Drum spre mare, Brasov-Constanta-Mangalia
![]() ![]() ![]() |
Drum spre mare, Brasov-Constanta-Mangalia
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.514 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, au terminat.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Salut,
peste 2 saptamani plec cateva zile la mare. Am vre-o sansa sa circul pe A3 (Ploiesti-Bucuresti)?-dupa care sa continui cu A2. Altfel pastrez ca si pana acum ruta pe Urziceni-Slobozia-Drajna-si A2. Si inca o intrebare: de la Cernavoda-> Medgidia->CT = au mers mai departe cu A2? Multumesc |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Murfatlar, dreapta...pod Agigea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Cum e centura Brailei DN2B/E584? venind dinspre Sendreni (Galati). Sau e de evitat si traversat orasul prin centru?
Apoi de la Gura ialomitei (venind dinspre Viziru) cum e mai bine: spre Harsova sau "coborand" in jos pe DN3B spre Fetesti (autostrada A2) ? Cum e DN3B? |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
multumesc, o sa ajung si eu pe acolo. inca nu stiu cand.
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Știe cineva cum este Autostrada A4 între DN3 (Valu lui Traian) și DN2A (Ovidiu)?
Este deschisă circulației? Se circulă pe un singur sens (cu limitare la 80Km/h)? harta _centura _Constanta.jpg This post has been edited by DFA: 10 Jul 2012, 10:02 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
din ce am vazut eu, vineri se lucra in zona podului din ovidiu (intrare iesire varianta ovidu spre constanta)
nu cred sa fie gata, conteaza mult si la ce ora ai drumul, trafic mai aglomerat mai lejer, seara in general e mai lejer tronsonul tulcea -baia confirm e praf rupi masina, 5-10 km soseaua e acoperita pe ambele sensuri de un strat de piatra tasata- prezinta denivelari + f f mult praf lucrari in desfasurare! This post has been edited by ct-03-tvy: 10 Jul 2012, 10:24 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mulțumesc, deci traversez Constanța!
Bănuiam eu că sectorul nordic al lui A4 nu este gata... Cât despre DN22, de mulți ani e un drum dificil... Mulțumesc pentru informațiile la zi! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Apropo ... dealerul ala falimentar de la intrarea (sau iesirea spre C-ta) in Valul lui Traian pentru care au facut un sens giratoriu cine este? Ca au futat acolo tot traficul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@ironick - chiar Por(s)che Romania.
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
vesti noi info trafic, am inteles de la niste colegi , sa deschis tronsonul de autostrada ovidiu ( intrare-iesire varianta veche) si agigea, e circulabil, se mai monteaza stalpi de iluminat insa se circula bine
![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Dragi colegi, am lipsit cam mult de pe acest forum(sesiune+munca)
Am fost in Ungaria ultimele 3 luni si multe s-au intamplat la noi in tara(precum deschiderea autostrazii A2) . As avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Va rog sa imi explicati si mie cum ajung in Constanta folosind noua portiune din A2(adica pe unde se poate intra in Constanta si ce iesire de pe autostrada sa folosesc si unde anume ajung(intrarea de pe Valu, Ovidiu sau altele) Multumesc anticipat, al vostru vechi coleg, brigada_diverse |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Intra pe vechiul drum dinspre B. Eu am fost luni la CT si am plecat pe A2 spre Fetesti si de acolo spre DN 2A. Am iesit pe din CT pe vechiul DN 22 si de acolo dupa 4km am intrat pe A4 si apoi pe A2. E destul de bine semnalizata iesirea. Vezi ca vreo 20km dupa Cernavoda spre CT se circula pe un singur sens.
DRUM BUN CATRE CASA!!!!!!! This post has been edited by iulian'71: 16 Sep 2012, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mersi mult. totusi, o nelamurire.
