scoate 8,4-8,6%, stil asemanator de mers. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 26 Jul 2006, 16:42) Aici s-ar putea sa ai o dezamagire... Diferenta fata de dCi sau de 1.4 se simte cel mai bine in rampe si la viteze de peste 120 km/h si nu la demarajele urbane. Well, am condus loganuri cu toate motoarele si nu pot nega ce zici tu, dar nu ma bag inca 500 E in plus pentru asta. Ajung cei 400E de la 1.4 la 1.6. Si m-am dat si cu 1.6 si mi-a placut. Dar tot ramane ca pana la 100-120 tot DCi ma baga mai tare in scaun. Nu conteaza, nu totul sta in treaba asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca apare el motorul cu 16 vulve...
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:25 |