Romanul e nascut poet!
![]() ![]() ![]() |
Romanul e nascut poet!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Attached thumbnail(s) 43T60042.jpg ( Size: 46.48k ) Number of downloads: 174 |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o fi saturat omu' sa nu poata iesi din curte...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
din cate inteleg eu, acest text reprezinta refrenul, eram curios sa vad restul cantecului....
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai are si omul dreptate. Are nevoie sa plece cu masina si nu poate iesi ca l-a blocat altcineva. Insa, si ala care l-a blocat, nu l-a blocat ca asa a vrut, ci pentru ca nu mai are unde sa lase masina. S-o ia in casa sau in magazin cu el? Deci e discutabila faza.
Titlul topic-ului mi-a amintit de Eminescu si de un catren pe care i l-a scris unui politist care, recunoscandu-l, l-a rugat sa faca o poezie despre el. Si era cam asa: Tu strajer ce stai de paza, Cu fluierul legat la gat, Ia mai sufla-n p**da ma-tii Ca sa-ti treaca de urat. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Deci e discutabila faza. Nu pot fi de acord. Nu e corect si cred ca nici legal sa blochezi intrarea/iesirea dintr-un imobil. Cei ce iti interzic sa parchezi pe trotuarul din fata casei lor exagereaza desigur dar sa parchezi in poarta omului pentru ca nu ai loc atundeva ... e cale lunga. Cit priveste aspectul legal el e stipulat pe undeva pe la reglementarile cu stingerea incendiilor/ evacuarea cladirilor in caz de pericol (mi-a explicat odata cineva acest lucru dar nu mai stiu sigur unde este regelementarea asta). Pe de alta parte dezumflarea rotii nu poate fi legala dar daca am merge la tribunal pentru orice palma... |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
QUOTE Pai are si omul dreptate. Are nevoie sa plece cu masina si nu poate iesi ca l-a blocat altcineva. Insa, si ala care l-a blocat, nu l-a blocat ca asa a vrut, ci pentru ca nu mai are unde sa lase masina. S-o ia in casa sau in magazin cu el? Deci e discutabila faza. bogdan eu unul nu vad nimic discutabil in faza asta. Faptul ca blochezi o usa de garaj pe care la un moment dat eu sunt NEVOIT sa ies cred ca-mi da dreptul sa-ti aduc masina la dimensiunile unei cutii de conserve ![]() ![]() Attached thumbnail(s) weird107.jpg ( Size: 37.26k ) Number of downloads: 70 |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
oh my god!
asta e buna de tot....dar poate ca nu a vazut hidrantul.... |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
sau poate l-a durut fix in penis de acesta
![]() cred ca solutia asta ar trebui aplicata mai des ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:56 |