Deci cam la 20km dupa Cernavoda se circula pe 1 banda/sens, dar cand am ocazia sa ies de pe autostrada trebuie sa fac dreapta/stanga sau sa tin intainte ? Este buna semnalizarea? Imi spusese cineva ca a reusit sa intre in 2 moduri in Constanta, de aceea intreb |
--------------------
Dacia
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
O iei la drepta ca deobicei si te incadrezi pentru la stanga pentru A4 ( care este centura CT) cum e normal pe autostrada. Cum ti-am scris mai devreme este bine semnalizata iesirea de pe A2 cat si de pe A4. Poti sa intri prin trei locuri Ovidiu, de pe drumul spre B sau dinspre Lazu.
This post has been edited by iulian'71: 16 Sep 2012, 22:24 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
Am atasat un pdf. Informatiile date de dom' google sunt corecte? Ajung asa ok?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
da e foarte corecta ruta indicata in PDF
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
am uitat sa intreb, locul pe unde trebuie sa ies e semnalizat corect pe A2?
asta e ultima intrebare, maine fac ruta ![]() |
--------------------
Dacia
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
era candva Constanta inainte si tot Constanta Dreapta - tu vrei sa faci dreapta.
partea cu inainte tot spre Constanta este vopsita frauduloes acum pentru a nu ii mai dezorienta pe turisti, dar daca navigatia ti-a dat ruta asta, mergi pe mana ei, ca stie bine maria / ioana / mihai - (cum il cheama pe navigator) Se ajunge tot in Constanta si daca o iei inainte, dar intri dinspre mangalia ( te ocoleste pana la Agigea) nu este semnalizat, dar ai sa iti dai seama cand - e un loc minunat in care ai sa vezi 4 benzi de mers pe acelasi sens - acolo clar ceva se intampla (ori se termina rRomania, ori...) - tre sa faci dreapta. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Si eu dar dimineata. Era destul de bine semnalizat acum doua saptamani, faza e ca te baga pe A4 si de acolo pe Bratianu. Fix pe acolo intru si eu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
multumesc mult. Am ajuns intreg acasa. Am facut dreapta, intrat pe a4, apoi dreapta si iesit pe bratianu.
Dupaia cand am mers spre buc am intrat prin dreapta, imediat dupa reprezentanta Dacia dupa soseaua care trece pe deasupra. E si un film pe youtube si e f util, apoi iesit prima spre bucuresti. Multumesc tuturor. Pe 1 banda se merge pe A2 pe o singura portiune(atat am prins eu la dus spre bucuresti). |
--------------------
Dacia
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Ceva noutăți? Am înțeles ca podul de la agigea este in reabilitate. Știe cineva daca s-a terminat ?
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Podul de la Agigea este încă în reabilitare (în weekend nu lucra nimeni). Se circulă pe o bandă pe sens. Când nu e traficul prea mare, nu sunt probleme. Nu vreau să mă gândesc cum va fi în vârf de sezon. Anul trecut coada începea din sudul Eforiei Sud.
Probleme am mai observat (anul trecut) la ieșirea din Costinești în DN (coadă de 1 km cel puțin). Ocazie cu care am descoperit un drum de pământ Costinești - Tuzla, pe lângă calea ferată. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu problem. Spre litoralul bulgaresc se circula fluent.
This post has been edited by corbex: 12 Jun 2013, 10:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
si intervin acum cu o relatare de la fata locului in direct si in reluare: pe podul de la Agigea se circula. dupa ce au reparat un sens (au turnat betoane, au pus armaturi, asfalt) si-au dat seama ca sensul ala e mai greu decat celalalt si sarmele alea de pe marginea podului care sustin podul nu prea erau in buna regula. au deviat tot traficul greu. dupa ce au adaugat niste sarme au redeschis si pentru traficul greu. se circula pe o singura banda pe sens cred ca sa nu se adune prea multe masini odata pe pod ca lucrari nu prea se vedeau. de ceva timp incoace mai opresc traficul cate 20 minute pe ora. saptamana trecuta la un moment dat era coada pana la intrarea in constanta.
asteptam turistii. |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Nu i mai asteptati ca merg pe la Ruse!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Buna
Mulțumesc de răspuns. Eu trăiesc cu SPERANȚA ca ... până începe forfota, vârful de sezon, se rezolva și cu podul ala . |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:34 |